Χαρές στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη & του Λευτέρη Σουλτάτου & η ηθοποιός έκανε την καλύτερη αφιέρωση

Χαρές στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη & του Λευτέρη Σουλτάτου & η ηθοποιός έκανε την καλύτερη αφιέρωση
Instagram

Το love story τους μετρά 5 περίπου χρόνια, αλλά η γνωριμία τους πολλά περισσότερα. Οι υπέροχες κοινές φωτογραφίες τους και πλάνα από το σπίτι που στεγάζει τον έρωτά τους. 

Του Αγίου Ελευθερίου σήμερα και η Βάσω Λασκαράκη έχει χαρές στο σπίτι της καθώς σήμερα γιορτάζει ο εκλεκτός της καρδιάς της, Λευτέρης Σουλτάτος. Η γνωστή ηθοποιός, δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί και διαδικτυακά χρόνια πολλά στον σύζυγό της με τον οποίο και αποτελεί ένα από τα πιο ωραία και ροκ ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Η τρυφερή ανάρτηση

https://www.instagram.com/p/CmLmFHKNs1F

Το love story τους μετρά 5 περίπου χρόνια, αλλά η γνωριμία τους πολλά περισσότερα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Κρήτη όσο ακόμη ήταν αμφότεροι παντρεμένοι με τους πρώην συζύγους τους, ωστόσο, ο έρωτας ήρθε αργότερα.

Όσον αφορά τη Βάσω Λασκαράκη, αναφερόμαστε φυσικά στον Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο έχει αποκτήσει και τη μοναχοκόρη της, Εύα. Ήταν τέλη Σεπτέμβρη του 2017 όταν ανακοίνωσαν με μια επιστολή πως οι δρόμοι τους χωρίζουν τονίζοντας πως πάντα θα τους ενώνει πάντα το παιδί τους.

Ο γάμος της Βάσως και του Λευτέρη έγινε στο νησί που γνωρίστηκαν, στις 29 Απριλίου 2019- τη δεύτερη μέρα του Πάσχα. Το πρώτο τους ραντεβού ήταν για φαγητό, και είχαν ήδη μεγάλη οικειότητα και χημεία. «Μιλούσαμε ώρες ατελείωτες στο τηλέφωνο», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο Dot.

Σε συνέντευξή της, στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» είχε πει για τον Λευτέρη Σουλτάτο: «Ο Λεύτερης είναι κατεξοχήν βοηθητικός και για τους φίλους μας, κάτι που είναι δυσεύρετο στους άνδρες. Δεν ξέρω αν περιμένεις να έρθει ένας γάμος, μια σχέση... Έτσι τα έφερε η ζωή χωρίς να το πολυσκεφτώ. Ο Λευτέρης έχει πολλά χαρίσματα, είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός που σε παρασύρει. Η σχέση της Εύας με τον Λευτέρη είναι τέλεια και είναι ένα παιδί ανοιχτόκαρδο και ζωντανό. (…)Η κόρη μου ξέρει ότι οι γονείς της είναι αναγνωρίσιμοι, είναι ένα παιδί που εκφράζεται. Θα ήθελα κι άλλο παιδάκι, αν ο μη γένοιτο…Μού αρέσει η οικογένεια, θα ήταν κάτι πολύ ενωτικό, αλλά δεν τρελαίνομαι».

Ενώ στην εκπομπή «Ελένη», έκανε κάθε γυναίκα να πιστέψει στο παραμύθι: «Όταν παθαίνεις αυτή τη φοβία και λες πρέπει να μηδενίσω και να ξαναρχίσω από την αρχή, δεν πιστεύεις ότι θα έρθει αυτή η στιγμή που στα 40 θα το στρίψεις αλλιώς το τιμόνι. Νομίζω ότι το κατάφερε με το σπαθί του δικαιωματικά. Όταν είχα πανικοβληθεί τον πρώτο καιρό που μου συνέβαινε κάτι που δεν μπορούσα να ερμηνεύσω, μου είχε πει η ψυχολόγος μου ότι οι άνθρωποι συναντιούνται τη στιγμή που πρέπει να συναντηθούν γιατί αν συναντηθούν σε μια άλλη στιγμή, μπορεί απλά να προσπεράσουν. Και είπα αν τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή; Γιατί πριν από 10 χρόνια δεν θα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Αυτό τα λέει όλα η αγάπη φώναξε πιο δυνατά από τους δαίμονες».

Λασκαράκη & Σουλτάτος: Στο σπίτι της ηθοποιού και του σεφ η συνταγή της ευτυχίας είναι δεδομένη

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι full in love και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Κάθε φορά που τους βλέπουμε μαζί σε δημόσια εμφάνιση, κάθε φορά που δίνουν μαζί το «παρών» σε κάποιο event ή ανεβάζουν κοινή φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ίδιο όμως ισχύει και όταν «μένουν μέσα»: Το σπίτι τους είναι το «καταφύγιό» τους, εκεί που μπορούν να ηρεμήσουν, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν μια γαλήνια οικογενειακή ζωή. Μαζί με την κόρη της ηθοποιού, 9 ετών Εύα, μένουν σε ένα πολύ ζεστό σπίτι, σπίτι στο οποίο κάθε καλεσμένος νιώθει οικεία και άνετα από την πρώτη στιγμή που θα πατήσει το πόδι του.

https://www.instagram.com/p/CXg5ufzMCd2

Ο γνωστός σεφ δεν θα μπορούσε φυσικά να μην έχει διαμορφώσει μια κουζίνα εστιατορικών προδιαγραφών, η οποία να διαθέτει όλα τα απαραίτητα προκειμένου να δημιουργήσει τις σπεσιαλιτέ του. Στην κουζίνα αυτή συχνά μπαίνει και η Βάσω Λασκαράκη, μιας και συχνά αναλαμβάνει εκείνη τη διευθέτηση του οικογενειακού μενού, ως καλή «μαθητευόμενη», που θέλει να αποδείξει ότι έχει «φοιτήσει» δίπλα στον καλύτερο καθηγητή.

https://www.instagram.com/p/B4S8CiDBNyZ
https://www.instagram.com/p/B5OH7k3hV1Y

«Η κουζίνα είναι το βασίλειό μας. Είναι όντως. Είναι οι ώρες που περνάμε στο σπίτι και μας αρέσει να βρισκόμαστε εκεί», είχε πει στο TV Έθνος. Εκτός από τη φωτεινή και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, την παράσταση κλέβει και το cozy καθιστικό, το μπάνιο όπου η ηθοποιός κάνει τα δικά της τελετουργικά περιποίησης και η κρεβατοκάμαρα όπου χαλαρώνουν και περνούν χρόνο μαζί.

Περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι:

https://www.instagram.com/p/CcdGcU1FxvN