Δήμητρα Βαμβακούση: Ποια είναι η φημολογούμενη σύντροφος του Γιώργου Αγγελόπουλου

Δήμητρα Βαμβακούση: Ποια είναι η φημολογούμενη σύντροφος του Γιώργου Αγγελόπουλου

Η 27χρονη αθλήτρια που γνωρίσαμε μέσα από το Survivor, φέρεται να έχει κλέψει την καρδιά του «Ντάνου».

Η Δήμητρα Βαμβακούση έχει γεννηθεί το 1995 και είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ. Η νεαρή αθλήτρια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 2019, κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό και ηττήθηκε από την Κατερίνα Δαλάκα. Εργάζεται ως γυμνάστρια και influencer με το προφίλ της στο Instagram να μετρά σήμερα 100 χιλιάδες followers.

Βαμβακούση-Αγγελόπουλος: Μαζί στην ζωή και στο Survivor;

Ολοένα και περισσότερες είναι οι φήμες που θέλουν την Δήμητρα Βαμβακούση να βρίσκεται σε σχέση με τον νικητή του Survivor 2017, Γιώργο Αγγελόπουλο. Oι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά τους τελευταίους μήνες και αρκετοί τονίζουν πως το ερωτευμένο ζευγάρι κάνει το παν για να διατηρήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μέχρι στιγμής ο προπονητής θαλάσσιου σκι και η αθλήτρια δεν έχουν κάνει κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση, αλλά ούτε έχουν μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική τους ζωή.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι talk of the town τις τελευταίες εβδομάδες αφού το «θρίλερ» με τη συμμετοχή του στο Survivor All Star δείχνει να μην έχει τέλος. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως δε θα συμμετάσχει στον νέο κύκλο του reality επιβίωσης ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την παραγωγή να τον διεκδικεί επίμονα.

«Μίλησα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Μου είπε ότι αυτή την περίοδο τρέχει για κάποια προβλήματα. Μου είπε ότι ό, τι είχε να πει το είπε και σε ό,τι αφορά το Survivor, δεν αλλάζει κάτι», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρωινό μας το πρωί της Τετάρτης (7/12).

Ένα ακόμη πρόσωπο που φημολογείται έντονα πως θα βρεθεί στο Survivor All Star είναι η Δήμητρα Βαμβακούση. Mια κοινή τους είσοδος στο reality θα εκτόξευε την τηλεθέαση στα ύψη, μιας και όλοι κάνουν λόγο για ένα μεγάλο έρωτα που εξελίσσεται υπό άκρα μυστικότητα.

Η άγνωστη συμμετοχή της Δήμητρας Βαμβακούση στα καλλιστεία

H 27χρονη αθλήτρια είχε συμμετάσχει το 2015 στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία στο Λουτράκι, κατακτώντας τον τίτλο της Μις Πελοπόννησος. Αίσθηση έκανε ωστόσο το γεγονός πως λίγους μήνες αργότερα, η διοργάνωση αποφάσισε (για δικούς της σοβαρούς λόγους) να της αφαιρέσει τον τίτλο, δίνοντάς τον στην αμέσως επόμενη επιλαχούσα.

vamvakousi_kallisteia2.jpg

Η αθλήτρια που έκλεψε την καρδιά του Πύρρου Δήμα και λέγεται πως θα (ξανα)πάει στο Survivor

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της αθλήτριας.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ερωτευμένος και δεν κρύβεται

Μιλώντας πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής «Με Αγάπη Χριστιάνα» και στον Τάσο Ευαγγέλου ο νικητής του Survivor 2017 δήλωσε: «Ο έρωτας είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζεται».

Πηγή κεντρικής: dimitravmk