Λασκαράκη και Σουλτάτος ερωτεύτηκαν την Ισπανία και πήγαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες

Λασκαράκη και Σουλτάτος ερωτεύτηκαν την Ισπανία και πήγαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες

Από τη Βαρκελώνη στη Μαδρίτη… ένα αεροπλάνο δρόμος για τη Βάσω Λασκαράκη και τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο.

Ένα από τα πράγματα που θέλουν να κάνουν όσο τίποτε άλλο μαζί η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι τα ταξίδια. Το ερωτευμένο ζευγάρι προσπαθεί να ξεκλέβει χρόνο και όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις παίρνει το αεροπλάνο και ανακαλύπτει διαρκώς νέα μέρη.

Φαίνεται, βέβαια, πως το τελευταίο διάστημα η Ισπανία τούς έχει κλέψει την καρδιά. Γιατί η ηθοποιός και ο σεφ σύζυγός της μέσα σε λίγους μήνες βρέθηκαν στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου για δεύτερη φορά. Το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούλιο η Βάσω και ο Λευτέρης -μαζί με την κόρη της ηθοποιού από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη – ταξίδεψαν στην όμορφη Βαρκελώνη ανακαλύπτοντας κάθε γωνιά της. Τώρα, το ζευγάρι βρέθηκε ξανά στην Ισπανία, αλλά αυτήν τη φορά στις γειτονιές της πρωτεύουσάς της, της Μαδρίτης.

Η τρυφερή επέτειος της Χριστίνας Κοντοβά με την κόρης και το σχόλιο της Βάσως Λασκαράκη

Το ταξίδι Σουλτάτου-Λασκαράκη στη Μαδρίτη

Υπέροχη θέα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμένουν, βόλτες στο κέντρο της πόλης το πρωί και το μεσημέρι, πολύ φαγητό και ατέλειωτες εξορμήσεις στη βραδινή Μαδρίτη περιλαμβάνει το ταξίδι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου.

https://www.instagram.com/p/ClJrVEmruS9

Το ζευγάρι διασκεδάζει και αυτό φαίνεται, αυτήν τη φορά χωρίς να έχει μαζί του την Εύα, την κόρη της Βάσως Λασκαράκη. Δες στην παρακάτω gallery τις υπέροχες φωτογραφίες και την ηθοποιό πραγματικά να απολαμβάνεις τις days off που έχει από τη σειρά του MEGA, Μαίρη Μαίρη Μαίρη, στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Μέχρι τον Νοέμβριο είμαστε χωριστά. Η απόσταση σίγουρα κρατάει ένα σασπένς κι αυτό, γιατί περιμένουμε τις Παρασκευές και τις σχεδιάζουμε ανάλογα κάθε φορά. Αν ήμασταν συνέχεια στο ίδιο σπίτι μαζί, μπορεί να μην κάναμε όλα αυτά που κάνουμε. Ίσως βαραίνεις λίγο περισσότερο. Αυτό βέβαια δεν είναι κανόνας αλλά συμβαίνει συχνά στο πλαίσιο της ρουτίνας», είχε αναφέρει η Βάσω Λασκαράκη σε παλαιότερη συνέντευξή της για τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο.

https://www.instagram.com/p/ClN016YrOQi

Η εξόρμηση στη Βαρκελώνη

Στα μέσα Ιουλίου ο Λευτέρης Σουλτάτος ταξίδεψε στη Βαρκελώνη με τη Βάσω Λασκαράκη και την κόρη της, Εύα, όπου και γνώρισαν και την πιο μικρή γωνιά της πόλης. Ανακάλυψαν μικρά εστιατόρια που έχουν τιμηθεί με αστέρι Michelin και, βέβαια, ως σεφ ο Λευτέρης Σουλτάτος δεν έχασε την ευκαιρία για να γευτεί νέες γεύσεις μαζί με την αγαπημένη του.

https://www.instagram.com/p/CgM4n2xtTM_

Από την άλλη πλευρά, η μικρή Εύα έζησε το θαύμα του Gaudi, του διάσημου Καταλανού αρχιτέκτονα, που έχει αφήσει τη σφραγίδα του σε όλη την πόλη, κάνοντάς την παγκόσμιο τουριστικό προορισμό για τους φιλότεχνους και τους λάτρεις της Art Nouveau.