GNTM: H αποχώρηση της Ειρήνης και η νίκη της Μαρίτας προκάλεσαν αντιδράσεις λίγο πριν τον τελικό

GNTM: H αποχώρηση της Ειρήνης και η νίκη της Μαρίτας προκάλεσαν αντιδράσεις λίγο πριν τον τελικό

Εννέα μοντέλα διεκδικούν την πολυπόθητη θέση στον τελικό του διαγωνισμού που γίνεται ολοένα και πιο απαιτητικός.

Η νέα μέρα στο σπίτι του GNTM 5 ήταν αρκετά περίεργη ωστόσο τα μοντέλα ξύπνησαν με καλή διάθεση και η άφιξη της model instructor Mary Vitinaros και του coach Χρήστου Μπίρμπα, έδωσαν κίνητρο στις top 10 του διαγωνισμού.

Το mini challenge απαίτησε από τα μοντέλα να ποζάρουν στον φακό του Πάνου Γιαννακόπουλου, με το αποτέλεσμα να τις δικαιώνει. Με την άφιξή τους στο location της φωτογράφησης, οι top 10 αντιλήφθηκαν πως τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Tα επίδοξα μοντέλα έπρεπε να ποζάρουν κρατώντας δύο φωτοσωλήνες, να φωτιστούν μόνες τους και να φωτογραφηθούν από τον Πέτρο Τουφεξή, σε ένα σεληνιακό τοπίο, με φουτουριστικά στοιχεία, για την καμπάνια εταιρίας κοσμημάτων. Η Μύρια καλέστηκε να δώσει μειονεκτήματα σε τρία μοντέλα, σε σχέση με τον χρόνο που θα έχουν στη διάθεσή τους στο τέλος της φωτογράφησης, για να επιλέξουν την τελική εικόνα που θα φτάσει στο πλατό.

Η σκληρή κριτική λίγο πριν τον τελικό

Η γενική αίσθηση, κατά τη διάρκεια του σετ, δεν ήταν η αναμενόμενη με αποτέλεσμα οι διαφωνίες της Βίκυς Καγιά, του Τάσου Σοφρωνίου και του Γιώργου Καράβα στο πλατό να είναι καθοριστικές. Ο guest judge και μακιγιέρ των σταρ, Φρέντυ Καλομπράτσος, έδωσε ένα διαφορετικό στίγμα στο πλατό και σχολίασε με αφοπλιστική ειλικρίνεια την προσπάθεια των παικτριών.

https://www.instagram.com/p/ClguxvUgYWB

Νωρίτερα η Αλεξία Τράικο εξομολογήθηκε τη σχέση που έχει με τον πατέρα της με τον οποίο επέλεξε να μείνει όταν χώρισαν οι γονείς της: «Με τον πατέρα μου μέναμε μαζί σε όλη την εφηβεία μου. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών και η αλήθεια είναι ότι είχα επιλέξει να ζήσω μαζί του. Όταν έλεγα ότι μένω με τον πατέρα μου, είχε τύχει πολλές φορές να μου λένε ποιος κάνει τις δουλειές και μαγειρεύει. Λέω τα μοιραζόμασταν κι όλοι πάθαιναν σοκ με αυτό. Θέλω πολύ να μεταδώσω αυτήν τη δύναμη, που έβλεπα εγώ στο σπίτι. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο. Ήταν πάντα υποστηρικτικός κι εκεί με τη δουλειά. Παρόλο που τον τελευταίο χρόνο έχουμε απομακρυνθεί, θέλω να ξέρει ότι τον αγαπάω πολύ και ότι δεν ξεχνάω ό,τι έχει συμβεί. Τον σέβομαι», είπε το μοντέλο στην κάμερα.

Οι κριτές ενθουσιάστηκαν με την φωτογραφία της Μικαέλας και σχολίασαν με τα καλύτερα λόγια το στήσιμό της. Ακολούθησε η Μύρια που είχε ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα στην φουτουριστική φωτογράφηση της ημέρας.

https://www.instagram.com/p/ClhbmjDqVeJ

Τις καλύτερες φωτογραφίες είχαν η Μαρίτα και η Μικαέλα, με την Μαρίτα να παίρνει τη δουλειά για πρώτη φορά στο GNTM 5. Στο bottom 2 βρέθηκαν η Βικτώρια και η Ειρήνη και μετά από απόφαση των κριτών αποχώρησε η Ειρήνη, στην οποία είχαν δοθεί μέχρι τώρα αρκετές ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύτηκε σωστά. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι απαιτήσεις των κριτών μεγαλώνουν όσο πλησιάζουμε προς τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού.

Χριστιάννα Σκούρα: Το κορίτσι του GNTM κάνει καριέρα στη θέση της Μαλέσκου

To Twitter πήρε θέση

Για μια ακόμη φορά το hashtag #gntmgr βρέθηκε στην πρώτη θέση των trends του Ελληνικού Τwitter. Οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας σχολίασαν καυστικά το επεισόδιο με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο.

Πηγή κεντρικής: gntmgr