Το ράλι συνάντησε τη μόδα στο GNTM αλλά η τελική δεκάδα δεν συνάντησε τα φαβορί & το Twitter δίκασε

Το ράλι συνάντησε τη μόδα στο GNTM αλλά η τελική δεκάδα δεν συνάντησε τα φαβορί & το Twitter δίκασε

Η λιποθυμία, τα κλάματα, και το ...τράβα μπρος της Βίκυς Καγιά για την τελική δεκάδα. 

Η νέα μέρα, που ξημέρωσε στο σπίτι του GNTM 5, μετά την αποχώρηση της Ραφαέλας, βρήκε τη Μαρίτα, ανανεωμένη και ανεβασμένη, σε άλλο δωμάτιο και την Κότυ με τη Μάρα να μη δείχνουν καθόλου ενοχλημένες, όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης (22/11).

Η αλλαγή της Παρασκευής Κερασιώτη μετά το GNTM και το «φάρμακο» μετά την απώλεια του πατέρα της

Η model instructor Mary Vitinaros και ο Γιώργος Καράβας ανέλαβαν χρέη να προσθέσουν χρώμα στη μέρα των μοντέλων, τα οποία κλήθηκαν να εκφράσουν την ψυχολογία και τον χαρακτήρα τους χρησιμοποιώντας μία χρωματική παλέτα. Η νικήτρια του mini challenge ήταν ιδιαίτερα τυχερή, καθώς κέρδισε ένα κορυφαίο smartphone!

Στα της δοκιμασίας αποχώρισης τώρα, με την άφιξή τους στο location της δοκιμασίας τα μοντέλα ήρθαν αντιμέτωπα με μία αχανή έκταση, τρία αυτοκίνητα και τον θρύλο Κώστα Στεφανή, που με την οδήγησή του ανέβασε την αδρεναλίνη όλων στα ύψη.

Η Ραφαέλα Χαραλάμπους αποχώρησε από το GNTM και επέστρεψε στο Instagram γεμάτη πίκρα

Όταν το ράλι συνάντησε... τη μόδα

Τα μοντέλα κλήθηκαν φορώντας western look της Χριστιάνας Χατζηπαπά, να «ξεκολλήσουν» το αυτοκίνητο, που έχει μείνει μέσα στις λάσπες, αναπαριστώντας μία ρεαλιστική στιγμή από τα περιοδικά μόδας, με τον καλλιτέχνη-φωτογράφο Σπύρο Χαμάλη να ανεβάζει το concept σε άλλα επίπεδα.

star_gntm5_art_direction b

Η Μάρα, η οποία ήταν η νικήτρια της προηγούμενης φωτογράφισης, έδωσε disadvantage στην Αλεξία και στη Γεωργιάννα, οι οποίες θα είχαν μόλις τρία κλικ στο σετ.

Κάποια μοντέλα τα πήγαν καταπληκτικά, κάνοντας τον Τάσο Σωφρονίου να εκστασιαστεί από ενθουσιασμό και να κάνει λόγο για το καλύτερο σετ της φετινής σεζόν, ενώ κάποια άλλα φαίνεται πως έχασαν τα ζητούμενα, γεγονός που κρίθηκε αυστηρά και στο πλατό, όπου οδηγήθηκαν στη συνέχεια.

Τα κορίτσια δικαιολόγησαν τη δυσκολία που βίωσαν στη δοκιμασία, εκφράζοντας τα συναισθήματα που νιώθουν, δίνοντας το έναυσμα και σε άλλες διαγωνιζόμενες να εκφράσουν μπροστά στους κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου, Γιώργο Καράβα, την αλήθεια τους.

Μια έντονη στιγμή έζησαν κατά τη διάρκεια της σημερινής αξιολόγησης των φωτογραφιών στο GNTM 5 τα μοντέλα

Μοντέλα που θεωρούνται μέσα στο σπίτι «αδύναμα» έλαμψαν στο πλατό, με τη γνώμη των κριτών να βρίσκει αντίθετες κάποιες διαγωνιζόμενες.

Την ώρα που τελείωσε η αξιολόγηση της φωτογραφίας της Μικαέλλας, η Μύρια ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε στο πλατό. Αμέσως όλοι οι κριτές αλλά και οι υπόλοιπες παίκτριες έσπευσαν στο πλευρό της για να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες και να σιγουρευτούν πως δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας.

637d50260bb48.jpg

Η Βίκυ Καγιά, βοήθησε το νεαρό μοντέλο να χαλαρώσει και να ανακτήσει τις δυνάμεις τους και λίγα λεπτά μετά επέστρεψαν όλοι στις θέσεις τους.

Το νεαρό μοντέλο που πολλοί έχουν χαρακτηρίσει ως τη σωσία της Kendall Jenner λίγο αργότερα συνήλθε και μάλιστα κέρδισε και τη φωτογραφία της εβδομάδας.

Ύστερα από ένα αρκετά συναισθηματικό πλατό, η κριτική επιτροπή ανακοίνωσε το όνομα της κοπέλας που δεν τα πήγε και τόσο καλά και που πρέπει να εγκαταλείψει τον διαγωνισμό. Σύμφωνα με την Βίκυ Καγιά, το μοντέλο που αποχωρεί είναι η Μαρία, η οποία ήταν ένα από τα "δυνατά χαρτιά" του διαγωνισμού. Μετά από αυτή την αποχώρηση διαμορφώθηκε και η τελική δεκάδα του GNTM 5.

Χριστιάννα Σκούρα: Το κορίτσι του GNTM κάνει καριέρα στη θέση της Μαλέσκου

Τα σχόλια του Twitter ήταν (ξανά) ιδιαίτερα καυστικά τόσο για την αποχώρηση όσο και για όλα όσα έγιναν

Και η τελική 10άδα επισήμως

https://www.instagram.com/p/ClR_HR0qNQW

Bonus: Το τράβα μπρος της Βίκυς Καγιά

Για την περίσταση που θα διαμόρφωνε την τελική 10άδα η Βίκυ επέλεξε μία μάξι μαύρη στράπλες δημιουργία που κολάκεψε τη σιλουέτα της. Το look ολοκλήρωσε με Αλίκη στο ναυτικό vibes όπως είδαμε και από τη σχετική της ανάρτηση στην οποία μας λέει: Τράβα Μπρος.

https://www.instagram.com/p/ClREGjkqM31

Ποια είναι η Μαρία Κώστα που αποχώρησε:

https://www.instagram.com/p/CWWCjo4gHxH
  1. Η Μαρία είναι από την Κύπρο
  2. Εργάζεται ως διακοσμήτρια εσωτερικού χώρου
  3. Στα 30 της χρόνια μετρά πολλές φωτογραφίσεις, πασαρέλες αλλά και διαφημιστικά
  4. Ασχολείται με το μοντελινγκ από τα 15 της
  5. Πριν από εφτά χρόνια, το 2015, κατάφερε να κερδίσει και τον τίτλο της Μις Κύπρου στα καλλιστεία
  6. Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ευχάριστο και ευαίσθητο
  7. Η εμπειρία της στον χώρο της μόδας, το πείσμα και η τελειομανία της, είναι τα «όπλα» της για το GNTM
  8. Το MOTTO της είναι: Στην πίεση φαίνεσαι πιο δυνατός