Ανησυχία για τη Jennifer Lopez: Διέγραψε τα πάντα -Σε μαύρο φόντο το προφίλ της στο Instagram

Πατούλια Κατερίνα
Ανησυχία για τη Jennifer Lopez: Διέγραψε τα πάντα -Σε μαύρο φόντο το προφίλ της στο Instagram

Έπεσε μαύρο στο προφίλ της Jennifer Lopez στο Instagram με τα 226 εκατομμύρια ακόλουθους.

Ανησυχία προκάλεσε στους απανταχού fans της η Jennifer Lopez, η οποία μέσα σε λίγα λεπτά διέγραψε κάθε ποστ και video από το προφίλ της στο Instagram και έριξε σε μαύρο φόντο την εικόνα προφίλ της. Αμέσως ξεκίνησαν οι εικασίες στο Twitter για το τι έχει συμβεί στη Λατίνα σταρ αλλά φαίνεται πως το μυαλό μας δεν πρέπει να πάει στο κακό.

Όπως εξήγησαν οι fans της JLo, τις τελευταίες εβδομάδες η 53χρονη έκανε με stories, posts και reels μια αναδρομή στα προηγούμενα albums της ενώ πρόσφατα είχε εξηγήσει πως έχει περίπου δέκα χρόνια να βγάλει μουσικό άλμπουμ κα θέλει σύντομα ο κόσμος να ακούσει το 9ο αλμπουμ της, ένα άλμπουμ που θα περιλαμβάνει όλα εκείνα που τη χαρακτηρίζουν ως καλλιτέχνη.

Μαύρο στο προφίλ της Jlo στο Instagram

JENNIFER_LOPEZ.JPG

Έτσι, το πιο πιθανό είναι το προφίλ στο Instagram να μπήκε σε μαύρο φόντο για να μας προϊδεάσει για τη νέα της μουσική δουλειά που έρχεται.

Το νέο άλμπουμ έρχεται

Το προφίλ της Lopez στο Facebook, το Twitter και το Tik Tok παραμένει στην κανονική του μορφή οπότε σίγουρα δεν έχει συμβεί κάτι κακό στην ίδια ή την οικογένειά της. Την ίδια κίνηση με το πάγωμα του Instagram είχε κάνει και η Beyonce για το 7ο μουσικό άλμπουμ της με τίτλο Renaissanc.

Τα τελευταία χρόνια η Jlo, έχει κάνει πολλές ταινίες, έχει φτιάξει μια σειρά προϊόντων ομορφιάς για το σώμα και το πρόσωπο, έχει δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ για το Netflix, έχει κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις, ξαναβρήκε τον έρωτα της ζωής της Ben Affleck, τον οποίο και παντρεύτηκε, αλλά η μουσική της είχε μείνει πίσω! Ως σήμερα.

3lo1.JPG

16,5 εκατομμύρια προβολές για την αγκαλιά του Affleck με τη Jlo

To πιο πρόσφατο ποστ της Jlo, ήταν στην αγκαλιά του αγαπημένου της και είχε κάνει ρεκόρ. Το ποστ αυτό μπορούμε να απολαύσουμε πια στο Tik Tok της Jennifer.

Στο νέο reel με το απίθανο ρεκόρ, η 53χρονη τραγουδίστρια και ο 50χρονος αγαπημένος της ηθοποιός και πόζαραν αγκαλιά και δεν έκρυψαν τον έρωτά τους και μας είπαν πως όχι μόνοι είναι ευτυχισμένοι αλλά ζουν την καλύτερη εποχή της ζωής τους.

Lopez και Affleck γελούν και αγκαλιάζονται ενώ στο audio ακούγεται ένα παιδιά να γελάει και να λέει:

lopez.JPG

«Παιδιά το βρήκα, βρήκα τον άνθρωπο που με κάνει πιο ευτυχισμένο από ότι ήμουν ποτέ».

16,5 εκατομμύρια προβολές για την αγκαλιά του Affleck με τη Jlo που έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού