Cherry lips: Η Βάσω Λασκαράκη σού δείχνει πώς να φορέσεις το κερασί κραγιόν με casual διάθεση

Μαρία Ροδίτη
Cherry lips: Η Βάσω Λασκαράκη σού δείχνει πώς να φορέσεις το κερασί κραγιόν με casual διάθεση

Γιατί τα κερασί χείλη δεν ακολουθούν μόνο τα βραδινά outfits. 

Τα τελευταία 24ωρα η Βάσω Λασκαράκη απολαμβάνει το ταξίδι της στη Μαδρίτη με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο. Η ηθοποιός έχει γίνει happy traveler και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media το μαρτυρούν. Όχι μόνο, όμως! Στην εξόρμησή της αυτή, η Βάσω – εκτός από holiday inspo – μάς δίνει και έμπνευση για το χειμερινό μακιγιάζ μας. Γιατί; Διότι φόρεσε το τέλειο κερασί κραγιόν με τον πιο casual τρόπο.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλες λίγο-πολύ έχουμε συνηθίσει να φοράμε πιο σκουρόχρωμα κραγιόν τον χειμώνα κυρίως στις βραδινές εμφανίσεις μας, με το ροζ και το nude να πρωταγωνιστεί στα πρωινά looks μας. Μήπως ήρθε η ώρα, όμως, να σταματήσει αυτό; Η Βάσω Λασκαράκη λέει «ναι» και σου δείχνει πώς θα έχεις τέλεια cherry lips και το πρωί.

Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε το κερασί κραγιόν με τον πιο updated τρόπο

Πώς φόρεσε η Βάσω Λασκαράκη το κερασί κραγιόν

Βλέποντας το post της 43χρονης ηθοποιού θα καταλάβεις ότι… το είχε το κρύο στη Μαδρίτη. Και για να ζεσταθεί φόρεσε μαύρο παλτό, κασκόλ και σκούφο σε γκρι χρώμα. Επέλεξε, δηλαδή, ουδέτερες αποχρώσεις με σκοπό το κερασί κραγιόν της να κάνει τη διαφορά. Και τα κατάφερε.

https://www.instagram.com/p/ClOzJ_RL18B

Η Βάσω Λασκαράκη άφησε σε nude τόνους όλο το πρόσωπο και ολοκλήρωσε το look με κερασί κραγιόν δημιουργώντας έτσι το τέλειο πρωινό look και δίνοντας στα cherry lips casual διάθεση. Εσύ τι λες; Θα το τολμήσεις για τις πρωινές εμφανίσεις σου στη δουλειά;

Πάμε για shopping

Αν δεν έχεις κερασί κραγιόν στο νεσεσέρ σου, ήρθε η ώρα να αποκτήσεις. Κάνε scroll στην παρακάτω gallery και δες 5 τέλεια προϊόντα που θα σου χαρίσουν cherry lips σαν της Βάσως Λασκαράκη.

Και μην ξεχνάς… Η Black Friday πλησιάζει, οπότε τώρα αξίζει να επενδύσεις και σε ένα και σε δύο items.