Το απρόοπτο που συνέβη στα γενέθλια της αδελφής της Χριστίνας Μπόμπα

Το απρόοπτο που συνέβη στα γενέθλια της αδελφής της Χριστίνας Μπόμπα

Τα γενέθλιά της είχε χθες (8/12) η Ελίνα Μπόμπα και η Χριστίνα τής έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση. Τι ατυχία συνέβη, όμως, στην 29χρονη Ελίνα;

Η Χριστίνα Μπόμπα με την αδελφή της, Ελίνα, είναι πραγματικά αχώριστες. Η μία είναι πάντα στο πλευρό της άλλης, όπως συνέβη και στη βάφτιση των διδύμων της Χριστίνας και του Σάκη Τανιμανίδη, ενώ οι κοινές τους φωτογραφίες είναι το απόλυτο #sistergoals. Και χθες (8/12), λοιπόν, που η Ελίνα είχε τα γενέθλιά της, δεν ήταν δυνατόν η Χριστίνα Μπόμπα να μην της ευχηθεί. Να μην τιμήσει την αγαπημένη της μικρή αδελφή.

Η influencer έκανε story στο Instagram με δύο υπέροχες και τρυφερές φωτογραφίες με την αδελφή της, Ελίνα Μπόμπα, ενώ… αποκάλυψε και το απρόοπτο που της συνέβη ανήμερα των γενεθλίων της.

Τόλμησε η Χριστίνα Μπόμπα να δείξει το ντεκολτέ της και άρχισαν τα σχόλια από τις γλυκές μανούλες

Το απρόοπτο και οι ευχές στα γενέθλια της Ελίνας Μπόμπα

«Είμαι τόσο τυχερή που έχω αυτήν την αδερφή, την καλύτερή μου φίλη, τη μεγάλη μου αγάπη! Είμαι τόσο περήφανη για την τόλμη σου, την πορεία σου και όλα όσα είσαι. Χρόνια πολλά. Σ’ αγαπώ ΤΟΣΟ!», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στο Insta Story για τα γενέθλια της αδελφής της.

mpompa_hakarisma.jpg

Η 34χρονη influencer έκανε και μια αποκάλυψη συγχρόνως λέγοντας ότι το προφίλ της Ελίνας στο Instagram είναι χακαρισμένο. «Ps. σε χάκαραν και δεν μπορώ να σε ταγκάρω βέβαια», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα στο τέλος της αφιέρωσής της.

Όπως βλέπεις, η Χριστίνα «έντυσε» τις ευχές της με δύο υπέροχες φωτογραφίες με την αδελφούλα της. Στη μία οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά την περίοδο που η influencer ήταν έγκυος στις δίδυμες κόρες της, ενώ στην άλλη την ημέρα του γάμου της με τον Σάκη Τανιμανίδη, που πραγματοποιήθηκε το 2018 στη Σίφνο.

Η Ελίνα Μπόμπα… και movie star

Η Ελίνα Μπόμπα τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Μεγάλη Βρετανία, όπου και σπούδασε υποκριτική. Μάλιστα, τον Οκτώβριο έγινε γνωστό μέσα από τα social media ότι η μικρή αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα θα συμμετάσχει σε διεθνή παραγωγή και συγκεκριμένα στην ταινία «The adopters».

https://www.instagram.com/p/Cjdt0p9NPEi

Η ταινία είναι μία ανεξάρτητη παραγωγή και αναφέρεται σε μία ιστορία δύο απαγωγέων, οι οποίοι εμπλέκονται σε περιπέτεια, αφού έχουν αποφασίσει να αφήσουν την ιδιότητά τους και ξαφνικά βρίσκονται στο στόχαστρο ενός δημοσιογράφου, ο οποίος ανακαλύπτει στοιχεία εις βάρος τους. Σε αυτό το ανθρωποκυνηγητό εμπλέκεται άθελά της και η Ελίνα, σε έναν μικρό ρόλο.