Η Δανάη Λιβιεράτου είναι καλύτερη ως η νεράιδα Maleficent ακόμη και από την ίδια την Αngelina Jolie

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι καλύτερη ως η νεράιδα Maleficent ακόμη και από την ίδια την Αngelina Jolie

Λίγο πριν τραγουδήσει στην σκηνή του Madwalk, η Δανάη Λιβιεράτου, αυτοτρολάρεται για την ομοιότητά της με την Angelina Jolie. 

Η Δανάη Λιβιεράτου ετοιμάζεται για πρώτη φορά να μας δείξει το μεγάλο της ταλέντο στο τραγούδι αλλά και παράλληλα την αγάπη της στην μόδα, ως μία από τις καλλιτέχνιδες που θα βρεθούν αύριο το βράδυ στο Madwalk. Λίγο πριν την δούμε όμως στην σκηνή, έκανε μία άλλη εμφάνιση, ιδιαίτερα ανατρεπτική αλά Angelina Jolie. Και είναι σα να αποδέχεται αυτό που και οι θαυμαστές της υποστηρίζουν, ότι της μοιάζει πολύ.

https://www.instagram.com/p/CjXwnz1qorN

Με τον αγαπημένο της Pablo στο Madwalk

«Έχει αυτή την απίστευτη τετράγωνη λογική, είναι συγκεντρωμένη, είναι όλα οργανωμένα μέσα στο κεφάλι της. Η Δανάη είναι καλλιτέχνιδα», είχε δηλώσει προ ημερών η μητέρα της Εύη Αδάμ, από την οποία η Δανάη Λιβιεράτου όχι μόνο, έχει κληρονομήσει την ομορφιά της και το στυλ της, αλλά και την αγάπη της για την μόδα.

Αυτή τη φορά θα παντρέψει τα δύο μεγάλα ταλέντα της, την μουσική και την μόδα. Λίγο πριν την δούμε να τραγουδά στην σκηνή του event, ως μέρος του show της σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη, η Δανάη έκανε μία εμφάνιση - έκπληξη αλά Angelina Jolie.

Britain Maleficent Mistress of Evil Photo Call

(Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Invision

Με την γνωστή εμφάνιση της σταρ του Hollywood από την ταινία της «Maleficent». Και ως η σκοτεινή κινηματογραφική νεράιδα, είναι εντυπωσιακή, όπως βλέπεις και εσύ.

livieratou_jolie.jpg

Σε αυτή την πρώτη της εμφάνιση μπροστά σε κοινό στο Madwalk, η Δανάη Λιβιεράτου, δεν θα είναι μόνη. Γιατί όπως δήλωσε η ίδια, θα έχει την συμπαράσταση των πιο κοντινών της ανθρώπων. Την οικογένειά της, την αδελφή της Νεφέλη και την μαμά της, αλλά και τον σύντροφό της Pablo Miller: «Θα δείτε μία πάρα πολύ ωραία εμφάνιση που έχουμε ετοιμάσει με τη Σίλια Κριθαριώτη και το show της. Είναι η πρώτη φορά που με βλέπετε στην σκηνή με κοινό σε ένα τόσο μεγάλο event. Θα έρθουν οι φίλοι μου, η οικογένειά μου και το αγόρι μου για να με δουν. Ο στόχος μου είναι να αφήσω κάποια στιγμή την Ελλάδα και να πάω στο εξωτερικό».

Η Δανάη που έχει κληρονομήσει το μουσικό ταλέντο του πατέρα της Λάμπη Λιβιεράτου, ζει το τελευταίο διάστημα μεταξύ Ελλάδας αλλά και Ευρώπης, με συχνά ταξίδια στην Γαλλία με τον αγαπημένο Pablo και μουσικό στο επάγγελμα. Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο και ως εκ τούτου και αχώριστο. Μάλιστα τον προηγούμενο μήνα γιόρτασαν στην Νότια Γαλλία και την πρώτη επέτειο της γνωριμίας τους.

Η Δανάη Λιβιεράτου μοιράστηκε τις πιο Je t'aime φωτογραφίες με τον Pablo Miller στο Παρίσι

https://www.instagram.com/p/Ck-os2HKciz