Η Selena Gomez λέει πως ο χωρισμός με τον Justin Bieber ήταν το καλύτερο πράγμα που της συνέβη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Selena Gomez λέει πως ο χωρισμός με τον Justin Bieber ήταν το καλύτερο πράγμα που της συνέβη

«Τα πάντα ήταν τόσο δημόσια, ένιωθα κυνηγημένη από μια παλιά σχέση που κανείς δεν ήθελε να αφήσω πίσω μου», εξομολογήθηκε η 30χρονη τραγουδίστρια.

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ της Selena Gomez, «Selena Gomez: My Mind And Me» το οποίο περίμεναν οι θαυμαστές της με μεγάλη αγωνία.

Η 30χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός επέτρεψε στον σκηνοθέτη Alek Keshishian να «εισβάλει» στην καθημερινή της ζωή και να καταγράψει όλες τις καλές αλλά και δυσάρεστες στιγμές της ζωής της. To ντοκιμαντέρ ρίχνει φως σε μια άγνωστη ματιά της ζωής της Selena Gomez, που η ίδια είχε αποφασίσει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ντοκιμαντέρ της ηθοποιού είναι διαθέσιμο για streaming στο Apple TV+.

H άγνωστη πλευρά της Selena Gomez

Η νεαρή σταρ επέλεξε να μοιραστεί μερικές πτυχές της ζωής της θέλοντας να έρθει πιο κοντά στους ανθρώπους που την έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και δώσει την απάντησή της στα κακόβουλα σχόλια που έλαβε τα τελευταία χρόνια.

Η Selena Gomez αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον χωρισμό της από τον Justin Bieber ο οποίος εξακολουθεί να συζητιέται έντονα στον Τύπο. Η 30χρονη δήλωσε πως αισθάνθηκε «στοιχειωμένη» από αυτή τη σχέση, καθώς η ίδια ήθελε να προχωρήσει παρακάτω, αλλά ένιωθε διαρκώς πίεση.

Η Selena Gomez μίλησε για τις ψυχικές διαταραχές της και τάχθηκε υπέρ του αποστιγματισμού

H σχέση και ο χωρισμός με τον Justin Bieber

Η νεαρή καλλιτέχνης επέλεξε να μην μιλήσει για το περιεχόμενο της σχέσης τους και δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες. Το ίδιο επιλέγει να κάνει και για όλες τις υπόλοιπες σχέσεις από τότε, θέλοντας να διαφυλάξει όσο περισσότερο γίνεται την προσωπική της ζωή.

«Τα πάντα ήταν τόσο δημόσια, ένιωθα κυνηγημένη από μια παλιά σχέση που κανείς δεν ήθελε να αφήσω πίσω μου. Αλλά όταν απλά την ξεπέρασα, δεν φοβόμουν πια», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

«Νιώθω σαν να έπρεπε να περάσω τον χειρότερο πιθανό χωρισμό και μετά απλά να τα ξεχάσω όλα, ήταν πολύ μπερδεμένο, αλλά απλά νιώθω ότι έπρεπε να συμβεί και τελικά ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη», πρόσθεσε η Gomez.

H Selena Gomez και ο Justin Bieber ήταν ζευγάρι από το 2011 μέχρι το 2015 όταν και αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά. Την ίδια χρονιά ο τραγουδιστής έκανε σχέση με τη σύζυγό του, Hailey Baldwin.

H σοβαρή περιπέτεια της υγείας της και η παρεξήγηση με την Raisa Francia

Η Selena Gomez περιέγραψε με λεπτομέρειες τη μάχη που έδωσε για την υγεία της ωστόσο δεν έκανε καμία αναφορά στη φίλη της Raisa Francia, η οποία της δώρισε το νεφρό της το 2017.

«Ποτέ δεν ταίριαξα με μια ωραία ομάδα κοριτσιών που ήταν διασημότητες. Η μόνη μου φίλη στη βιομηχανία είναι πραγματικά η Τaylor», δήλωσε η Gomez στο περιοδικό Rolling Stone την περασμένη εβδομάδα.

Η 30χρονη τραγουδίστρια, ήταν βαριά άρρωστη με λύκο όταν η συνάδελφός της προσφέρθηκε να της χαρίσει το νεφρό της με τα δύο κορίτσια να υποβάλλονται στη διαδικασία της μεταμόσχευσης.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πώς μπορώ να ευχαριστήσω την όμορφη φίλη μου Raisa Francia. Μου έκανε το υπέρτατο δώρο και τη μεγαλύτερη θυσία δωρίζοντας μου το νεφρό της. Είμαι απίστευτα ευλογημένη. Σ' αγαπώ τόσο πολύ αδελφούλα», είχε γράψει τότε η Selena Gomez.

https://www.instagram.com/p/BZBHr4Pg5Wd

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Rolling Stone», η Gomez κατονόμασε την Taylor Swift ως τη μόνη επώνυμη φίλη της, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ η Francia έκανε unfollow την Gomez στο Instagram, δείχνοντας έτσι τη δυσαρέσκειά της στις δηλώσεις της πρώην φίλης της.

Πριν λίγες ώρες η Selena Gomez σχολίασε ένα βίντεο στο TikTok που σχολίαζε την παρεξήγηση ανάμεσα στις 2 φίλες γράφοντας: «Συγγνώμη που δεν ανέφερα κάθε άτομο που γνωρίζω».

Πηγή κεντρικής: selenagomez