Tο τέλος του GNTM - Οι εκπλήξεις του τελικού οι 3 δοκιμασίες και η guest έκπληξη της Χατζηπαντελή

Κατερίνα Μπούσιου
Tο τέλος του GNTM - Οι εκπλήξεις του τελικού οι 3 δοκιμασίες και η guest έκπληξη της Χατζηπαντελή

Μόλις ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα. Η ημερομηνία του τελικού, οι ανατροπές της τελευταίας στιγμής στο GNTM και τα spoiler για την τελική 5αδα.  

Πριν από λίγες ημέρες, έπεσε τυπικά η αυλαία για τον 5ο κύκλο του GNTM σε επίπεδο γυρισμάτων. H ημιτελική και τελική φάση με τις δοκιμασίες των φιναλίστ έχουν ολοκληρωθεί και αναμένουμε και το καθιερωμένο μισάωρο live του τελευταίου επεισοδίου στις 23 Δεκεμβρίου, όπου θα γίνει η ανακοίνωση από την Βίκυ Καγιά, για την μεγάλη νικήτρια. Ο τελικός έχει εκπλήξεις και ανατροπές αλλά και την συμμετοχή της Σοφίας Χατζηπαντελή. Ποιο φαβορί είναι στην τελική 5αδα;

Τέλος για φέτος ή και για πάντα;

Βίκυ Καγιά, Γιώργος Καράβας και Τάσος Σοφρωνίου, ολοκλήρωσαν πριν από λίγες ημέρες και τα τελευταία γυρίσματα του ημιτελικού αλλά και του τελικού και ο 5ος κύκλος του GNTM τυπικά και ουσιαστικά σε τεχνικό επίπεδο, έχει ολοκληρωθεί. Είναι ωστόσο νωρίς ακόμη για να πούμε αν θα έχουμε την επόμενη τηλεοπτική χρονιά και έκτο κύκλο, ή αν τα στελέχη του Star αποφασίσουν να κάνουν ένα μικρό break για ξεκουράσουν το κοινό τους και να επανέλθουν ξανά.

https://www.instagram.com/p/Ck8mWhyKWd5

Η απόφαση θα ληφθεί από την νέα χρονιά και αφού ολοκληρωθεί και το MasterChef, το οποίο ξεκινά στα μέσα Ιανουαρίου. Τότε θα εκτιμηθεί η νέα τηλεοπτική πραγματικότητα και ποια project αξίζουν να συνεχίσουν.

Η έκπληξη του ημιτελικού και το ταξίδι στην Ιταλία

Στον ημιτελικό όπου θα συμμετέχουν οι 3 φιναλίστ, έχουμε μία αναμενόμενη έκπληξη με την επιστροφή στο GNTM της Σοφίας Χατζηπαντελή. Είναι σημαντική αυτή η προσθήκη γιατί με την παρουσία της μαζί με τους άλλους 3 κριτές, θα κρίνουν για την τελική φάση και την μεγάλη νικήτρια.

https://www.instagram.com/p/CiudYQ6IjLk

3 οι φιναλίστ αλλά και 3 θα είναι οι δοκιμασίες του ημιτελικού και του τελικού. Μάλιστα μία από αυτές έγινε πριν από ένα μήνα στην Ιταλία και ένα στιγμιότυπο μας είχε αποκαλύψει με ανάρτησή του ο Γιώργος Καράβας. Και αυτή είναι μία από τις εκπλήξεις, καθώς τα τελευταία χρόνια και λόγω πανδημίας, αυτά τα ταξίδια στο GNTM όπως και στο MasterChef, είχαν «παγώσει».

https://www.instagram.com/p/CkYdIwSM7AT

Ο φετινός διαγωνισμός ομορφιάς, μπορεί να κύλησε δυναμικά σε επίπεδο κριτικής επιτροπής, με αρκετές διαφωνίες και κόντρες, με υψηλά standards σε επίπεδο παραγωγής, αλλά δεν έγινε το ίδιο με τις διαγωνιζόμενες. Λίγες μας έκαναν εντύπωση με το model quality τους, ακόμη λιγότερες με την προσωπικότητά τους.

Το ράλι συνάντησε τη μόδα στο GNTM αλλά η τελική δεκάδα δεν συνάντησε τα φαβορί & το Twitter δίκασε

Πολλά ήταν τα spoiler των τελευταίων ημερών για την τελική πεντάδα αλλά μετά την αποχώρηση της Ραφαέλας που ήταν στα φαβορί, δεν θα μας κάνει εντύπωση αν δούμε τελικά άλλες κοπέλες από εκείνες που φανταζόμασταν ότι θα έφταναν μέχρι τον τελικό. Δεν παίζουν ρόλο μόνο τα προσόντα στις δοκιμασίες, αλλά και η υπομονή και η ευστροφία στις λεπτομέρειες.

Σίγουρα όμως θα δούμε στην τελική 5άδα, την αγαπημένη των social media Κότυ, την Μαρίτα αλλά και την Μάρα.