Η Βάσω Λασκαράκη μπαίνει σε Christmas mood και μοιράζει έμπνευση από τις cozy γωνιές του σπιτιού της

Η Βάσω Λασκαράκη μπαίνει σε Christmas mood και μοιράζει έμπνευση από τις cozy γωνιές του σπιτιού της

Αν αναρωτιέσαι ποια ήταν τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής της Βάσως Λασκαράκη, σίγουρα μπορεί να την καταλάβεις, ειδικότερα αν είσαι μητέρα.

Είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και δημοφιλείς Ελληνίδες ηθοποιούς και κάθε φορά που τη βλέπουμε στην τηλεοπτική οθόνη ή στα social media, δεν γίνεται να μην εμπνευστούμε από τα look και τις στυλιστικές της επιλογές. Αυτήν τη φορά όμως, βλέπουμε και γνωρίζουμε τη Βάσω Λασκαράκη αλλιώς και για την ακρίβεια σε Christmas mood και μέσα από μία πιο cozy και γιορτινή «ματιά»!

Αλήθεια, ποια ήταν τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής της; Άραγε, τι δώρα θα χαρίσει φέτος στα αγαπημένα της πρόσωπα; Τι σημαίνουν τα Χριστούγεννα για την ίδια και ποιο είναι το πιο ξεχωριστό δώρο που της έχουν προσφέρει; Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στο Queen.gr και τα όσα μας είπε, μας έδωσαν το απαραίτητο Christmas inspiration τόσο για τα γιορτινά μας ραντεβού, όσο και για τα δώρα που θα χαρίσουμε σε εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής της που δεν θα ξεχάσει

Αν αναρωτιέσαι ποια ήταν τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής της Βάσως Λασκαράκη, σίγουρα μπορεί να την καταλάβεις, ειδικότερα αν είσαι μητέρα. Γιατί ήταν τα Χριστούγεννα που πέρασε για πρώτη φορά με την κόρη της και μάλιστα, όπως μας αποκάλυψε, έπειτα και από μία περιπέτεια υγείας.

«Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη μου νεογέννητη στο σπίτι και τα θυμάμαι με μεγάλη χαρά και ανακούφιση», μας είπε η αγαπημένη ηθοποιός και συνέχισε: «Γιατί μετά από μία περιπέτεια υγείας που περάσαμε, επιστρέψαμε σπίτι ακριβώς λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και η ανακούφιση μου ως νέα μαμά ήταν μεγάλη».

Επενδύοντας διαχρονικά στις γιορτές σε δώρα τεχνολογίας

Όπως όλες μας, έτσι και η αγαπημένη μας ηθοποιός, την περίοδο που διανύουμε ετοιμάζει τη γιορτινή gift list της και κάνει τις απαραίτητες αγορές για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Και όταν τη ρωτήσαμε ποια είναι τα καλύτερα δώρα που αγόρασε, για να τα προσφέρει σε φίλους, οικογένεια και στον ίδιο της τον εαυτό, η απάντησή της μας έδωσε σίγουρα έμπνευση και για τις δικές μας αγορές.

«Η περίοδος των γιορτών είναι μία ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά οι φίλοι, αλλά και η οικογένεια. Συνήθως προσπαθώ να πάρω δώρα, που θα είναι χρηστικά και ταιριάζουν στις ανάγκες και τα γούστα των παραληπτών μου», μοιράστηκε μαζί μας η Βάσω Λασκαράκη, αποκαλύπτοντας ότι τα δώρα τεχνολογίας είναι μία λύση που επιλέγει, καθώς όπως εξήγησε, «ξέρω πως θα αγγίξουν πολύ τους αγαπημένους μου. Ένα smartphone σίγουρα αξίζει στον εαυτό μας, ένα καλό smartwatch για τους φίλους μας, αλλά και ένα ζευγάρι καλά ακουστικά ταιριάζει τέλεια στη νεολαία της οικογένειας για ατελείωτες ώρες μουσικής».

1671537401788-190687426-image003.jpg

Extra inspiration! Αν αναρωτιέσαι ποια είναι τα αγαπημένα tech gadgets της Βάσως Λασκαράκη -που έχει φροντίσει, μάλιστα, να βρίσκονται ήδη στα χέρια της αυτές τις γιορτές- τη ρωτήσαμε και σου έχουμε όλο το info! Τα βρήκε στη HUAWEI και πρόκειται για τα HUAWEI FreeBuds Pro 2, δηλαδή τα «έξυπνα», wireless ακουστικά που προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία ακρόασης, αλλά και τo HUAWEI Mate 50 Pro που θεωρείται ο νέος «βασιλιάς» της φωτογραφίας στα smartphone και συνδυάζει την τεχνολογική υπεροχή με το μοναδικό στυλ και design. Φυσικά, ένα smartwatch είναι ένα must δώρο για τις γιορτές. Και για τη Βάσω Λασκαράκη αυτό το «έξυπνο» ρολόι δεν είναι άλλο από το HUAWEI WATCH GT 3 Pro! Και πώς να μην συμφωνήσουμε με την επιλογή της, όταν ξέρουμε πως πρόκειται για ένα stylish, high tech gadget που πηγαίνει τη διαχείριση της υγείας και της ευεξίας μας σε άλλο επίπεδο.

Χριστούγεννα σημαίνουν ζεστασιά και θαλπωρή

Το τι σημαίνουν τα Χριστούγεννα για την καθεμιά μας, σίγουρα διαφέρει. Ουσιαστικά όμως, όλες θέλουμε να απολαύσουμε τις γιορτές χαλαρά και ήρεμα, δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάμε περισσότερο στον κόσμο. Και αυτό ακριβώς ονειρεύεται και η Βάσω Λασκαράκη.

«Χριστούγεννα για εμένα είναι χαλαρές στιγμές με την οικογένειά μου και με φίλους, βραδιές δίπλα στο δέντρο, μυρωδιές από φαγητά και γλυκά, τζάκι αναμμένο, γέλια, φωνές και γενικά, μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και θαλπωρής», μας είπε η Βάσω Λασκαράκη, προσθέτοντας πως «είναι σίγουρα μία πολύ όμορφη περίοδος που προσπαθώ και εγώ να την περνάω όμορφα με την οικογένεια μου και με ανθρώπους που αγαπώ» -και η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί της!

1671537417559-601779299-image005.jpg

Το γιορτινό δώρο που θα της μείνει αξέχαστο

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε για το αγαπημένο δώρο που θυμάται από την εποχή που ήταν παιδί. Τι μας είπε; «Τα χριστουγεννιάτικα δώρα είχαν πολύ μεγάλη σημασία τότε που εμείς ήμασταν παιδιά, γιατί δεν υπήρχε όλος αυτός ο κορεσμός. Τα αγαπημένα μου ήταν τα επιτραπέζια παιχνίδια. Θυμάμαι μου είχαν φέρει ένα επιτραπέζιο που λεγόταν “τρελός οδοντίατρος” και έπρεπε να του αφαιρέσεις τα δόντια χωρίς να ουρλιάξει αυτό το μηχάνημα. Είχα ενθουσιαστεί για κάποιον λόγο πάρα πολύ με αυτό», μοιράστηκε μαζί μας η γνωστή ηθοποιός.

1671537439882-249046026-image007.jpg

Δεν ξέρουμε πού και πώς σκοπεύεις να περάσεις τις φετινές γιορτές, λοιπόν, αλλά αν ανυπομονείς να μοιραστείς ευχές, αγκαλιές, όμορφες στιγμές και δώρα με τους αγαπημένους σου, όπως η Βάσω Λασκαράκη, ελπίζουμε οι προτάσεις της να σου έδωσαν εκείνο το extra inspo που χρειαζόσουν, για να ολοκληρώσεις τη gift list και το γιορτινό σου πρόγραμμα! Και σίγουρα, δεν υπάρχει παραλήπτης που δεν θα ενθουσιαστεί, αν δει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τα HUAWEI FreeBuds Pro 2, τo HUAWEI Mate 50 Pro ή το HUAWEI WATCH GT 3 Pro!