16,5 εκατομμύρια προβολές για την αγκαλιά του Affleck με τη Jlo που έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού

Πατούλια Κατερίνα
16,5 εκατομμύρια προβολές για την αγκαλιά του Affleck με τη Jlo που έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού

Κανένας χωρισμός αλλά η μεγαλύτερη αγάπη του κόσμου όλου. Κάπως έτσι απάντησαν Lopez και Affleck σε όλη την παραφιλολογία μετά τον γάμο τους.

Καλέ ποια κρίση και ποιος χωρισμός. Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck ουρλιάζουν για το πόσο χαρούμενοι είναι! Στο νέο reel με το απίθανο ρεκόρ, η 53χρονη τραγουδίστρια και ο 50χρονος αγαπημένος της ηθοποιός και πόζαραν αγκαλιά και δεν έκρυψαν τον έρωτά τους και μας είπαν πως όχι μόνοι είναι ευτυχισμένοι αλλά ζουν την καλύτερη εποχή της ζωής τους.

Lopez και Affleck γελούν και αγκαλιάζονται ενώ στο audio ακούγεται ένα παιδιά να γελάει και να λέει:

«Παιδιά το βρήκα, βρήκα τον άνθρωπο που με κάνει πιο ευτυχισμένο από ότι ήμουν ποτέ».

Νωρίτερα τον Νοέμβριο, πηγή κοντά στη Lopez είχε αναφέρει στο ET πως πραγματικά η 53χρονη πραγματικά είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ:

«Η Jen και ο Ben είναι αχώριστοι και νιώθουν πως το ότι παντρεύτηκαν είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που έκαναν, πετούν από ευτυχία».

Η ευτυχία είναι κάτι που βιώνουν και τα παιδιά τους, τα 14χρονα δίδυμα Emme και Max που απέκτησε η Jen με τον Marc Anthony και τα τρία παιδιά του Ben με την Jennifer Garner, η 16χρονη Violet, η 13χρονη Seraphina και ο 10χρονος Samuel.

https://www.instagram.com/p/ClMe_M_J5ag

Τα παιδιά των Bennifer και ο στόχος της μεικτής οικογένειας

Πάντως μιλώντας για το πώς αντιλαμβάνονται τα παιδιά της τον δεσμό με τον Affleck, η Jen είχε παραδεχτεί τον προηγoύμενο μήνα στη Vogue πως τα δίδυμα αποφεύγουν τις κοινές εμφανίσεις με τη μαμά τους ειδικά όταν αυτή συνοδεύεται από τον νέο της σύζυγο:

«Μου λένε ξέρεις μαμά, το να βγαίνουμε μαζί σου γίνεται θέμα. Θέλουν να έχουν χρόνο με τους φίλους τους χωρίς να να τα φωτογραφίζουν ή να τα παρακολουθούν. Ξέρω ότι είναι θέμα αλλά δεν παραπονιέμαι έχουν τα δικά τους συναισθήματα, είναι στην εφηβεία. Αυτό που θέλω είναι τα παιδιά μου να καταλάβουν πως έχουν έναν σύμμαχο ακόμα αλλά και τα παιδιά του το ίδιο με μένα, κάποιον που τα αγαπά, τα νοιάζεται», είχε τονίσει η Jlo.

https://www.instagram.com/p/CfAfaJNJWLx

Η κυρία Affleck, όνομα και πράγμα

Μετά τον γάμο της χρονιάς, αποκαλύφθηκε ότι η Jennifer Lopez πήρε το επίθετο του Ben και από τότε λέγεται επισήμως Jennifer Lynn Affleck έτσι αναφέρεται στην άδεια γάμο, όνομα το οποίο ανακοίνωσε και στο website της.

Ακριβώς μετά από αυτά τα νέα, οι New York Times δημοσίευσαν ένα άρθρο γνώμης που εξέφραζε απογοήτευση για το γεγονός ότι σε μια στιγμή που τα φεμινιστικά ιδεώδη κινδυνεύουν στην Αμερική, η JLo παίρνει το όνομα του συζύγου της. Και στη συνέντευξη που έδωσε στη Vogue Δεκεμβρίου, η Jennifer Lopez απαντά γελώντας για το εν λόγω δημοσίευμα, αλλά και διαψεύδοντας τις φήμες χωρισμού.

«Ο κόσμος με αποκαλεί ακόμα Jennifer Lopez. Αλλά το νόμιμο όνομά μου θα είναι κυρία Affleck, επειδή είμαστε παντρεμένοι. Είμαστε σύζυγοι. Είμαι περήφανη για αυτό. Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα

Μπορώ να καταλάβω ότι οι άνθρωποι έχουν τα συναισθήματά τους για αυτό, και αυτό είναι επίσης εντάξει. Αλλά αν θέλετε να μάθετε πώς νιώθω για αυτό, νιώθω ότι είναι ρομαντικό. Εξακολουθεί να έχει κάτι το παραδοσιακό και ρομαντικό για μένα, και ίσως είμαι απλώς ένα τέτοιου είδους κορίτσι», είπε χαρακτηριστικά η Jen.

Η Jennifer Lopez διαψεύδει τις φήμες χωρισμού με τον Affleck & περιγράφει τη ζωή με 5 παιδιά

Tο μόνο σίγουρο είναι πως οι περισσότεροι από 1,6 εκατομμύρια άνθρωποι που έκαναν like στο reel της Jlo και οι 16,5 εκατομμύρια που είδαν την εκδήλωση αγάπης της στο Instagram, σίγουρα θέλουν να την βλέπουν ευτυχισμένη και ο Ben είναι αυτός που... ευθύνεται για την ευτυχία αυτή.