«Tι ανατροπή ήταν αυτή;» Το έγκλημα του Maestro αναστάτωσε το κοινό που «ύμνησε» τον Φάνη Μουρατίδη

Κατερίνα Μπούσιου
«Tι ανατροπή ήταν αυτή;» Το έγκλημα του Maestro αναστάτωσε το κοινό που «ύμνησε» τον Φάνη Μουρατίδη

Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές θυμίζει πια ο Maestro. Η σκηνή με τον Φάνη Μουρατίδη και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη έφερε την έκπληξη για τις εξελίξεις. 

Ένα ακόμη κομμάτι του παζλ της μεγάλης δολοφονίας που γίνεται στο 9ο και τελευταίο επεισόδιο του Maestro αποκαλύφθηκε χθες. Αυτό όμως έφερε και την μεγάλη έκπληξη με τον ήρωα που γίνεται συνεργός του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. H σειρά θυμίζει το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» της Αγκάθα Κρίστι και ουδείς καταλαβαίνει τον πραγματικό ένοχο, καθώς όλοι έχουν κίνητρο, όπως έγραψαν εύστοχα χθες στο Twitter. Οι χρήστες αναστατώθηκαν με τις εξελίξεις, αλλά το κοινό φύλαξε και ένα νοητό δυνατό χειροκρότημα για τον Φάνη Μουρατίδη, αλλά και τον Γιάννη Τσορτέκη, για τις υποδειγματικές τους ερμηνείες.

Στους ρόλους των πατεράδων που έχουν γκρεμίσει τα όνειρα των παιδιών τους και ζουν σε έναν πλασματικό, ανήθικο κόσμο που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει.

https://www.instagram.com/p/Cj8qamcLa1c

Βρες τον δολοφόνο

Χθες, οι μπαμπάδες του Maestro, δηλαδή ο Φάνης Μουρατίδης και ο Γιάννης Τσορτέκης είχαν την τιμητική τους. Δηλαδή ο πλούσιος και παράνομος, ο φτωχός και βάναυσος του νησιού. Με ένα κοινό σημείο εκτός από την συνεργασία τους. Ότι ζουν μέσα στην πλάνη τους, καταστρέφοντας τις οικογένειες τους και δημιουργώντας αβάσταχτες ενοχές και αντιδράσεις στα παιδιά τους.

https://www.instagram.com/p/ClEwzROM_kc

Ο Ορέστης Χαλκιάς αγνώριστος πριν τον Maestro - Η σύντροφός του και η hard rock μπάντα του

Ο Φάνης Μουρατίδης, ως ο πλούσιος επιχειρηματίας και δήμαρχος, με την στόφα του πολιτικάντη, περιέγραψε σε μία συνέντευξή του σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό του νησιού, την οικογενειακή του ευτυχία. Αντιστρόφως ανάλογη από την πραγματικότητα. Ακόμη και το φλερτ της κόρης του με τον μαέστρο Παπακαλιάτη έχει αντιληφθεί και εκεί κάνει τον ένα λάθος χειρισμό μετά τον άλλον.

https://www.instagram.com/p/Ci2VfTVNE1U

Όσο για τον Γιάννη Τσορτέκη, του αξίζουν τα εύσημα, γιατί αποδίδει τον ρόλο του Χαράλαμπου και συζύγου της Μαρίας Καβογιάννη, υποδειγματικά. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι χρήστες στο Twitter, του έγραψαν χαρακτηριστικά «Μας έχει κάνει να σε μισήσουμε. Πόσο υπέροχος ηθοποιός είσαι». Και ο ίδιος άλλωστε όπως είχε πει σε συνέντευξή του, είχε πανικοβληθεί όταν διάβασε για τον ρόλο του, για το πόσο αντίθετος με την ηθική του και τα δικά του πιστεύω ήταν και πόσο σκληρός χαρακτήρας είναι ο ρόλος του.

tortsekis3.JPG

Στο «Αυτή η νύχτα μένει» επίσης είναι εξαιρετικός, σε κωμικό ρόλο, ως ο αδελφός του Γιάννη Στάνκογλου.

Και ενώ το φλερτ του Ορέστη και της Κλέλιας έχει προς το παρόν παγώσει (παρόλο που εκείνη δεν μπορεί να τον ξεχάσει) η τελευταία σκηνή μας οδήγησε σε ένα άλλο επίπεδο. Στην κρυφή σκέψη που έχει ο Παπακαλιάτης για το πως θα ολοκληρώσει την σειρά του. Και αυτό ήταν μία μικρή ανατροπή.

Γιατί εκεί είδαμε τον Φάνη Μουρατίδη και τον Χριστόφορο να κουβαλούν το πτώμα του Χαράλαμπου και να μας αφήνουν ξεκάθαρη εικόνα πως είναι συνεργοί σε αυτό τον φόνο. Προφανώς; Οι περισσότεροι από τους χρήστες του Twitter, που χθες ύμνησαν και την ερμηνεία συνολικά του Φάνη Μουρατίδη, ταύτισαν όμως τον Maestro ως το έγκλημα στο Οριάν Εξπρές. Όλοι φαινομενικά ένοχοι για το έγκλημα και όλοι με κίνητρο.

Κάτι μας λέει πως ο δάσκαλος μουσικής μπορεί να μην είναι τελικά και τόσο αθώα φυσιογνωμία. Στο τέλος του επεισοδίου σε ένα πλάνο, είχαμε και την εμφάνιση της Στεφανίας Γουλιώτη όπως σας είχαμε αποκαλύψει, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη, ως η πρώην σύζυγος του δασκάλου μουσικής.

https://www.instagram.com/p/Ck5y9AxKTht