Στον απολογισμό της Τζένης Θεωνά για το 2022 πρωταγωνιστής είναι ένας

Στον απολογισμό της Τζένης Θεωνά για το 2022 πρωταγωνιστής είναι ένας

Η Τζένη Θεωνά αποτύπωσε όλο το 2022 σε ένα βίντεο μόλις λίγων λεπτών.

Λίγο πριν το τέλος κάθε χρονιάς, όλοι κάνουμε τον απολογισμό μας. Σκεφτόμαστε τι ήταν αυτό που μας στενοχώρησε και μας χαροποίησε, τι μας πήγε μπροστά και τι μας κράτησε πίσω, τι κερδίσαμε και τι χάσαμε. Κάνουμε, εν ολίγοις, μια ανασκόπηση του έτους, που μόνο σε καλό μπορεί να μας βγει. Μας βοηθά να εξελιχθούμε, αν μη τι άλλο.

Αντ’ αυτού, ωστόσο, η Τζένη Θεωνά αποφάσισε να μας δείξει σε ένα βίντεο όλο το δικό της 2022. Που αφορά ένα και μόνο πρόσωπο και, αν κρίνουμε από τα πρώτα κιόλας λεπτά, μόνο αγάπη, συγκίνηση και χαρά τής έδωσε. Γιατί; Διότι στο βίντεο αποτυπώνονται στιγμές παιχνιδιού με τον γιο της, τον μικρό Αρίωνα. Και πολύ καμάρι από τη μαμά Τζένη στο 3χρονο παιδί της.

Η Τζένη Θεωνά «χώρισε» και αυτό το διαζύγιο έφερε μεγάλη χαρά στους fans της

Όλο το 2022 της Τζένης Θεωνά στο πιο χαριτωμένο βίντεο

«My 2022 recap in one reel. Η χαρά της δημιουργίας. Δημιουργείς ένα πλάσμα, που όμως το ίδιο σε ξαναδημιουργεί και γίνεσαι ένας νέος άνθρωπος. Και μαζί χτίζετε έναν νέο κόσμο κι ελπίζω έναν καλύτερο κόσμο. Υπέροχος ο Τζεπέτο παρεμπιπτόντως. Αγάπησε τη μαριονέτα σαν παιδί του. Βγήκε στο χωριό του και είπε αυτός είναι ο γιος μου ο Πινόκιο. Και κανενός τα σχόλια δεν μείωσαν τη χαρά του. Ίσως το παραλήρημά μου τελειώσει μαζί με τις τελευταίες μέρες του '22. Ειδεμή καλή χρονιά με δημιουργικότητα και βαθύτερη, προς όλους, αποδοχή», έγραψε η Τζένη Θεωνά στο βίντεο που αποτυπώνει όλο το 2022.

https://www.instagram.com/p/CmWY-DXjREq

Στο βίντεο, βλέπεις τον μικρό Αρίωνα να μαστορεύει με τα παιχνίδια του και από πίσω τη μαμά Τζένη να τον βοηθά. Και από όσο μπορούμε να καταλάβουμε από τον τόνο της φωνής της, να τον καμαρώνει. Να νιώθει περήφανη για αυτόν. Όπως, άλλωστε, κάθε μητέρα για το παιδί της.

Το love story της Τζένης Θεωνά με τον Δήμο Αναστασιάδη και οι αλλαγές μετά τον ερχομό του Αρίωνα

Μπαμπάς του μικρού Αρίωνα είναι ο σύντροφος της Τζένης Θεωνάς, ο γνωστός τραγουδιστής, Δήμος Αναστασιάδης. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο μιούζικαλ, Rocky Horror Show, το 2014 και από τότε είναι αχώριστοι. «Το αγόρι ήταν άμεσο και ευθύβολο. Δεν ήταν επιθετικός, αλλά ήξερε τι ήθελε. Μας έκανε την ενορχήστρωση στο “Rocky Horror Show” του Ρήγου, εκεί τον είδα πρώτη φορά. Ψηλός, αγέρωχος, εντυπωσιακός. Στην αρχή ήταν πολύ μαγκωμένος και λέω μέσα μου “αυτό το μελαχρινό αγόρι, γιατί δεν…;», είχε δηλώσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η ηθοποιός το 2019.

https://www.instagram.com/p/ChWrypJsc3s

Και είχε προσθέσει: «Μου έκανε πρόταση να βγούμε και- αν και θα ακουστεί λίγο περίεργο-, πήγαμε έναν περίπατο στο Ζάππειο. Αρχικά, είπαμε να πάμε βόλτα με τη μηχανή, περιδιαβαίναμε την Αθήνα και κατεβήκαμε εκεί. Το φιλί δόθηκε ακαριαία! Νομίζω κάπως σταμάτησε η γη να γυρίζει, μετά άρχισε να γυρίζει πολύ γρήγορα και μετά έπεσαν ανθάκια και κάποια βεγγαλικά. Σαν χαστούκια!».

Τον Απρίλιο του 2019 η Τζένη και ο Δήμος έγιναν γονείς για πρώτη φορά με τον Αρίωνα να γεμίζει φως τη ζωή τους. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής «Μαμά-δες» μίλησε στο παρελθόν σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! για τις αλλαγές στη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη, μετά τον ερχομό του παιδιού: «Οι σχέσεις αλλάζουν πολύ με τον ερχομό ενός παιδιού. Δεν είναι εύκολο να είσαι γονιός, δεν είναι εύκολος ο γάμος και σίγουρα μια σχέση δεν είναι σταθερή και γραμμική. Όπως όλες, έτσι και η συζυγική είναι μια σχέση δυναμική που υπόκειται σε άπειρες αλλαγές. Όταν οι άνθρωποι εξελίσσονται παράλληλα, ενδεχομένως καταφέρνουν να είναι μαζί για πολλά χρόνια».

Και είχε συμπληρώσει: «Το παιδί για μένα είναι η μόνη ισόβια δέσμευση που μπορεί να έχεις με κάποιον άλλο άνθρωπο. Σίγουρα, φέρνει νέες ισορροπίες που πρέπει να επινοήσεις, αλλά σε δένει μαζί του πολύ βαθιά. Χρειάζεται φοβερή διάθεση, ωριμότητα και υπομονή για να μπορέσεις να τα διαχειριστείς. Στο παιχνίδι πια είναι τρεις –μπορεί και τέσσερις– και ο καθένας έχει τον χρόνο του».