Η Mariah Carey αποκάλεσε ντίβα την Meghan και από εκείνη τη στιγμή η κόντρα τους πήρε άλλη διάσταση

Κατερίνα Μπούσιου
Η Mariah Carey αποκάλεσε ντίβα την Meghan και από εκείνη τη στιγμή η κόντρα τους πήρε άλλη διάσταση

Μία συνέντευξη έκανε άνω - κάτω τις δύο κυρίες. Μeghan και Carey διαφώνησαν για μία μόνο λέξη. 

Δεν έφταναν οι αντιδράσεις από την συνέντευξη που έδωσε η Meghan στο περιοδικό The Cut, έφτασε και στα όρια της και την τραγουδίστρια Mariah Carey. Η συνέντευξή τους δεν πήγε τόσο καλά και η διαφωνία τους φούντωσε τα πνεύματα.

https://www.instagram.com/p/CgFtaZYpxx7

Μα τι συμβαίνει με την Meghan; Αποκάλυψε τις κακές σχέσεις Harry και Κάρολου αλλά μετά ανακάλεσε

Όταν η Mariah αποκάλεσε ντίβα την Meghan

Η πρώην πριγκίπισσα, έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες την νέα σειρά των podcast με τον τίτλο Archetypes και κάνει συνεντεύξεις, από επώνυμους που εκτιμά. Ξεκίνησε με την κολλητή της Serena William, λόγω του τελευταίου τουρνουά τέννις της καριέρας της.

https://www.instagram.com/p/Ch2So7sLXX7

Σειρά είχε η Mariah Carey. Η τραγουδίστρια δεν φημίζεται ότι προκαλεί με τα λεγόμενά της, αλλά μάλλον η Meghan παρεξηγήθηκε με μία και μόνο φράση της. Μέσα στην ροή του λόγου της, η Carey, μίλησε για τον όρο ντίβα, ο οποίος την ακολουθεί όλα τα χρόνια της καριέρας της. Όταν όμως η Meghan της απάντησε ότι δεν έχει φτάσει ακόμη σε αυτό το σημείο, η τραγουδίστρια την αποστόμωσε λέγοντάς της ότι έχει στιγμές ντίβας.

Και εκεί ακριβώ άναψαν τα αίματα. Η Meghan της ζήτησε εξηγήσεις για το πότε της έμοιαζε ως ντίβα και η Carey έσπευσε να διευκρινήσει ότι το look της, όταν ήταν στο Παλάτι και όχι η προσωπικότητα της, έβγαζαν την εικόνα μίας ντίβας. Η πρώην δούκισσα μάλιστα της εκμηστηρεύτηκε αργότερα ότι πήρε στραβά στην αρχή την κουβέντα της, ενώ εκείνη το είπε ως κοπλιμέντο. «Το μυαλό μου απλώς γυρνούσε ειλικρινά σε ποιες ανοησίες μπορεί να είχε διαβάσει για να το πει αυτό». Η Meghan πάντως με την εξωστρέφεια που έχει το τελευταίο διάστημα, αποδεικνύει πως όλο αυτό το «παιχνίδι» της δημοσιότητας της έχει λείψει πολύ. Και αυτά τα podcast είναι μία καλή αφορμή για να επιστρέψει με τον τρόπο της στον λαμπερό κόσμο του Hollywood.