Η Jennifer Lopez διαψεύδει τις φήμες χωρισμού με τον Affleck & περιγράφει τη ζωή με 5 παιδιά

Μαρία Ροδίτη
Η Jennifer Lopez διαψεύδει τις φήμες χωρισμού με τον Affleck & περιγράφει τη ζωή με 5 παιδιά

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Invision

Η Jennifer Lopez μίλησε στη Vogue για την απόφασή της να πάρει το όνομα του Ben Affleck, αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι με τα παιδιά εκείνης και του συζύγου της.

Ο γάμος της χρονιάς ήταν αναμφισβήτητα αυτός ανάμεσα στην Jennifer Lopez και τον Ben Affleck. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2022 κάνοντας όλο τον πλανήτη να μιλά για αυτούς. Και αυτό το gossip συνεχίστηκε όταν μόλις 3 μήνες μετά τον γάμο άρχισαν οι πρώτες φήμες για κρίση στη σχέση τους.

Το περιοδικό Heat έγραψε πρόσφατα πως ο Affleck ασφυκτιά ήδη μέσα στον χρυσό γάμο με την JLo και το δημοσίευμα επέμενε πως ο ηθοποιός έχει μετατραπεί σε μαριονέτα της Jennifer. Ψέματα; Αλήθεια; Η Jennifer Lopez, πάντως, με τη συνέντευξή της στη Vogue, διαψεύδει κάθε φήμη χωρισμού και μιλά για την απόφασή της να πάρει το επίθετο του Ben, αλλά και για τη ζωή με 5 παιδιά στο σπίτι.

Κανένας χωρισμός! Jennifer Lopez και Ben Affleck ετοιμάζουν την Halloween εμφάνισή τους

Η JLo διαψεύδει τις φήμες χωρισμού λέγοντας περήφανα ότι είναι κυρία Affleck

Μετά τον γάμο της χρονιάς, αποκαλύφθηκε ότι η Jennifer Lopez πήρε το επίθετο του Ben και από τότε λέγεται επισήμως Jennifer Lynn Affleck,- έτσι αναφέρεται στην άδεια γάμου-, όνομα το οποίο ανακοίνωσε και στο website της. Ακριβώς μετά από αυτά τα νέα, οι New York Times δημοσίευσαν ένα άρθρο γνώμης που εξέφραζε απογοήτευση για το γεγονός ότι σε μια στιγμή που τα φεμινιστικά ιδεώδη κινδυνεύουν στην Αμερική, η JLo παίρνει το όνομα του συζύγου της. Και στη συνέντευξη που έδωσε στη Vogue Δεκεμβρίου, η Jennifer Lopez απαντά γελώντας για το εν λόγω δημοσίευμα, αλλά και διαψεύδοντας τις φήμες χωρισμού.

https://www.instagram.com/p/Cksx4NJuGqq

«Χαχα, αλήθεια έγινε αυτό (σ.σ. εννοεί το δημοσίευμα της NY Times); Ο κόσμος με αποκαλεί ακόμα Jennifer Lopez. Αλλά το νόμιμο όνομά μου θα είναι κυρία Affleck, επειδή είμαστε παντρεμένοι. Είμαστε σύζυγοι. Είμαι περήφανη για αυτό. Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα», αναφέρει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της η 53χρονη star με τη δημοσιογράφο να αναρωτιέται αν υπάρχει μέρος του εαυτού της το οποίο ο Ben να θέλει να είναι περισσότερο Lopez.

«Όχι! Δεν είναι παραδοσιακό. Δεν έχει κανέναν ρομαντισμό. Μοιάζει με κίνηση δύναμης, καταλαβαίνετε τι εννοώ; Ελέγχω πολύ τη ζωή και τη μοίρα μου και νιώθω δυνατή ως γυναίκα και ως άνθρωπος. Μπορώ να καταλάβω ότι οι άνθρωποι έχουν τα συναισθήματά τους για αυτό, και αυτό είναι επίσης εντάξει. Αλλά αν θέλετε να μάθετε πώς νιώθω για αυτό, νιώθω ότι είναι ρομαντικό. Εξακολουθεί να έχει κάτι το παραδοσιακό και ρομαντικό για μένα, και ίσως είμαι απλώς ένα τέτοιου είδους κορίτσι», λέει χαρακτηριστικά η JLo για την απόφασή της να λέγεται πια κυρία Affleck.

https://www.instagram.com/p/Cks9ljpN7k-

Αλήθεια, πώς είναι το σπίτι των Bennifer με 5 παιδιά;

Στη συνέντευξή της στη Vogue η 53χρονη superstar μίλησε και για την καθημερινότητά της στο σπίτι με 5 παιδιά. Γιατί μην ξεχνάς ότι εκείνη έχει τα 14χρόνα δίδυμα, Emma και Max, αλλά και ο Ben Affleck έχει 3 παιδιά από 10-17 ετών, από τον γάμο του με την Jennifer Garner, τα οποία τους επισκέπτονται και μένουν συχνά μαζί τους.

https://www.instagram.com/p/Cks4bmat0UF

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, η Jennifer, το σπίτι τους στο Los Angeles χαρακτηρίζεται από πολυφωνία, αφού μέσα σε αυτό -εκτός από την ίδια και τον Ben- , ζουν και τα παιδιά τους. Και όλοι μαζί συζητούν τόσο για κοινωνικά όσο και για πολιτικά ζητήματα.

https://www.instagram.com/p/Cks2t01NwbH

«Αυτή η γενιά είναι όμορφα συνειδητοποιημένη, εμπλεκόμενη και γενναία», λέει η JLo και συνεχίζει: «Και θα πουν μ*…ιες για πράγματα πολύ γρήγορα. Θέλω τα παιδιά μου να υπερασπίζονται τον εαυτό τους και τα πράγματα που τους ενδιαφέρουν. Θέλω όλα τα κοριτσάκια του κόσμου να φωνάζουν. Πιο δυνατά! Πες το όταν είναι λάθος. Μη φοβάσαι. Φοβόμουν για πολύ καιρό: φοβόμουν μη δεν πάρω τη δουλειά, μην και τσαντίσω τους ανθρώπους, φοβόμουν ότι δεν θα με συμπαθούσαν. Όχι».