H Margot Robbie ονειρευόταν να φιλήσει τον Brad Pitt και το πέτυχε με αξιοθαύμαστο τρόπο

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Margot Robbie ονειρευόταν να φιλήσει τον Brad Pitt και το πέτυχε με αξιοθαύμαστο τρόπο
©2022 Evan Agostini

Η 32χρονη ομολόγησε ότι αυτή ευθύνεται για το καυτό φιλί με τον διάσημο ηθοποιό στην ταινία «Babylon».

H Margot Robbie είχε όνειρο να φιλήσει τον Brad Pitt και όταν ήρθε η στιγμή να συμπρωταγωνιστήσουν αποφάσισε πως δεν θα αφήσει την ευκαιρία αυτή να πάει χαμένη.

Η διάσημη ηθοποιός ομολόγησε ότι αυτή ευθύνεται για το καυτό φιλί με τον Brad Pitt στην ταινία «Babylon», καθώς η συγκεκριμένη σκηνή δεν υπήρχε στο σενάριο από τον σκηνοθέτη Damien Chazelle.

Η 32χρονη ανέφερε ότι αυτή πρότεινε το φιλί με τον ηθοποιό για να εκπληρώσει την επιθυμία που είχε από νεαρή ηλικία. Η 32χρονη σταρ υποδύεται μια ανισόρροπη στάρλετ που εκμεταλλεύεται κάθε ακολασία στο Hollywood της εποχής του 1920.

Η περιπέτεια της Cara Delevingne και της Margot Robbie στην Αργεντινή λόγω παπαράτσι

Η ιστορία πίσω από το καυτό φιλί Robbie-Pitt

«Δεν ήταν στο σενάριο. Πότε άλλοτε θα μου δοθεί η ευκαιρία να φιλήσω τον Brad Pitt; Απλώς θα το κάνω», ομολόγησε πως σκέφτηκε η σταρ.

Όσο για την αντίδρασή της στο φιλί, η Robbie τόνισε: «Ήταν υπέροχα!».

Εξηγώντας πώς τα κατάφερε να προσθέσει τη συγκεκριμένη σκηνή, η διάσημη ηθοποιός εξήγησε: «Είπα, Damien, νομίζω ότι η Nellie θα πήγαινε και θα φιλούσε τον Jack και ο Damien μου είπε “θα μπορούσε, για περίμενε! Απλώς θέλεις να φιλήσεις τον Brad Pitt!. Κι εγώ είπα ε, λοιπόν, κάνε μου μήνυση. Μπορεί να μην ξαναεμφανιστεί αυτή η ευκαιρία. Αυτός απάντησε πως τού πάει του χαρακτήρα κι εγώ πρόσθεσα πως έτσι νομίζω.

https://www.instagram.com/p/ClgcElFvCTl

Μετά την πρώτη λήψη ο σκηνοθέτης Damnien Chazelle ήταν πεπεισμένος ότι η προσθήκη αυτή ήταν η σωστή κίνηση οπότε τους έβαλε να το επαναλάβουν: «Κάντε το ξανά. Αυτό πραγματικά λειτουργεί!», τόνισε ο σκηνοθέτης με την Robbie να απαντά: «Αχ, τέλεια».

Το Babylon θα παίξει σε ορισμένους κινηματογράφους στις 25 Δεκεμβρίου, ωστόσο η πρεμιέρα αναμένεται στις 6 Ιανουαρίου 2023 που θα κυκλοφορήσει «κανονικά» σε όλα τα σινεμά. Η ταινία σε παραγωγή της Paramount Pictures, εκτός από ένας πανίσχυρος αντίπαλος για τα επερχόμενα Oscars, είναι και μια ωδή στην Χρυσή Εποχή του Hollywood.

Το «Babylon» δεν είναι η πρώτη ταινία που η Margot Robbie εμφανίζεται στο πλευρό του Brad Pitt. Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν στην επιτυχημένη ταινία του Quentin Τarantino, «Once Upon a Time in Hollywood», αλλά δεν είχαν καμία ερωτική σκηνή.

Πηγή κεντρικής: apimages.com