Το κλικ στην κάμερα της Βάσως Λασκαράκη μας αποκάλυψε το άγνωστο χόμπι του Λευτέρη Σουλτάτου

Κατερίνα Μπούσιου
Το κλικ στην κάμερα της Βάσως Λασκαράκη μας αποκάλυψε το άγνωστο χόμπι του Λευτέρη Σουλτάτου

Η εντυπωσιακή γωνιά του σπιτιού της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου στα Μελίσσια μας δείχνει και ένα ακόμη χόμπι του ζευγαριού.

Η Βάσω Λασκαράκη ξεκίνησε ήδη τον εορταστικό στολισμό στο σπίτι της στα Μελίσσια και φροντίζει κάθε χρονιά να κάνει μία interior υπερπαραγωγή που θα ζήλευε και ο καλύτερος διακοσμητής. Αυτή τη φορά μας αποκάλυψε και μία άγνωστη γωνιά του πανέμορφου σπιτιού της, εκεί που περνά αρκετές ώρες της ημέρας μαζί με το σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτου.

Και το δικό της κλικ μας αποκάλυψε και το άγνωστο χόμπι του γνωστού σεφ και αυτό δεν αφορά την μαγειρική.

https://www.instagram.com/p/Cl29H3ztaZy

Το υπέροχο living room και το stylish γραφείο

Η μονοκατοικία της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου στα Μελίσσια που βρίσκεται και σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της γειτόνισσας Ελένης Μενεγάκη, είναι ίσως από τα ωραιότερα που έχουμε δει. Όχι λόγω της ιδιαίτερης μόνο διακόσμησης αλλά για τον χαρακτήρα και την ζεστασιά που αποπνέει σε κάθε του γωνιά.

laskaraki_spitikliki.jpg

Με το επιβλητικό τζάκι στο σαλόνι, αλλά και την τραπεζαρία και την κουζίνα που είναι το «βασίλειο» του συζύγου της και εκεί που δοκιμάζει για πρώτη φορά τις συνταγές του, αλλά μαγειρεύει και η ίδια.

https://www.instagram.com/p/Clqujtxth4g

Ακόμη και τα Χριστούγεννα η ηθοποιός φροντίζει να κάνει τον πιο εντυπωσιακό στολισμό με το δέντρο στο σαλόνι της που φτάνει μέχρι το ταβάνι. Για τις δύσκολες δουλειές με τα φωτάκια στην κορυφή έχει φυσικά τον Λευτέρη για πολύτιμο βοηθό.

Λασκαράκη & Σουλτάτος: Στο σπίτι της ηθοποιού και του σεφ η συνταγή της ευτυχίας είναι δεδομένη

laskarakidentro.png

Σήμερα αποφάσισε να του ανταποδώσει την βοήθεια κάνοντας η ίδια την διακόσμηση στο γραφείο στο σπίτι. Το δικό της κλικ μας αποκάλυψε μία ακόμη ιδιαίτερη γωνιά του σπιτιού τους, με την λευκή βιβλιοθήκη με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

soultatosklik_xompi.JPG

Μας αποκάλυψε όμως και το χόμπι του Λευτέρη, γιατί αν παρατηρήσετε καλά στην φωτογραφία, θα δείτε στο τελευταίο ράφι τις δεκάδες φωτογραφικές μηχανές που έχει στην κατοχή του και όλοι μας φανταστήκαμε ότι και με αυτές φωτογραφίζει την Βάσω στα ταξίδια τους.

https://www.instagram.com/p/CgHaUXBt3Kn

Ο σεφ εκτός από συλλέκτης, είναι και λάτρης των αγώνων ταχύτητας με παλαιότερα οχήματα και τα τελευταία χρόνια λαμβάνει μέρος με την Βάσω ως συνοδηγό στο μικρό του σκαραβαίο. Και κερδίζουν μαζί και έπαθλα!

laskaraki_skaravaios.jpg