Το άγνωστο μυστικό της Δανάης Παππά και η αποκάλυψη στο Instagram

Το άγνωστο μυστικό της Δανάης Παππά και η αποκάλυψη στο Instagram

Η Τζένη από τον Σασμό (aka Σάντυ Χατζηιωάννου) «πρόδωσε» το μυστικό της Δανάης Παππά.

Μπορεί να έχεις γνωρίσει και αγαπήσει τα τελευταία 5 χρόνια τη Δανάη Παππά μέσα από τους τηλεοπτικούς της ρόλους -ειδικά μέσα από τη φετινή συμμετοχή της στον Σασμό του ALPHA και τον ρόλο της ως Θοδώρα-, όμως δεν ξέρεις τα πάντα για εκείνη όπως ίσως να νόμιζες.

Ναι, είναι γνωστό ότι η Δανάη ήταν χορεύτρια και μεταπήδησε στην υποκριτική, ναι, δεν κρύβει τον έρωτά της για τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη, όμως… ήξερες ότι έχει και δεύτερο όνομα; Η αποκάλυψη έγινε την Τρίτη (1/3) μέσα από το Instagram account της.

danai pappa grigoris

Η εξομολόγηση της Δανάης Παππά για την προσωπική της ζωή: «Πεθαίνω για αγκαλιές»

Το δεύτερο όνομα της Δανάης Παππά και η ονομαστική της εορτή

Η συμπρωταγωνίστριά της στον Σασμό, Σάντυ Χατζηιωάννου (που υποδύεται την Τζένη), πρόδωσε το δεύτερο όνομα της Δανάης Παππά αφού… έσπευσε να της ευχηθεί μέσα από τα social media.



«Η Ευδοκία μας, το κορίτσι μας που σήμερα γιορτάζει», έγραψε σε video σε Insta Story που ανέβασε η Σάντυ Χατζηιωάννου αποκαλύπτοντας έτσι ότι το δεύτερο όνομα της Δανάης Παππά είναι Ευδοκία.



Η Δανάη, λοιπόν, έχει και δεύτερο όνομα, τη λένε Ευδοκία και 1η Μαρτίου είχε την ονομαστική της εορτή. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι fans της έσπευσαν να της ευχηθούν με την ηθοποιό να κάνει repost τις ευχές τους στο Instagram account της.

Full ερωτευμένη η Δανάη Παππά

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή The2Night Show, η Δανάη Παππά μίλησε για το πόσο όμορφα περνά στο πλευρό του συντρόφου της, Λάμπρου Λάζαρη.



«Είμαι της συντροφικότητας. Πολύ. Μ’ αρέσει. Και με τους φίλους μου είμαι πολύ και με την οικογένειά μου. Πεθαίνω για αγκαλιές, για μεγάλες συζητήσεις. Μ’ αρέσει», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Παππά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου όταν εκείνος τη ρώτησε για τα βίντεο που δημοσιεύει στα social media με τον σύντροφό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ