H Hailey Bieber διαψεύδει την εγκυμοσύνη της και μιλά για το νέο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

H Hailey Bieber διαψεύδει την εγκυμοσύνη της και μιλά για το νέο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

AP

Δεν περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Justin Bieber η γυναίκα του Hailey, η οποία έσπευσε σήμερα με ανάρτησή της, να απαντήσει στα σχόλια που δέχονταν και να μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. 

Μόλις τον Σεπτέμβριο, ο Justin και η Hailey Bieber, γιόρτασαν τα 4 χρόνια του γάμου τους. Μόνο που αυτή η 4ετία περιελάμβανε και αρκετές ατυχίες. Μία από αυτές βιώνει ξανά η Hailey, με το νέο πρόβλημα υγείας από το οποίο πάσχει όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή της. Δίνοντας έτσι και την έμμεση απάντηση για τα σενάρια εγκυμοσύνης που την αφορούσαν.

«Δεν είναι καθόλου ευχάριστο...»

Μόλις τον Μάρτιο, η 26χρονη Hailey και σύζυγος του Justin Bieber είχε αποκαλύψει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, με την εγκεφαλική θρόμβωση, από την οποία κινδύνεψε η ζωή της.

Το εγκεφαλικό και ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, αντιμετωπίστηκε τελικά με χειρουργείο και το διάσημο μοντέλο και influencer, πέρασε ένα μικρό διάστημα ανάρρωσης μέχρι να αισθανθεί ξανά δυνατή.

https://www.instagram.com/p/Cc0zJhhPk0u

Αυτή τη φορά το νέο πρόβλημα υγείας αφορά μία κατάσταση την οποία επίσης είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν και είναι αρκετά επώδυνη. Με ένα story της στο προφίλ της στο Instagram, ανέλυσε το γυναικολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, με μία κύστη στο μέγεθος ενός μήλου, όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Έχω μία κύστη στην ωοθήκη μου σε μέγεθες μήλου. Δεν έχω ενδομητρίωση, ούτε πολυκυστικές ωοθήκες, αλλά είχα ξανά κύστη στο παρελθόν και δεν ήταν καθόλου ευχάριστο».

haileybieber2.jpg

Διευκρίνησε μάλιστα ότι υποφέρει από ναυτία, κράμπες και φούσκωμα και αρκετές φορές αισθάνεται ευαίσθητη συναισθηματικά, προφανώς λόγω των ορμονικών αλλαγών. «Είμαι σίγουρη ότι πολλές από εσάς γνωρίζετε και μπορείτε να με καταλάβετε», συμπλήρωσε.

Με αυτό τον τρόπο διέψευσε και τα σενάρια που την ήθελαν να κυοφορεί το πρώτο της παιδί. Ανάμεσα στα πολλά σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για τους Biebers, είναι και εκείνο της κρίσης στον γάμο τους.

https://www.instagram.com/p/ClSS1XJJ6OI

Δύο έξοδοι του Justin με την πρώην του Selena Gomez που εντοπίστηκαν από τους παπαράτσι, δημιούργησαν και τις φήμες πως ο γάμος του δεν πρέπει να πηγαίνει και τόσο καλά. Ωστόσο εκείνος το διέψευσε με τον τρόπο του, μιλώντας με λατρεία για την Hailey, στα πρόσφατα γενέθλιά της «Κάνεις τη ζωή μαγική, είμαι παθιασμένος με τα πάντα για σένα. Σ’ αγαπώ».

Η Hailey Bieber έχει γενέθλια και ο Justin της χάρισε το πιο τρυφερό post-αφιέρωση