Τα δάκρυα του Ashton Kutcher για την Mila και η πρώτη εμφάνιση με τον δίδυμο αδελφό του Michael

Κατερίνα Μπούσιου
Τα δάκρυα του Ashton Kutcher για την Mila και η πρώτη εμφάνιση με τον δίδυμο αδελφό του Michael

 (AP Photo/Jae C. Hong)

Η αποκάλυψη για το σπάνιο αυτοάνοσο που σχεδόν τον ακινητοποίησε. Ο Kutcher σε μία σπάνια εξομολόγηση, δίνει τα εύσημα για την αποθεραπεία του στον γιατρό του και την σύζυγό του Μila Kunis. 

O Ashton Kutcher έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη μιλώντας για το πρόβλημα υγεία που αντιμετώπισε πριν από 3 χρόνια και θα του στερούσε ακόμη και τη ζωή του. Το σπάνιο αυτοάνοσο τον άφησε ακινητοποιημένο και ο ίδιος μιλά για πρώτη φορά για την σοκαριστική εμπειρία του αλλά και για τον ρόλο που έπαιξε η σύζυγός του Μila Kunis στην επιστροφή του στην καθημερινότητα.

Και κάνει την πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση με τον δίδυμο αδελφό του Michael, ο οποίος επίσης αντιμετωπίζει ένα σπάνιο νόσημα.

«Είμαι τυχερός που ζω. Επέστρεψα»

Ο Κutcher είχε κάνει μία νίξη για το σπάνιας μορφής αγγειακό πρόβλημα στην υγεία του, τον περασμένο Αύγουστο σε ένα από τα επεισόδια της σειράς «Running Wild with Bear Grylls».

'Ενα αυτοάνοσο που εκδηλώθηκε στα ξαφνικά με τα αιμοφόρα αγγεία στο σώμα του να αυτοκαταστρέφονται όπως αποκάλυψε και να δημιουργούν φλεγμονές, με κίνδυνο της ζωής του.

Η τρομακτική εμπειρία της ζωής του, όπως την περιγράφει εκ νέου ο ίδιος, συνέβη εντελώς ξαφνικά, όπως δήλωσε στην εκπομπή «The Checkup with Dr. David Agus». Και όπως περιγράφει: «Ξύπνησα ένα πρωινό αντιμετωπίζοντας αρχικά προβλήματα στην όρασή μου. Μετά βίας έβλεπα. Έχασα την ακοή μου αλλά και την ισορροπία μου. Δεν μπορούσα να περπατήσω. Είμαι πολύ τυχερός που είμαι ζωντανός. Η Mila ήταν συνέχεια στο πλευρό μου. Είναι η καλύτερη».

https://www.instagram.com/p/ClY3SHCIlxH

O Kutcher περιέγραψε το δύσκολο στάδιο της σταδιακής αποθεραπείας του. Προσπαθώντας αρχικά να κατανοήσει τι συνέβαινε στον οργανισμό του και να αποκαταστήσει στο διάστημα αυτών των 3 χρόνων τόσο την ακοή του, όσο και την όραση και την κίνηση του με ειδική φυσιοθεραπεία.

Σε αρκετές στιγμές της συνέντευξης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, για όσα πέρασε και την παράλληλη ψυχολογική υποστήριξη που χρειάστηκε για να επανέλθει. Με την ειδική φαρμακευτική αγωγή που συνεχίζει να παίρνει, δηλώνει πια χαρούμενος λέγοντας: «Επέστρεψα»!

Σε αυτή την συνέντευξη όμως συμμετείχε και ο δίδυμος αδελφός του, Michael ο οποίος πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και έκανε πρόσφατα και μεταμόσχευση καρδιάς. Αρκετές φορές δάκρυσε ξανά μιλώντας για το άλλο του μισό, όπως χαρακτήρισε τον αδελφό του, ο οποίος στα 13 του χρόνια κινδύνεψε και εκείνος να χάσει τη ζωή του παρουσιάζοντας ξαφνικά πρόβλημα με την καρδιά του.

https://www.instagram.com/p/Cfreo_RL7pU

O Kutcher περιέγραψε πως ένιωσε ως παιδί βλέποντας για πρώτη φορά τον δίδυμο αδελφό του στην εντατική και εκείνη τη στιγμή της περιγραφής άρχισε να δακρύζει, πιάνοντας διαρκώς το χέρι του αδελφού του.