Οι «Τρεις ευχές» της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, τα πολύ κοντά μαλλιά και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Κατερίνα Μπούσιου
Οι «Τρεις ευχές» της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, τα πολύ κοντά μαλλιά και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στο πέρασμα των χρόνων. Από το κορίτσι του Αλέξη Γεωργούλη, στο κορίτσι του Παπακαλιάτη και στη Βασιλική του Σασμού. 

Την Μαριλίτα Λαμπροπούλου την γνωρίσαμε τηλεοπτικά ως το κορίτσι του Αλέξη Γεωργούλη στον «Εραστή δυτικών προαστίων» και τον τηλεοπτικό ρομαντισμό και την ευαισθησία εκείνου του ρόλου της τον έχει μεταφέρει και στην Βασιλική στον Σασμό. Aν και το τελευταίο διάστημα και κυρίως τον τελευταίο χρόνο στην τρίτη σεζόν, μεταμορφώθηκε σε δυναμική κρητικιά και άξια διάδοχος της καπετάνισσας Μαρίας Τζομπανάκη.

Εκτός όμως από το κορίτσι του Αλέξη, η Μαριλίτα υπήρξε και το κορίτσι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Με εντελώς διαφορετικό look και με ένα piexe cut στα μαλλιά της, μόδα της εποχής. Την θυμάσαι;

https://www.instagram.com/p/Cl4f9sJrAfg

Τρεις ευχές και μια μεγάλη αλλαγή για την Μαριλίτα

«Ήθελα να ζήσω ζωές ονείρου όταν ξεκίνησα την υποκριτική» έχει πει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου του Σασμού, για το ξεκίνημά της στο θέατρο, αρχικά ως σκηνοθέτης. Στη δική της διαδρομή αυτά τα όνειρα δεν είχαν καθόλου εφιάλτες, αλλά αρκετές αλλαγές και πειραματισμούς. Ακόμη και με την εικόνα της. Αγάπησε την κάμερα όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την τηλεόραση και την αγάπησε και εκείνη.

Το 2004 έγινε η Λίζα, η ευκατάστατη κόρη του επιχειρηματία πατέρα της και το κορίτσι των βορείων προαστίων αγάπησε παράφορα τον ανθοπώλη Αλέξη Γεωργούλη, το παιδί των δυτικών προαστιών, το λαϊκό παιδί. Αν τότε υπήρχε το Τwitter, θα ήταν καθημερινό trend.

8 χρόνια αργότερα όμως βρέθηκε και στο πλευρό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη ταινία «Τρεις ευχές». Μόνο που εκεί ήταν παράλληλα το κορίτσι του Χριστόφορου, του Χάρη Ασημακόπουλου και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, των τριών φίλων που του ένωσε το μυστικό μία δολοφονίας. Το δίλημμα μεγάλο, όπως όμως συμβαίνει πάντα στις ταινίες και στις τηλεοπτικές σειρές του Χριστόφορου.

Εδώ η Μαριλίτα έκανε μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, με το pixie cut look της, μόδα της εποχής. Ήταν και η μόνη φορά που ρίσκαρε να αλλάξει τόσο πολύ την εικόνα της.

marilita3efxes.jpg

Η μαυροφορούσα αρχικά λόγω και του πένθους της, Βασιλική του Σασμού, εδώ και δύο σεζόν και λόγω του έρωτά της και του γάμου της με τον Μαθιό, άλλαξε και την τηλεοπτική της εικόνα. Τώρα πια, είναι η σικ κυρία Σταματάκη. Με κομψά φορέματα και έντονα χρώματα. Παράλληλα με την εικόνα της, άλλαξε και τη στάση της ως ηρωΐδα. Πιο δυναμική, πιο αποφασιστική.

https://www.instagram.com/p/ClWh-0lKOQ4

Πριν από λίγους μήνες, είχε κάνει και μία άλλη μεταμόρφωση. Όταν φωτογραφήθηκε και ως σταρ του σινεμά, για την παράσταση «Ο Πέτρος και ο λύκος» στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, στο πλευρό του τηλεοπτικού της συζύγου Δημήτρη Λάλου, που είναι και ο συμπρωταγωνιστής της. Αυτή η αλλαγή ωστόσο της ταίριαξε απόλυτα.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αγρίεψε και το κοινό του Σασμού ενθουσιάστηκε πριν την δει ξανά να χωρίζει

https://www.instagram.com/p/Cl-zufHI9d-

Τους τελευταίους μήνες έχει υιοθετήσει το look με το μακρύ καρέ, το οποίο ταιριάζει απόλυτα στη φυσιογνωμία της. Την προσωπική αλλά και την επαγγελματική.

https://www.instagram.com/p/CxXzB-CrOF2/