Μήπως η ατάκα της Σταυρούλας για τον πλούσιο άντρα θα της κοστίσει τη θέση στον τελικό του Survivor;

Μήπως η ατάκα της Σταυρούλας για τον πλούσιο άντρα θα της κοστίσει τη θέση στον τελικό του Survivor;

Πόσο λάθος είναι οι αναφορές γυναικών – παικτριών του φετινού Survivor, στις σχέσεις που έχουν οι συμπαίκτριες τους εκτός παιχνιδιού. Πολύ, αν θες τη γνώμη μας.

Θυμάσαι που στο περσινό Survivor, ο μοναδικός πρώην παίκτριας που μας απασχόλησε ήταν ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος μπήκε τελικά στο παιχνίδι και το κέρδισε, μαζί με αυτό κερδίζοντας ξανά και την καρδιά της Μαριαλένας; Άντε να σκεφτείς πως ασχοληθήκαμε και με τον νυν αρχικά και μετά έτερο πρώην της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη. Αλλά ως εκεί.

Tα σχόλια περί πλούσιων συντρίφων καίνε

Στο φετινό Survivor, το θέμα που υπάρχει εξαρχής, είναι οι σύντροφοι των παικτών εκτός παιχνιδιού. Ειδικά, τα σχόλια γυναικών παικτριών για τους συντρόφους άλλων κοριτσιών, ήταν πολλά, περίεργα και γεμάτα υπονοούμενα. Ήταν για παράδειγμα λάθος της Βρισηίδας η αναφορά στη σχέση της Ναυσικάς με τον Κώστα Πηλαδάκη. Ήταν λάθος της Ασημίνας οι αιχμές για τη Σοφιάνα και τον Άρη κάνοντας παράλληλα αναφορά και στην σύντροφο του Άρη εκτός παιχνιδιού, τη Μαρία Αντωνά.

Και τώρα, ήρθε το λάθος της Σταυρούλας με την αναφορά στον Χρήστο Δάντη και στο ότι η Ασημίνα έχει άντρα με λεφτά εκτός παιχνιδιού.

Μήπως όμως οι ατάκες για τους άντρες με λεφτά ανάμεσα σε Σταυρούλα και Σπύρο, θα της κοστίσουν μια θέση στον τελικό;

Δεν συνηθίζουμε στο φετινό Survivor να βλέπουμε σκηνές μέσα στη νύχτα με συνομιλίες παικτών από τις καλύβες, κι όμως εδώ, συνέβη κι αυτό. Ο Σπύρος, μιλούσε με τη Σταυρούλα για την Ασημίνα και στην αναφορά του Μαρτίκα για τον Χρήστο Δάντη, τον αγαπημένο της Χατζηανδρέου, η Σταυρούλα ξέσπασε, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η ίδια δεν έχει πλούσιο άντρα εκτός παιχνιδιού και θέλει ο κόσμος να την στηρίξει για να παραμείνει.

Το Twitter όπως ήταν φυσικό ξέσπασε για την ατάκα με τον άντρα με λεφτά, ο Χρήστος Δάντης επίσης ξέσπασε και στον μεν Μαρτίκα απάντησε:

«Αγαπητέ δεν ξέρεις μεγάλος άνδρας ότι η λέξη “βιτρίνα” δίπλα σε ένα επίθετο είναι λόγος αντιδικίας; Κρίμα, νόμιζα πως είσαι ευφυής», ενώ στην ατάκα της Σταυρούλας ότι δεν έχει πλούσιο άνδρα να την πληρώνει απάντησε ως εξής:

«Τα βρώμικα μυαλά, βρώμικα σκέφτονται».

Προφανώς, τέτοιες ατάκες, δεν τιμούν κανένα, ειδικά καμία γυναίκα παίκτρια. Μένει να δούμε αν η Σταυρούλα παρασύρθηκε από τον Σπύρο και θα πληρώσει τα σχόλιά της στη σημερινή ψηφοφορία.

Υποψήφια η Σταυρούλα;

https://www.instagram.com/p/CdVZM7ttn51

Όλα δείχνουν πως η Σταυρούλα θα είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση και ο αρραβωνιαστικός της Παναγιώτης Τριβιζάς, κάνει εδώ και τρεις μέρες αγώνα για να παραμείνει η παίκτρια στο Survivor.

Στον αγώνα αυτό, συμμάχους έχει και παλιούς παίκτες, όπως η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Τάκης Καραγκούνιας αλλά και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, την αγαπημένη του Στάθη από το Survivor.