Το «Αξίζω» που λέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάθε μέρα στον εαυτό της, η σαρωτική απώλεια & οι φοβίες

Το «Αξίζω» που λέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάθε μέρα στον εαυτό της, η σαρωτική απώλεια & οι φοβίες

«Αξίζω», «αξίζω», «αξίζω»: Επαναλαμβάνει η εντυπωσιακή Σταματίνα. «Νιώθω ότι είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ίσως ωρίμασε, που ίσως του δόθηκαν καλύτερες ευκαιρίες...».

Φέτος συμπληρώνει 17 χρόνια στην τηλεόραση και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έχει να περηφανεύεται ότι τίποτε δεν της χαρίστηκε. Δούλεψε ως ρεπόρτερ αρχικά, πέρασε από όλα τα στάδια στην τηλεόραση μέχρι να ζήσει την Happy Day περίοδο της ζωής της και την καταξίωση στην πρωινή ζώνη. Αυτά τα χρόνια αλλά και στα 11 χρόνια του γάμου της με τον Θέμη Σοφό, η παρουσιάστρια άλλαξε στόχους και προτεραιότητες, δημιούργησε μία υπέροχη οικογένεια με τα 3 τους παιδιά, μα ακόμη προσπαθεί να ξεπεράσει τον μεγαλύτερο φόβο της. Οι απώλειες του παρελθόντος έχουν αφήσει τα σημάδια τους.

«Σημασία έχει να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος και πιο σωστή μητέρα»

Μεγαλώνοντας όπως έχει πει η Σταματίνα Τσιμτσιλή οι στόχοι της έπαψαν να είναι αυστηρά επαγγελματικοί. Ο Θέμης, η Μαίρη, η Νάγια και βενιαμίν Γιάννης και η δική τους ευτυχία ήταν το μόνο μέλημά της. Η Σταματίνα ήταν από τις πρώτες που μίλησαν δημόσια για τις φορές που χρειάστηκε να ζητήσει επιστημονική βοήθεια, ακριβώς για να ανταπεξέλθει σε όλες τις προκλήσεις της ζωής της. Για να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό της, μα και για να αναπτύξει την δική της δύναμη που την βοηθά να ξεπερνά κάθε δυσκολία. «Το να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος και πιο σωστή μητέρα είναι ένας από τους στόχους μου» όπως δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό In Style.

https://www.instagram.com/p/ClTHFydjVVq

«Σημασία έχει να το παλεύεις» δηλώνει στην συνέχεια, δίνοντας ένα δυνατό μήνυμα μιλώντας για την μεγαλύτερη φοβία της: να μην χάσει τους ανθρώπους που αγαπά. «Έχω διάφορες φοβίες. Έχω άγχος για τους δικούς μου ανθρώπους, γιατί έχω ζήσει την απώλεια. Έχω χάσει ξαφνικά τον μπαμπά μου σε τροχαίο. Ήταν σαρωτικό. Έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις, οπότε υπάρχουν μέσα μου αυτές οι φοβίες του αποχωρισμού ανθρώπων που αγαπώ. Προσπαθώ όμως να μην εστιάζω σε αυτές».

https://www.instagram.com/p/ClEGEWVKNk1

Η Σταματίνα έζησε μία ακόμη απώλεια μεταγενέστερα με τον θάνατο της γιαγιάς της που έπασχε από Αλτσχάιμερ.

Οι παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης για πρώτη φορά μαζί & οι δύο ηχηρές απουσίες που συζητήθηκαν

Τα τελευταία χρόνια τα σεμινάρια αυτογνωσίας ΝLP που έχει κάνει, έχουν βοηθήσει την Σταματίνα σε ένα άλλο πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής της. Θα την έχεις δει αρκετές φορές να επαναλαμβάνει το motto «Αξίζω» στην εκπομπή της, λέγοντας πόσο την έχουν βοηθήσει αυτά τα σεμινάρια στο να έχει αυτοπεποίθηση.

https://www.instagram.com/p/Ckv6gkYDDd9

«Οι άνθρωποι μεγαλώνοντας εξελίσσονται, διαφοροποιούν τη στάση τους προς το καλύτερο ή τουλάχιστον αυτό προσπαθούν. Νιώθω ότι είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ίσως ωρίμασε, που ίσως του δόθηκαν καλύτερες ευκαιρίες...Και εγώ νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου και πατάω πιο γερά στα πόδια μου».

Μία πρόσφατη δήλωση της στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια στη τηλεόραση της Ζήνας Κουτσελίνη, μας απέδειξε ακριβώς τα λεγόμενά της, όταν την ρώτησαν για τον ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη και αν θα συνεργάζονταν με την Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαστε της ευγενούς άμιλλας, οπότε μακάρι να συνυπάρχαμε. Είμαστε και οι τρεις επαγγελματίες μίας πιο σύγχρονης γενιάς που σέβεται τους άλλους».