Η Τζένη Θεωνά «χώρισε» και αυτό το διαζύγιο έφερε μεγάλη χαρά στους fans της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Τζένη Θεωνά «χώρισε» και αυτό το διαζύγιο έφερε μεγάλη χαρά στους fans της

Το κοινό στο Twitter μόνο θερμά λόγια είχε να γράψει για το ταλέντο της Τζένης Θεωνά σε μία από τις καλύτερες σκηνές της σειράς, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που μόλις έκλεισε με αυτό το επεισόδιο τη δεύτερη σεζόν της. 

Η σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» με το πρωτότυπο σενάριο και την ρετρό αισθητική της, χθες έζησε μία από τις πιο ωραίες της στιγμές. Η Νανά - Τζένη Θεωνά πήρε επιτέλους την απόφαση να χωρίσει και αυτό έγινε σε μία σκηνή για την οποία της χαρίστηκαν διθυραμβικά σχόλια από το κοινό στο Twitter, ενώ ο Άγγελος έφυγε φαντάρος και έκλεισε το επεισόδιο με συγκινητικό τρόπο. Special guest star ο...Ανδρέας Παπανδρέου με το τηλεφώνημα στον Μελέτη Ηλία, δηλαδή τον Στέλιο Αντωνόπουλο.

Wellcome to the 80's

Τα «Καλύτερα μας χρόνια» πρωτοτύπησαν για έναν ακόμη λόγο. Είναι η μόνη σειρά που κάνει φέτος δύο σεζόν σε μία. Ουσιαστικά χθες οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν (αφού κάθε Τρίτη έπαιζαν διπλά επεισόδια) και η τρίτη και τελευταία θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο. Ιστορικά, είμαστε στην μετάβαση από την δεκαετία του '70 στην δεκαετία του '80. Και αυτό σημαίνει «Πασόκ ωραία χρόνια» που θα έλεγε και η Φωτοπούλου από την «Τούρτα της μαμάς».

Στο πνεύμα της πολιτικής αλλαγής μπήκε και ο Μελέτης Ηλίας ο οποίος δέχθηκε τηλεφώνημα από τον ίδιο τον Ανδρέα Παπανδρέου για να τον πείσει να πολιτευτεί. Το Twitter τρελάθηκε με την ομοιότητα της φωνής η οποία να σε πληροφορήσουμε πως άνηκε στον Θανάση Αλευρά, ο οποίος και υποδύεται παράλληλα (μην τον χάσεις είναι απίστευτος) τον προϊστάμενό του στο Υπουργείο.

papandreou2.JPG

Όμως το highlight του επεισοδίου ήταν το διαζύγιο της Νανάς, δηλαδή της Τζένης Θεωνά και αδελφής στην σειρά της Κατερίνας Παπουτσάκη. Μαζί με τον Μιχάλη Οικονόμου χάρισαν μία απίστευτη σε ένταση και ρεαλισμό σκηνή.

https://www.instagram.com/p/Ck_F8aisboW

Η Νανά επιτέλους έμαθε ότι ο Δημήτρης την απατούσε (από την χήρα του Αποστόλη) και ξέσπασε. Δίχως όμως να συμμερίζεται πως έκανε και εκείνη λάθη. Όλες οι σκηνές της και πιο πριν ήταν υπέροχες. Δικαίως το κοινό στο Twitter την αποθέωσε όπως θα δεις.

Τα δάκρυα της Κατερίνας Παπουτσάκη και η αποκάλυψη της Τζένης Θεωνά για την γνωριμία τους

Το υπέροχο καστ της σειράς σύσσωμο αποχαιρέτησε τον Άγγελο ο οποίος τελικά πηγαίνει φαντάρος. Υπό το άκουσμα του «Φεύγω» της Χαρούλας Αλεξίου και την «επιστροφή» της γιαγιάς του που του έδωσε συμβουλές για το μέλλον και την προτροπή να μην παρατήσει τα όνειρά του να γίνει σκηνοθέτης και να τολμά.

aggelos.JPG

Αριστούργημα.