Η κόρη του Κοντιζά, αγαπάει το φαγητό που κάποιοι μισούσαμε & παίρνει like από τους Masterchefs

Η κόρη του Κοντιζά, αγαπάει το φαγητό που κάποιοι μισούσαμε & παίρνει like από τους Masterchefs

Η κατάξανθη Ιζούμι αγαπάει το πιάτο που μεγάλωσαν γενιές και γενιές και παίρνει like από Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο. 

Τον Σωτήρη Κοντιζά τον γνωρίσαμε καλύτερα πριν από περίπου 6 χρόνια, όταν ο διαγωνισμός μαγειρικής, «MasterChef» επέστρεψε δυναμικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ο γνωστός σεφ βιώνει την απόλυτη ευτυχία τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Ο κριτής του μαγειρικού διαγωνισμού είναι παντρεμένος με την αγαπημένη του Δέσποινα και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Μπορεί ο 39χρονος να αναφέρεται σπάνια στην προσωπική του ζωή, ωστόσο μέσα από τον λογαριασμό του στο Ιnstagram μοιράζεται κάποιες πιο προσωπικές στιγμές, με την οικογένεια και το σπίτι του.

Πριν λίγες ώρες ο Σωτήρης Κοντιζάς δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την κατάξανθη κόρη του, όσο εκείνη απολαμβάνει τον τραχανά της.

«Εμείς έτσι τρώμε τον τραχανά», έγραψε ο γνωστός σεφ κάτω από τη φωτογραφία της κόρης του.

https://www.instagram.com/p/ClMEWLgMkae

Ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να κάνουν like στην γλυκιά ανάρτηση του σεφ.

Η Φανή αποχώρησε οικειοθελώς και ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε μια επική ατάκα για το φετινό MasterChef

Το υπέροχο σπίτι της οικογένειας Κοντιζά

Ο δημοφιλής κριτής του MasterChef μένει στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Εξάρχεια με τη σύζυγο και τα παιδιά τους. Μια γρήγορη ματιά στο Instagram-feed του αρκεί για να καταλαβαίνει κανείς ότι στο σπίτι, οι απόλυτοι κυρίαρχοι είναι τα παιδικά παιχνίδια.

Μία μεγάλη βιβλιοθήκη γεμίζει όλη τη μία πλευρά του σαλονιού, ενώ διακοσμητικά στοιχεία αποτελούν τις πιο κομψές πινελιές στις γωνίες. Ένας μεγάλος, αφράτος και λευκός καναπές αποτελεί το κέντρο του σαλονιού για να μπορεί ο σεφ να απολαύσει άνετα τον χρόνο με την οικογένειά του.

Ένα ξύλινο πιάνο στη γωνία προσθέτει έναν πιο δημιουργικό χαρακτήρα με την εμφανή αδυναμία στο ξύλο να «σπάει» από ασπρόμαυρες λεπτομέρειες στους πίνακες, την ώρα που εντυπωσιαζόμαστε που ο Κοντιζάς παίζει το «City of Stars» από την ταινία «La La Land».

Στο σύνολό του, το σπίτι περιέχει πολλά παιχνίδια τόσο για τα παιδιά του με τη Δέσποινα Κοντιζά -την Αριάνα Τσιχίρο, τον Κένζι και την Ιζούμι- όσο και για τον ίδιο, κάτι που λατρέψαμε!

«Αυτή η γειτονιά με βρήκε, μια και έμενε η γυναίκα μου όταν γίναμε ζευγάρι», είχε δηλώσει ο σεφ στο People.

https://www.instagram.com/p/BT4C-B4jddP
https://www.instagram.com/p/CJMLi-TF0jh

Οι υπέροχες φωτογραφίες με τα παιδιά του

Ο Σωτήρης Κοντιζάς τρέφει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του και δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρει μαζί τους στον φωτογραφικό φακό, ποστάροντας αργότερα τις λήψεις στο Instagram.

«Δεύτερη κόρη, τρίτο παιδάκι, πέντε είμαστε πάμε για ομάδα basket. Όνομα για το μωρό δεν έχουμε βρει ακόμα, πονάει μην το κάνεις αυτό. Όλα πήγαν μια χαρά, περιμένουμε πως και πως να πάμε σπίτι. Όχι το δωμάτιο δεν το έχουμε βάψει ακόμη, πλέον δεν έχουμε αυτά τα άγχη, θα τα βρούμε όλα στην πορεία», δήλωσε ο κριτής του «MasterChef» το 2020 στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» με αφορμή την γέννηση της κόρης του.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες τους.

ηγή κεντρικής: scontizas