H Σταυρούλα Χρυσαειδή περνά και μόνη της καλά- Τα γενέθλια χωρίς τον σύζυγό της μετά τον χωρισμό

H Σταυρούλα Χρυσαειδή περνά και μόνη της καλά- Τα γενέθλια χωρίς τον σύζυγό της μετά τον χωρισμό

Η πρώην παίκτρια του Survivor και ο σύζυγός της φέρονται να είναι σε φάση επανεξέτασης της σχέσης τους, μόλις 3 μήνες μετά τον λαμπερό γάμο τους.

Τα φετινά Χριστούγεννα προμηνύονται γλυκόπικρα για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή αφού θα τα περάσει με την οικογένειά της και καλούς φίλους. Η πρώην παίκτρια του Survivor και ο σύζυγός της, Παναγιώτης Τριβυζάς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μόλις 3 μήνες μετά τον γάμο τους ξαφνιάζοντας τους πάντες με αυτή την απόφαση.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί λίγο καιρό μετά την επιστροφή της πρώην παίκτριας του Survivor από τον Άγιο Δομίνικο. Ο λαμπερός γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Πόρτο Ράφτη με αρκετούς συμπαίκτες της νύφης να δίνουν το «παρών» στην εκκλησία και στην γαμήλια τελετή.

https://www.instagram.com/p/CiZfXYirNvp

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο «Πρωινό μας» το ζευγάρι χώρισε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχει ήδη φύγει από το σπίτι που έμενε με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Τα γενέθλια της Σταυρούλας πρόδωσαν τον χωρισμό

Το βράδυ της Κυριακής (18/12) η Σταυρούλα Χρυσαειδή γιόρτασε τα 26α γενέθλιά της. Αίσθηση έκανε η απουσία του συζύγου της από το πάρτι που της διοργάνωσαν τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στο πλευρό της εορτάζουσας ήταν καλοί της φίλοι αλλά και οι πρώην συμπαίκτες της στο Survivor, Λάμπρος Κωνσταντάρας και Νίκος Γιάννης. Η τριώροφη τούρτα ήταν διακοσμημένη με αθλητικές στιγμές της Σταυρούλας από το reality επιβίωσης και έδειχνε άκρως εντυπωσιακή.

Σήμερα γάμος γίνεται με άρωμα Survivor: Η Σταυρούλα παντρεύεται τον πρωταθλητή της καρδιάς της

Ο χωρισμός 3 μήνες μετά τον γάμο

Η πρώην παίκτρια του Survivor και ο σύντροφός της είχαν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 11 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη. Μέχρι στιγμής, το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει δημόσια για την είδηση του χωρισμού του, αφού δεν αποκλείεται να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του.

Ο γάμος με άρωμα Survivor

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο αγαπημένος της Παναγιώτης Τριβυζάς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 11 Σεπτεμβρίου.

Το ζευγάρι είχε αποφασίσει την ημερομηνία του γάμου του του περίπου έναν χρόνο πριν με την αθλήτρια να φεύγει την περασμένη χρονιά για τον Άγιο Δομίνικο και να αφήνει στον αγαπημένο της Παναγιώτη να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Έπειτα από 5,5 περίπου χρόνια σχέσης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησιάς στο Πόρτο Ράφτη το απόγευμα της Κυριακής. Το «παρών» στην ωραιότερη στιγμή του ζευγαριού έδωσαν αρκετοί πρώην συμπαίκτες της Σταυρούλας Χρυσαειδή από το Survivor. Ανάμεσά τους ο Νίκος Γιάννης, ο Γιώργος Ταλάντσεφ, o Γιώργος Κατσαούνης, η Στέλλα Ανδρεάδου, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αλλά και ο νικητής του Survivor Στάθης Σχίζας με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Σταυρούλα Χρυσαειδή είχε αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο της έκανε πρόταση γάμου, ο σύζυγός της: «Είχαμε πάει διακοπές στη Μαγιόρκα και πήγαμε σε ένα νησάκι απέναντι εκείνη την ημέρα, σε ένα εστιατόριο που ήταν μέσα σε βράχο. Εκεί ήταν αγχωμένος και ιδρωμένος και κάποια στιγμή με ρώτησε αν θέλω να περάσουμε την υπόλοιπη μας ζωή μαζί και εγώ τα έχασα. Του είπα ναι και κάπως έτσι φτάσαμε εδώ».

Πηγή κεντρικής: nikosgiannis