Ασημίνα: Το βουνό του Survivor παραδέχτηκε την αλήθεια για τη σχέση με τον Χρήστο Δάντη

Ασημίνα: Το βουνό του Survivor παραδέχτηκε την αλήθεια για τη σχέση με τον Χρήστο Δάντη

Η τρίτη φιναλίστ του Survivor 2022 μίλησε μι ειλικρίνια για τη δύσκολη φάση στη ζωή της, λίγους μόνο μήνες μετά το ριάλιτι επιβίωσης.

Το βουνό του Survivor 2022, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, πέρασε μια δύσκολη φάση και δεν έκρυψε την αλήθεια για τη σχέση με τον Χρήστο Δάντη, αυτή τη στιγμή.

Κι ενώ όλοι περίμεναν δαχτυλίδι και αρραβώνες, φαίνεται πως ο δεσμός επλήγη από μια παρεξήγηση στην οποία αναφέρθηκε η Ασημίνα χωρίς πολλές λεπτομέρειες.

«Δεν είμαι σε καλή φάση»

Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο και δεν ήμουν πολύ καλά τελευταία. Αλλά εντάξει, θα τη λύσουμε και θα προχωρήσουμε. Η σχέση μας είναι επίσημη, δεν χρειάζεται να φορέσω κάποιο δαχτυλίδι», είπε με μια θλίψη η Ασημίνα για να συνεχίσει μιλώντας για το All Star Survivor:

«Όσοι μπουν φέτος στο Survivor θα πάνε για τα χρήματα, θα πέσουν κορμιά. Πιστεύω ότι ο Τριαντάφυλλος θα μπει, γιατί του αναζωογόνησε όλο το καλλιτεχνικό κομμάτι. Κάποια από τα ζευγάρια που θα μπουν ίσως φτάσουν σε σημείο χωρισμού», ανέφερε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Το ταξίδι στο Λονδίνο

Πάντως, παρά τη δύσκολη φάση, η Ασημίνα έκανε την καλύτερη κίνηση και ταξίδεψε στο Λονδίνο για να ξεφύγει λίγο από όλους και από όλα.

https://www.instagram.com/p/Clj0Ho8sXF0

Επιστροφή στον Άγιο Δομίνικο

Η Ασημίνα που πέρασε έξι μήνες στον Άγιο Δομίνικο, επιστρέφει ξανά στο παιχνίδι, κάτι που σίγουρα θα αποτελέσει αγκάθι στη σχέση της με τον δημοφιλή τραγουδιστή. Μένει να δούμε αν ανάμεσα στους All Star παίκτες, η Ασημίνα θα παραμείνει όσο και στο περασμένο Survivor.