Mocha nails: Το μανικιούρ της Jennifer Lopez συνδυάζει τις δύο μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Μαρία Ροδίτη
Mocha nails: Το μανικιούρ της Jennifer Lopez συνδυάζει τις δύο μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Η Jennifer Lopez είναι trendsetter και δεν θα μπορούσε να μη δημιουργήσει το δικό της trend και στα νύχια.

Δεν υπάρχει beauty trend που να μην έχει δοκιμάσει η Jennifer Lopez. Από τα 90’s updos στα μαλλιά, τις curtain bangs και την πράσινη σκιά μέχρι κάθε πιθανή τάση στα νύχια. Και ακριβώς εδώ θα σταθούμε σήμερα. Στα νύχια της superstar.

Αν παρατηρείς την JLo, θα έχεις δει ότι επισκέπτεται πολύ συχνά τον προσωπικό της nail artist, Tom Bachik, και δοκιμάζει διαφορετικά μανικιούρ κάθε φορά. Και φυσικά όλες τις νέες τάσεις, όπως ακριβώς έκανε και στο πιο πρόσφατο ραντεβού της επιλέγοντας mocha nails.

Η Jennifer Lopez με το spiky bun μάς κάνει να νοσταλγούμε τα 90’s

Τα mocha nails της JLo είναι η τέλεια πρόταση για το φθινοπωρινό μανικιούρ σου

Όπως βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία, η 53χρονη star επέλεξε την απόλυτη μονοχρωμία σε μακριά και αμυγδαλωτά νύχια. Το μανικιούρ της έχει το χρώμα της μόκας, είναι ζεστό και άκρως φθινοπωρινό, ενώ συνδυάζει τις 2 πιο hot τάσεις της σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CjlaEhNvAXh

Ποιες είναι αυτές; Τα σοκολατί νύχια και τα glazed donut nails που έκανε τάση η Hailey Bieber. Αυτό το κράμα καφέ με κρεμ και glossy εφέ δημιουργεί το mocha μανικιούρ, το οποίο κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας – ειδικά τις σταρένιες σαν της JLo- και μπορεί να απογειώσει το οποιοδήποτε outfit.

Λίγο ακόμα nail inspo

Αν είσαι fan των ιδιαίτερων σχεδίων στα νύχια και δεν προτιμάς τη μονοχρωμία, αλλά σου αρέσει η mocha απόχρωση, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Στο Instagram θα βρεις άπειρα nail art με πρωταγωνιστή το χρώμα της μόκας, ώστε να τα δείξεις στη nail artist σου και να τα δημιουργήσει στα νύχια σου.

Πριν ψάξεις, όμως, μόνη σου δες στην gallery 5 υπέροχα σχέδια που βρήκα για εσένα και φρόντισε να κρατήσεις τα απαραίτητα screenshots.