Ποια Stewart! Η πρώτη επίσημη του Robert Pattinson με την Suki Waterhouse ήταν γεμάτη έρωτα

Ποια Stewart! Η πρώτη επίσημη του Robert Pattinson με την Suki Waterhouse ήταν γεμάτη έρωτα

Stephane Cardinale

Είχαμε χρόνια, δεκαετίες ολόκληρες να απολαύσουμε τον Robert Pattinson ζευγαρωμένο στο κόκκινο χαλί και πολύ ερωτευμένο. 

Τέσσερα χρόνια κρατάει η σχέση του Robert Pattinson με τη Suki Waterhouse αλλά μέχρι σήμερα δεν είχαμε επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, ούτε καν επίσημη εμφάνιση γενικά.

Full in love

Έλα όμως που ήρθε η ώρα να πάρουμε τις πόζες που θέλαμε και με το παραπάνω. Κι αυτό γιατί το αγαπημένο ζευγάρι όχι μόνο έκανε κοινή έξοδο στο show του Dior για το φθινόπωρο 2023 στην ανδρική συλλογή αλλά ο έρωτάς τους στην πρώτη σειρά του fashion show έβγαζε μάτι.

Η εμφάνιση έλαβε χώρα στην Giza της Αιγύπτου και τόσο ο 36χρονος Robert όσο και η 30χρονη Waterhouse δεν έκρυψαν τον έρωτά τους. Ο Pattinson προτίμησε κοστούμι συνδυασμένο με ζιβάγκο ενώ η Suki προτίμησε μοβ φόρεμα.

«Δέχτηκα bullying και ρατσιστικές επιθέσεις από τους θαυμαστές του πρώην μου»: Η αποκάλυψη της star

Η πρώτη φορά που τα δύο νέα παιδιά έγιναν talk of the town ήταν τον Ιούνιο του 2018 όταν οι παπαράτσι τους εντόπισαν αγκαλιασμένους στο Λονδίνο. Από τότε ως σήμερα, όποτε ο φακός έχει εντοπίσει το ζευγάρι, ο Robert είναι πάντα ο πιο διαχυτικός, ο πιο παθιασμένος και προστατευτικός με το κορίτσι του. Η σχέση πάντως έγινε πιο σοβαρή το 2020, όταν Suki και Robert πέρασαν μαζί την καραντίνα. Τότε έγινε και η πρώτη κουβέντα για αρραβώνα και ήταν η Suki εκείνη που έδωσε χρόνο στον Pattinson μιας και δεν ήθελε να βιαστούν.

Ο Patttinson σπάνια μιλάει για την προσωπική του ζωή αλλά το 2019 μιλώντας στους Sunday Times είχε εξηγήσει τη σημασία της:

«Αν σηκώσεις ένα τοίχος στο θέμα, όλα πάνε καλύτερα. Αν αφήσεις τους ανθρώπους, μειώνεις την αξία της αγάπης. Αν ένας άγνωστος σε ρωτήσει για την προσωπική σου ζωή στον δρόμο, σίγουρα θα το θεωρήσεις αγενές. Δεν καταλαβαίνω γιατί το να περπατάω πιασμένος χέρι- χέρι στον δρόμο είναι διαφορετικό σε σχέση με τον απλό κόσμο και εκατό άτομα τραβάνε τη φωτογραφία σου».

Η φρενίτιδα του Twilight:

Ο Robert έβαλε μυαλό μετά το 20212 όταν τέλειωσε οριστικά η σχέση με την πάλαι ποτέ συμπρωταγωνίστριά του στο Twilight, Kristen Stewart.

«Οι άνθρωποι ήθελαν τόσο πολύ εμένα και τον Robert μαζί, που η σχέση μας μετατράπηκε σε προϊόν. Δεν ήταν πλέον αληθινό αυτό, είχε πει η Κρίστεν.

Το 2008, ο Robert και η Kristen άρχισαν να δίνουν συνεντεύξεις για το Twilight ενώ οι ταινίες που ήρθαν κατόπιν, έφεραν τους τις σταρ πιο κοντά. Robert και Kristen ήταν επίσημα μαζό το 2011 αλλά η ευτυχία δεν κράτησε πολύ, γιατί τον Ιούλιο του 2012 η Stewart φωτογραφήθηκε να φιλάει τον Rupert Sanders.