«Φόνισσες για κλάματα»: Το σχέδιο εκδίκησης Λαμπροπούλου - Τζομπανάκη στον Σασμό έγινε viral

Κατερίνα Μπούσιου
«Φόνισσες για κλάματα»: Το σχέδιο εκδίκησης  Λαμπροπούλου - Τζομπανάκη στον Σασμό έγινε viral

Η εγκυμοσύνη της Βασιλικής ήταν το μόνο χαρμόσυνο νέο στον Σασμό. 

Θέλμα και Λουίζ θυμίζουν πλέον η Καλλιόπη και η Βασιλική στον Σασμό. Νύφη και πεθερά οργάνωσαν χθες, το σχέδιο δολοφονίας του Λάζαρου, αλλά οι μεταξύ τους διάλογοι ήταν σπαρταριστοί. Πριν δούμε τη σκηνή τη Δευτέρα, οι φανς ήδη χάρηκαν με την τηλεοπτική εγκυμοσύνη της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και το ενδεχόμενο να γίνει ξανά γιαγιά η Μαρία Τζομπανάκη. Αλλά όλα αυτά, δεν είναι τίποτε μπροστά στην ανατροπή που θα ακολουθήσει του φόνου.

https://www.instagram.com/reel/C0AL8uWiwaI/

Βαρετό παρόν, ενδιαφέρουσα συνέχεια

Ή του ύψους ή του βάθους είναι το σενάριο του Σασμού. Εκεί που δεν προλαβαίνουν οι φανς τις ενδιαφέρουσες εξελίξεις, εκεί είναι που βιώνουν ένα διάστημα με αργούς ρυθμούς και ανούσιες σκηνές. Μετά τον θάνατο του Νικηφόρου, η πλοκή είναι γενικώς αδιάφορη. Χθες ωστόσο είχαμε δυο μόνο μικρές στιγμές, που θα δώσουν «τροφή» για το επεισόδιο της Δευτέρας, όπου ουσιαστικά θα έχουμε τη δολοφονία - εκδίκηση.

Η Βασιλική πλέον θα δικαιωθεί για τον φόνο του γιου της.

Το σχέδιο για τον εντοπισμό του Λάζαρου το έχει αναλάβει η στρατηγός Καλλιόπη. Μόνο που συνέχεια βρίσκει δικαιολογίες για τη σωστή ημέρα, λες και ετοιμάζουν την απόβαση στη Νορμανδία, όπως χιουμοριστικά έγραψε ένας φανς της σειράς στο Twitter. Οι συνθήκες πρέπει να είναι ιδανικές - βραδιά χωρίς φεγγάρι - και πρέπει να βρουν άλλοθι στον Μαθιό για να μην κατηγορηθεί για την εκδίκηση.

Μέσα σε όλα προέκυψε και η διπλή λιποθυμία της Βασιλικής, πλήρης επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της και δικαίωση (και του δικού μας spoiler). Η χαρά του κοινού ήταν εμφανής στα κατά τα άλλα επικά σχόλια για το πολεμικό σχέδιο της καπετάνισσας. Φόνισσες για κλάματα. Και ας μη ξεχνάμε πως ένα μήνα πριν ως ρόλοι, ήταν σε κόντρα.

Η συνέχεια ωστόσο θα έχει ενδιαφέρον. Αφού Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες θα αναστατωθούν για μία ακόμη φορά μετά τη δολοφονία, η Βασιλική θα θεωρήσει σκόπιμο να παραδοθεί στην αστυνομία. Αν και ήταν ατύχημα. Θα αφεθεί ωστόσο ελεύθερη από τον Αντώνη αφού ουσιαστικά και τυπικά δεν έχει διαπράξει το αδίκημα.

Η ανεπιθύμητη Δανάη Παππά στον Σασμό και η ανάρτηση γρίφος για το μέλλον της

Στη συνέχεια όμως θα παραδοθεί ο Μαθιός για το χατίρι της για να μην έχει αντίποινα η Βασιλική. Και αυτός όμως θα αφεθεί στη συνέχεια ελεύθερος. Κάπως έτσι θα φτάσουμε κοντά στα Χριστούγεννα όπου θα έχουμε μία μικρή διακοπή στην προβολή της σειράς, λόγω των διακοπών.

Βασιλική και Μαρίνα στον Σασμό «γράφουν» το φινάλε του Ανδρέα και τιμούν τη μνήμη των παιδιών τους

Μία κρύο, μία ζέστη λοιπόν η πλοκή.

https://www.instagram.com/p/Cz37DK5C3IE/