Η Δούκισσα Νομικού βάφτισε τα παιδιά της στη Μύκονο και έδωσε την καλύτερη χρωματική ιδέα

Η Δούκισσα Νομικού βάφτισε τα παιδιά της στη Μύκονο και έδωσε την καλύτερη χρωματική ιδέα
Instagram

Ο υπέροχος τρόπος που έγινε γνωστή η είδηση (pics).

Μετά από μια πανδημία, καραντίνες και αναβολές ως απόρροια των περιοριστικών μέτρων, η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης βάφτισαν τα δύο παιδιά τους σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η Δούκισσα με μία φωτογραφία.

Το σπίτι της Δούκισσας Νομικού στην Κηφισιά είναι γεμάτο αγάπη και παιχνίδια - Οι ευχές στον Σάββα

Ειδικότερα, το ευχάριστο νέο έγινε γνωστό έπειτα από Q&A που έκανε η 36χρονη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όταν ένας follower τη ρώτησε αν τελικά βάπτισαν ή όχι τα παιδιά τους εκείνη δημοσίευσε μια φωτογραφία με τις λευκές σε σχήμα καρδιάς μπομπονιέρες με το μπλε και το κίτρινο ως λεπτομέρεια. Μία ιδανική επιλογή για δύο παιδιά σε ένα μυστήριο που έγινε σε νησί.

doukissa_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11_12_13_14_15_16_17_18_19_20_21_22_23_24_25_26_27_28_29_30_31_32_33_34_35_36_37_38_39_40_41_42_43_44.jpg

Βάζοντας ένα emoji σε σχήμα καρδιάς, η παρουσιάστρια, μοντέλο και επιχειρηματίας, μετά από 5,5 χρόνια γάμου και την απόκτηση του Σάββα και της Αναστασίας, μοιράστηκε ακόμα μια χαρά της με τους ανθρώπους που την ακολουθούν στα social media. Το μυστήριο, όπως είχε διαρρεύσει, τελέστηκε στη Μύκονο όπου είχε πραγματοποιηθεί και ο γάμος του ζευγαριού το 2017.

https://www.instagram.com/p/CYQ54F2gdsz

Τι έλεγε σε Q&A η Δούκισσα τον Ιούνιο-Πότε έγινε η βάφτιση

Χωρίς να δίνει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες, το σίγουρο είναι πως η βάφτιση έγινε το καλοκαίρι και μάλιστα μετά τον Ιούνιο.

«Πότε θα γίνει η βάπτιση και τι λέτε να φορέσετε;», είχε ρωτήσει τότε ένας follower τη Δούκισσα.

doukissa_nomikou_baptisi_paidion7.jpg

Η Δούκισσα τότε είπε: «Για την ώρα γίνομαι νονά το Σάββατο με το καλό. Αν θέλετε να σας ανεβάσω φωτογραφίες».

Θυμίζουμε ότι ο Σάββας στις 25 Μαρτίου 2022 έγινε 4 ετών και η Αναστασία γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019 και είναι πια 2,5 ετών.

Η Δούκισσα σπάνια μιλάει για τα παιδάκια της δημόσια ωστόσο υπήρχαν και κάποιες άλλες φορές που απάντησε σε followers σε ερωτήσεις που αφορούσαν τη ζωή της με τον Σάββα και την Αναστασία

Μία άλλη ερώτηση σχετική με τα παιδιά εμφανίστηκε και αφορούσε στις συνήθειες του ύπνου που έχουν. «Κοιμάσαι καθόλου με δύο μικρά παιδάκια;», τη ρώτησαν. Η ευτυχισμένη -και τυχερή- μανούλα απάντησε: «Είμαι τυχερή, από 5-6 μηνών κοιμούνται 12ωρο».

doukissa_nomikou_baptisi_paidion2.jpg

Τι κάνει όταν ξυπνάει

Άλλος / Άλλη follower ήθελε να μάθε τι κάνει ο Δούκισσα όταν ξυπνάει το πρωί. Αν έχει κάποια ρουτίνα που ακολουθεί. «Τι ώρα ξυπνάς το πρωί και τι κάνεις μόλις ξυπνήσεις;. Love you», της έγραψε.

doukissa_nomikou_baptisi_paidion.jpg

Η Δούκισσα τότε περιέγραψε μία πολύ όμορφη εικόνα. «08.00. Δίνω φιλί στον άντρα μου, πλένω δόντια και ξυπνάω τον Σαββούλη για το σχολείο», είπε.

Ο γιος της Δούκισσας πήρε το πρώτο του μετάλλιο κι εκείνη δεν μπορεί να το διαχειριστεί