Γέννησε η Ελένη Φουρέιρα: Σε πελάγη ευτυχίας ο Αλμπέρτο Μποτία

Γέννησε η Ελένη Φουρέιρα: Σε πελάγη ευτυχίας ο Αλμπέρτο Μποτία

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Τις πιο τρυφερές στιγμές της ζωής τους βιώνουν εδώ και λίγες ώρες η Ελένη Φουρέιρα και ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία. Η 35χρονη pop star έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι σε γνωστή κλινική της πρωτεύουσας.

Μιλώντας για τον γιο της, στη Vogue Greece, η Ελένη είχε παραδεχτεί:

https://www.instagram.com/p/CoKfQgwqe_E

«Ποιος να μου το έλεγε ότι η πρώτη του φωτογράφιση μέσα στην κοιλιά µου θα ήταν για τη Vogue!

Τώρα, ξέρεις, τον σκέφτομαι μετά από πολλά χρόνια, ολόκληρο άνδρα, να διαβάζει στο περιοδικό όσα λέω γι’ αυτόν, χωρίς ακόμα να τον έχω γνωρίσει. Πώς να μιλήσεις για κάποιον που δεν ξέρεις; Και όμως, είναι σαν να τον ξέρω τόσο καλά.

Τον φαντάζομαι μέρα-νύχτα. Πώς θα είναι, πώς θα μιλάει, τι θα γίνει όταν μεγαλώσει. Λες να γίνει τραγουδιστής; Ή ποδοσφαιριστής σαν τον πατέρα του; Ας γίνει ό,τι θέλει! Όνομα δεν έχω σκεφτεί. Θέλω να τον δω πρώτα, να δω τι του πάει.

Η τραγουδίστρια είχε κρατήσει σιγή ιχθύος τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της ωστόσο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της τον Νοέμβριο, δεν σταμάτησε να δημοσιεύει φωτογραφίες, με την φουσκωμένη της κοιλίτσα σε πρώτο πλάνο.

O θυελλώδης έρωτας με τον Αλμπέρτο Μποτία

Η εκρηκτική pop star και ο γνωστός ποδοσφαιριστής είναι ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της εγχώριας showbiz τα τελευταία χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016 και παρά τον mini χωρισμό τους και τη σχέση από απόσταση κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να δημιουργήσουν οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/CQgRKLfA2su

«Ποιος είπε ότι δεν είμαστε μαζί; Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά. Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω «Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο». Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου…» είχε δηλώσει η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στον Fipster.

Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας περί μητρότητας

Σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» η τραγουδίστρια είχε αναφέρει: «Ιδανικά θα ήθελα να έχω ήδη δύο παιδιά. Το θέλω πάρα πολύ, ιδανικά θα ήθελα να έχω γίνει μητέρα. Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες αυτό, ο γάμος με το παιδί είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ένα χαρτί, μια σύμβαση είναι ο γάμος και μπορεί να ταλαιπωρηθείς στο τέλος».

Και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ καλά. Βρίσκομαι σε μια σταθερή σχέση. Αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί αυτή η σταθερότητα με ηρεμεί. Επίσης πάντα είχα στο μυαλό μου την οικογένεια, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να επιλέξεις πότε ακριβώς θα έρθει στη ζωή σου. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι εύκολη για όλες τις γυναίκες. Επειδή, λοιπόν, δεν είναι εύκολη ούτε για εμένα στην περίοδο που διανύω τώρα, λέω ότι αν είναι να έρθει, θα έρθει. Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος. Δόξα τω Θεώ, εδώ και πολλά χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που πληροί απόλυτα αυτή την προϋπόθεση».

Το υπερσύγχρονο σπίτι της Ελένης Φουρέιρα στη Βουλιαγμένη όπου θα υποδεχθούν το νεογέννητο

Η Ελένη Φουρέιρα διατηρεί μια από τις ωραιότερες κατοικίες στα Νότια προάστια (και συγκεκριμένα στην Βουλιαγμένη) μαζί με τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μας έχει δείξει αρκετές γωνιές του σπιτιού της μέσα από τα posts που ανεβάζει στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CljFjMWKsJb

Εμείς δεν έχουμε παρά να αντλήσουμε έμπνευση από τον μοντέρνο χώρο της, με το ευρύχωρο, άκρως φωτεινό σαλόνι, τον άνετο καναπέ και την υπέροχη θέα. Η διακόσμηση είναι minimal και οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις κυριαρχούν στον χώρο. Όπως θα δεις κι εσύ, το μπεζ, το κρεμ και το γκρι είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στο σπίτι της Ελένης Φουρέιρα.

https://www.instagram.com/p/ClUDIOXK0TO

Η πλούσια γκαρνταρόμπα της τραγουδίστριας στεγάζεται στην κρεβατοκάμαρά της η οποία είναι σε τόνους του γκρι. Οι λευκοί καναπέδες και οι ολόσωμοι καθρέφτες κοσμούν το σαλόνι ενώ μια μεγάλη τζαμαρία οδηγεί στον εξωτερικό χώρο όπου βρίσκεται η πισίνα και ο κήπος.

Baby boom! Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Με τον πιο τρυφερό post στο Instagram ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η Ελένη Φουρέιρα στις αρχές Νοεμβρίου. Η τραγουδίστρια πόζαρε με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της στο πλευρό του Αλμπέρτο Μποτία και επιβεβαίωσε τη φήμη που τόσο καιρό κυκλοφορούσε.

https://www.instagram.com/p/Ck599vBq_aC

Στη λεζάντα της ανάρτησης η τραγουδίστρια έγραψε''+1" εννοώντας ότι σύντομα στο σπίτι τους και στην αγκαλιά τους θα προστεθεί ο καρπός του μεγάλου τους έρωτα.

Οι δύο ατάκες που επιβεβαίωσαν το πόσο πολύ ήθελε η Ελένη Φουρέιρα να γίνει μαμά

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελένη Φουρέιρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Πηγή κεντρικής: foureira