Το απίστευτο τρολάρισμα του Γιάννη Τσιμιτσέλη στον Παπακαλιάτη και η selfie με την Στικούδη

Κατερίνα Μπούσιου
Το απίστευτο τρολάρισμα του Γιάννη Τσιμιτσέλη στον Παπακαλιάτη και η selfie με την Στικούδη

Η συνεργασία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με το Netflix και η αντίδραση του Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά και τα γυρίσματα με μαγιό και την Κατερίνα Στικούδη στην καρδιά του χειμώνα. 

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, είναι γνωστός για το χιούμορ του και γνωστός για την ευθύτητα του. Πάντα λέει δημόσια αυτά που σκέφτεται. Αυτή τη φορά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η συνεργασία του με το Netflix για τον Maestro, μπήκαν στο στόχαστρό του. Την ίδια στιγμή που η selfie με την Κατερίνα Στικούδη, φορώντας και οι δυο τα μαγιό τους, έγινε trend. Και όχι δεν είναι χειμερινοί κολυμβητές. Άλλος είναι ο λόγος που φωτογραφήθηκαν με τα καλοκαιρινά τους.

https://www.instagram.com/p/CkLgWUQgDOr

«Eίναι επίσημο. Το Fishy δεν πάει Netflix»

Ο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη , όπως όλοι γνωρίζουμε από τον Δεκέμβριο θα προβληθεί στο Netflix και από τον Ιανουάριο σε όλο τον κόσμο. Είναι η πρώτη ελληνική σειρά που καταφέρνει, μία τόσο σημαντική συνεργασία και αυτό έδωσε το έναυσμα στον Γιάννη Τσιμιτσέλη , να τρολάρει τόσο τον Χριστόφορο, όσο και την δική του εκπομπή στο ίδιο κανάλι, το Mega. Το Fishy δεν πάει Netflix και ο Γιάννης μάλλον το φέρει βαρέως.

https://www.instagram.com/p/Cks3qEAIsTe

Με το γνωστό του χιούμορ και κάνοντας ένα γραφικό αντίστοιχο του logo του Netflix, ανακοίνωσε με...χαρά: «Είναι επιτέλους επίσημο! Τόσο καιρό περίμενα αυτή την απάντηση. Το Fishy ΔΕΝ υπάρχει καμία περίπτωση να πάει Νετφλιξ. Θα μείνει στο Μega κάθε Κυριακή στις 15:40 και από την επόμενη εβδομάδα και Σάββατο και Κυριακή. Όσο για το Νετφλιξ να μπαίνετε να βλέπετε @maestro.tvseries και @christopherpapakaliatis».

https://www.instagram.com/p/ClG3aZ1gJgJ

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν του απάντησε, αλλά δεν νομίζουμε να παρεξηγήθηκε με το χιούμορ, του κατά κάποιον τρόπο, συναδέλφου του στην τηλεόραση. Του απάντησε ωστόσο η σύντροφός του Κατερίνα Γερονικολού με ένα emoj γέλιου, δείχνοντας πως της άρεσε το σχόλιό του. Οι fan του Γιάννη πάντως, του ζητούν να αφήσει τα τρολαρίσματα και να βγάλει κανένα ψάρι. Θα θυμάσαι πως στην εκπομπή που είχε καλεσμένη την Ελένη Μενεγάκη και λόγω της φουρτούνας που είχε στην Άνδρο όπου έκαναν το γύρισμα, με το ζόρι κατάφεραν να πιάσουν ένα ψάρι.

Όλα λάθος - Η Ελένη Μενεγάκη πήγε για ψάρεμα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και το βίντεο είναι epic

https://www.instagram.com/p/CjLUbqggL9r

Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα

Ο Γιάννης που δεν σταματά τις εκπλήξεις, πόζαρε και στο πλευρό της Κατερίνας Στικούδη και μάλιστα με μαγιό μέσα στον Νοέμβριο. Όχι, ούτε εκείνος, αλλά ούτε και η Κατερίνα είναι χειμερινοί κολυμβητές και συναντήθηκαν τυχαία. Οι δυό τους, συνεργάζονται για μία ακόμη φορά κινηματογραφικά, στην νέα κωμωδία του Στράτου Μαρκίδη, «Μερικοί τον προτιμούν νεκρό». Και το σενάριο απαιτούσε καλοκαιρινά γυρίσματα. Ευτυχώς που έχουμε ακόμη καλό καιρό.

https://www.instagram.com/p/ClGhaSsNdSi

Οι ημίγυμνες πόζες του Γιάννη, προκάλεσαν αρκετά σχόλια όπως ήταν φυσικό. Από το «Ανάβεις φωτιές Γιάννη» στο «Είστε top models».