Οι δύο ατάκες που επιβεβαίωσαν το πόσο πολύ ήθελε η Ελένη Φουρέιρα να γίνει μαμά

Οι δύο ατάκες που επιβεβαίωσαν το πόσο πολύ ήθελε η Ελένη Φουρέιρα να γίνει μαμά

Η Ελένη Φουρέιρα ποτέ δεν αρνήθηκε πως θέλει να γίνει μαμά, ίσα ίσα είχε εξηγήσει πολλές φορές πως θα ήθελε να αποκτήσει ήδη τα δικά της παιδιά.

«Με την ανάρτηση της Ελένης, χάρηκε όλη η Ελλάδα», είπε η Φαίη Σκορδά στο ξεκίνημα της εκπομπής της λίγες μόνο ώρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Φουρέιρα.

Το ποστ της τραγουδίστριας στο κρεβάτι με τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία, έχει πια ξεπεράσει τις 330.000 likes και οδεύει για ρεκόρ, φτάνοντας πια και εκείνο το ποστ ανακοίνωσης εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη.

Και μπορεί όλη η showbiz σχεδόν να ευχήθηκε στην Ελένη και τον Αλμπέρτο που θα γίνουν γονείς τον Φεβρουάριο, ήταν δύο ξεχωριστά σχόλια εκείνα που φανέρωσαν πόσο πολύ ήθελε η Ελένη να γίνει μαμά.

Η άγνωστη συνάντηση της Τσιμτσιλή με την Φουρέιρα και τον Μποτία

«Με το καλό το μωράκι τους. Μια τόσο ωραία φωτογραφία, δεν ξέρεις τι να θαυμάσεις. Την κοιλίτσα; Γενικώς είχε κυκλοφορήσει η φήμη, αλλά ένα τόσο χαρμόσυνο γεγονός, μόνο όταν αποφασίζει ο άμεσα ενδιαφερόμενος να το επιβεβαιώσει, το επιβεβαιώνει.

Πριν από δύο χρόνια είχαμε συναντήσει την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία σε ένα παιδικό πάρτι μίας φίλης μας. Η Ελένη ήταν τόσο γλυκιά και τρομερή με τα παιδάκια όλα. Μιλούσε με όλα τα κοριτσάκια και ήταν πολύ γλυκιά.

Και μας εκμυστηρεύτηκε ότι μακάρι να μας ευλογήσει ο Θεός. Δεν αρνούνταν ότι ήθελαν ένα παιδάκι. Με το καλό Ελένη μου, να έρθει το παιδάκι σας», ήταν η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Το σχόλιο του Αλέξανδρου Κοψιάλη:

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έκανε ένα ποστ και ένα στόρι μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Ελένης αποκαλύπτωντας πως πριν μερικούς μήνες η Φουρέιρα του έκανε διάφορες ερωτήσεις για τον γιο του και ο ίδιος τώρα κατάλαβε ότι η Ελένη ήθελε πληροφορίες για το δικό της μέλλον!

315523594_453764476688701_542094030121341635_n.jpg

Ιδανικά θα ήθελα να έχω κάνει ήδη δύο παιδιά

Μιλώντας πριν έναν χρόνο στον Νίκο Χατζηνικολάου, στην προφητική πια εκείνη συνέντευξη η Ελένη είχε εξομολογηθεί τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στο να μείνει έγκυος:

«Εγώ και ο σύντροφός μου είμαστε ελεύθεροι ως άνθρωποι, η οικογένειά μου δεν με πίεζε ποτέ να παντρευτώ, ειδικά να μου πουν να βρω έναν πλούσιο σύζυγο. Είναι πολύ τρομακτικό για μένα αυτό το παντρεύεσαι, νιώθω να με εγκλωβίζει. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον αλλά αυτό το παντρειά ίσως το αποφύγω.

(Ο Αλμπέρτο) είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω πως πρέπει να έχουν χώρο μόνο υπέροχοι άνθρωποι. Οποιαδήποτε σχέση κάνω στη ζωή μου, είναι με ανθρώπους που έχουν ουσία για να έχουν και μέλλον».

Ελένη Φουρέιρα: Η εξομολόγηση για τον γάμο και τη δυσκολία στο να γίνει μαμά

Ιδανικά θα ήθελα να έχω ήδη δύο παιδιά. Το θέλω πάρα πολύ, ιδανικά θα ήθελα να έχω γίνει μητέρα.

Ιδανικά θα ήθελα να έχω ήδη δύο παιδιά. Το θέλω πάρα πολύ, ιδανικά θα ήθελα να έχω γίνει μητέρα.

Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες αυτό, ο γάμος με το παιδί είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ένα χαρτί, μια σύμβαση είναι ο γάμος και μπορεί να ταλαιπωρηθείς στο τέλος

Πάντως, αν θέλαμε να δώσουμε βραβείο καλύτερου comment στην ανάρτηση της Φουρέιρα για το baby boom, αυτό θα πήγαινε στον οργανισμό Make a wish Ελλάδος που σχολίασε χαρακτηριστικά: