Η Κότυ είναι η φετινή νικήτρια του GNTM για το κοινό ακόμη και αν δεν φτάσει στον τελικό

Κατερίνα Μπούσιου
Η Κότυ είναι η φετινή νικήτρια του GNTM για το κοινό ακόμη και αν δεν φτάσει στον τελικό

Οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για αποχώρηση της Κότυ λίγο πριν τον τελικό του GNTM, αλλά το κοινό στο Twitter την έχει ψηφίσει ήδη ως νικήτρια.  

Τα 5 κορίτσια του GNTM που ήδη έφτασαν ένα βήμα πριν τον τελικό, ετοιμάζονται σήμερα για την μεγαλύτερή τους αναμέτρηση στον ημιτελικό. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ρώμη, όπου βρίσκονται παίκτριες και κριτές και τα λάθη δεν συγχωρούνται.

Σήμερα θα έχουμε διπλή αποχώρηση και οι τελευταίες πληροφορίες, αναφέρουν πως η Κότυ έχει πιθανότητες να μην καταφέρει να φτάσει στον τελικό. Το κοινό στο Twitter την έχει όμως ανακηρύξει ήδη νικήτρια, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Και την βλέπει ως την μόνη, που ίσως καταφέρει να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ.

Το comeback της Σοφίας Χατζηπαντελή

Σήμερα θα παρακολουθήσουμε τον ημιτελικό του GNTM, αύριο Τετάρτη την πρώτη φάση του τελικού και την Παρασκευή την τελευταία δοκιμασία και την live ανακοίνωση της νικήτριας.

Κάνοντας μία μικρή αποτίμηση του 5ου κύκλου του GNTM, να σου πούμε καταρχάς, ότι δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Όταν στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν αναμέναμε κάτι αντίστοιχο με το γερμανικό GNTM που παρουσιάζει η Heidi Klum, περιμέναμε τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά σε επίπεδο μοντέλων, όλων των ηλικιών. Γιατί ως παραγωγή, ο διαγωνισμός ομορφιάς, παίρνει άριστα δέκα. Αλλά ως μοντέλα στο αισθητικό κομμάτι και ως προσωπικότητες που μπορούν να κερδίσουν τον τηλεθεατή, η βαθμολογία είναι κάτω του μετρίου.

Και αυτό δυστυχώς φάνηκε εξ αρχής, από την πρώτη επιλογή των παικτριών. Σε μία τηλεοπτική σεζόν με μεγάλο ανταγωνισμό από τις σειρές μυθοπλασίας στην prime time, περιμέναμε ότι το project θα άντεχε στους κλυδωνισμούς. Γιατί όσο καλή και αν είναι η κριτική επιτροπή, οι guest κριτές και οι coach, αν δεν υπάρχουν καλοί παίκτες και παίκτριες, το σύνολο είναι αδύναμο.

Θα αφήσουμε στην άκρη κάποιες υπερβολές και διαφωνίες σε υψηλά ντεσιμπέλ που κούρασαν μεταξύ των μελών της κριτικής επιτροπής. Αναμενόμενες είναι γιατί μιλάμε για ένα τηλεοπτικό προϊόν. Βέβαια νούμερα τηλεθέασης κάνει μία εκπομπή και όταν έχει χιούμορ (βλέπε MasterChef) και όχι απαραίτητα κόντρες. Όσο για την επιστροφή της Βίκυς Καγιά; Η Βίκυ είναι το GNTM. Αυτό τα λέει όλα.

https://www.instagram.com/p/CmW2HF_qCdY

Ο σημερινός ημιτελικός, ο οποίος έχει γυριστεί πριν από 2 μήνες στην Ρώμη θα είναι ως εικόνα εντυπωσιακός και ως δοκιμασίες, δύσκολος. Και θα έχουμε και το δυναμικό τηλεοπτικό comeback της Σοφίας Χατζηπαντελή, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό των social media. Γιατί είναι και αυτό ένα κριτήριο επιτυχίας. Μικρό, αλλά όχι αμελητέο.

Αν επιβεβαιωθούν τα spoilers, σήμερα θα έχουμε την αποχώρηση της Κότυ αλλά και της Βικτώριας. Αφήνουμε μία μικρή επιφύλαξη, αλλά η Μαρίτα και η Μάρα φαίνεται ότι οδεύουν προς τον τελικό.

https://www.instagram.com/p/Cjh_0vqN2lV

Η Κότυ Γαγούση Camacho με καταγωγή από την Χιλή από την πλευρά της μητέρας της, αν και φαβορί, φαίνεται πως από ένα λάθος σε μία δοκιμασία δεν θα φτάσει στην τελική τριάδα. Είναι όμως αγαπημένη του κοινού. Και την έχουν ήδη ψηφίσει για νικήτρια, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Μην ξεχνάμε πως σε μία δοκιμασία, ακόμη και ο Γιώργος Καράβας εντυπωσιάστηκε από εκείνη και εξέφρασε την επιθυμία του, να δουλέψουν μαζί στο μέλλον. Φαίνεται πως έχει όχι μόνο το λεγόμενο model material, αλλά και αντοχές. Και μία δημιουργική τρέλα, που άρεσε τηλεοπτικά. Το GNTM την μεταμόρφωσε προς το καλύτερο. Θυμηθείτε πως ήταν πριν από δύο χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CAk69usDLFN

Αν επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά, τότε η Μαρίτα θα είναι τελικά και το μεγάλο φαβορί του τελικού με αουτσάιντερ την Μάρα, η οποία μετά την αποχώρηση της μητέρας της Μικαέλα, απελευθερώθηκε από το άγχος της και έδειξε τον δυναμισμό της. Ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας είχε άλλωστε εκφράσει ως καλεσμένος κριτής του GNTM την προτίμησή του σε εκείνη, λέγοντας πως θα τα καταφέρει περίφημα στον επαγγελματικό στίβο του modeling, όταν αποχωρήσει από το GNTM.

Λέτε λοιπόν η Μάρα να είναι η διάδοχος της Κυβέλης;