Η Ιλένια Williams στον ραδιομαραθώνιο του Ουγγαρέζου: Μίλησε για τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα

Η Ιλένια Williams στον ραδιομαραθώνιο του Ουγγαρέζου: Μίλησε για τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα

Ιλένια και Δημήτρης βρέθηκαν μαζί στον ραδιομαραθώνιο του Myradio που στηρίζει φέτος την Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – ΕΛΙΖΑ. 

Ήταν Σεπτέμβριος του 2019, όταν η Ιλένια Williams και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά από πέντε χρόνια σχέσης κι ενώ συγκατοικούσαν για έναν ολόκληρο χρόνο.

Οι δύο πρώην στηρίζουν ο ένας τον άλλο πάντα

Γονείς και οι δύο του σκύλου τους Cooper, οι δύο πρώην κράτησαν καλές σχέσεις και οι απώλειες των γονιών του Δημήτρη και του μπαμπά της Ιλένιας πριν μερικούς μήνες, έδειξαν πως δύο άνθρωποι που υπήρξαν μαζί για τόσο καιρό, μπορούν να παραμείνουν φίλοι και να στηρίζουν ο ένας τον άλλο και στα δύσκολα και στις μεγάλες δοκιμασίες.

Αυτή τη φορά, η Ιλένια, στήριξε τον Δημήτρη στον ραδιομαραθώνιο του Μάππες Show στο Myradio 106,4 ο οποίος ολοκληρώνεται σήμερα μετά από 155 ώρες συνεχούς ραδιοφωνικής παρουσίας.

ilenia1.JPG

Τελευταία ημέρα σήμερα, αλλά η Ιλένια δεν θα μπορούσε να λείψει από τον ραδιομαραθώνιο τα έσοδα του οποίου πηγαίνουν απευθείας στο μη κερδοσκοπικό σωματείο Ελίζα.

Δημήτρης και Ιλένια πόζαραν μαζί με τον Cooper και τον Βασίλη Βλάχο, τη νέα προσθήκη στη ραδιοφωνική εκπομπή του παρουσιαστή, ο οποίος αρχικά είχε μια στήλη στους Μάππες αλλά μετά την αποχώρηση του Σταμάτη Ντιν Νταν Ντον, ο Βασίλη αντεκατέστησε επάξια και με το παραπάνω τον επί χρόνια συνεργάτη του Δημήτρη.

ileniadimitris.JPG

Ο θάνατος των γονιών του που του στοίχισε πολύ

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι μοναχοπαίδι και για αυτόν – όπως συμβαίνει με όλα τα παιδιά που δεν έχουν αδέλφια- οι γονείς του ήταν όλος του ο κόσμος. Δυστυχώς, όμως, το 2019 έχασε και τους δύο με διαφορά 10 μηνών. Τον Ιανουάριο του 2019 έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ενώ τον Οκτώβριο του ίδιου έτους πέθανε και η μητέρα του μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συγκινεί: «Τελευταία στην οικογένειά μας ''άδειασαν θέσεις''»

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της πολυαγαπημένης μητέρας του, ο παρουσιαστής είχε δηλώσει: «Δεν θα με δείτε σύντομα να διασκεδάζω τρελά, αλλά θα είμαι δίπλα σε φίλους. Η επιστροφή στη δουλειά με βοήθησε και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Αγαπώ τη δουλειά μου και πιστεύω ότι θα ξαναβρώ κι εγώ τη βάση μου».

Η μεγάλη απώλεια της Ιλένιας:

Μιλώντας για τα φετινά δύσκολα Χριστούγεννα, η Ιλένια μίλησε στον Βασίλη Βλάχο και αρχικά εξήγησε πως τα πιο όμορφα ήταν τα Χριστούγεννα της ως παιδί.

«Τα πιο ωραία Χριστούγεννα ήταν όταν ήμασταν παιδιά. Τα χειρότερα Χριστούγεννά μου, τα πιο δύσκολα είναι φέτος κι από δω και στο εξής θα είναι διαφορετικά, έχω επιλέξει να μην στολίσω, είμαι μακριά από τα φωτάκια, αυτό νιώθω εγώ αλλά βλέπω τον Κούπερ και μου φτιάχνει τη διάθεση», τόνισε η Ιλένια.

https://www.instagram.com/p/CXEsVUDLXnD

Ο μπαμπάς της Ιλένιας και δημοφιλής μουσικός Ρόμπερτ Williams έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2022.

Μιλώντας για τον μπαμπά της στον Θέμη Γεωργαντά, η Ιλένια μίλησε για τη μάχη που έδωσε:

«Μου είναι περίεργο να μιλάω για όλο αυτό. Ήταν σαν να ήμουν με κάποιον τρόπο προετοιμασμένη για αυτό. Ήμουν προετοιμασμένη.

Αισθάνομαι καμιά φορά ότι προετοιμάζεσαι σε όλη σου τη ζωή. Δεν ξέρω πώς θα μου γυρίσει, αν θα μου γυρίσει μέσα στον επόμενο καιρό.

Αλλά είναι πολύ αρχή ακόμη. Έχω την οικογένειά μου, έχω τη μητέρα μου, έχω τα αδέρφια μου. Είναι πολύ σημαντικό αυτό», είπε αρχικά η 32χρονη τραγουδίστρια», είπε η Ιλένια και συμπλήρωσε.

«Δεν το περιμένεις ποτέ, αλλά το περιμένεις κιόλας. Από ένα σημείο και μετά, ξέραμε ότι η εξέλιξη θα ήταν αυτή, απλά δε θέλεις να το πιστέψεις. Κάνεις το καλύτερο που μπορείς ώστε να το ανατρέψεις και αυτό κάναμε κι εμείς. Επίσης, δεν κρατήσαμε τίποτα κρυφό από εκείνον. Θέλαμε να ξέρει τα πάντα για την εξέλιξη της υγείας του και την κατάσταση. Ο μπαμπάς μου δεν ήταν ο άνθρωπος που ήθελε να πέσουμε στα πατώματα. Ήθελε να συνεχίσουμε κανονικά τη ζωή μας, να κάνουμε αυτά που κάναμε

«Αυτό που κρατάω και που θυμάμαι από τον μπαμπά μου είναι η αγκαλιά του. Και η πραότητα στη φωνή του».