«Δεν περίμενα ότι η Ελένη Μενεγάκη θα εξέθετε έτσι κάποιον συνεργάτη της»

«Δεν περίμενα ότι η Ελένη Μενεγάκη θα εξέθετε έτσι κάποιον συνεργάτη της»
Instagram

«Ήταν άβολο. Με στεναχώρησε. Εμείς τα περιοδικά χτίζαμε το προφίλ κάποιων προσώπων».

Με μια μακρά πορεία στα περιοδικά και μια σταθερή συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού τα τελευταία χρόνια, η Ναταλία Αργυράκη είναι μια δημοσιογράφος που γνωρίζει τον χώρο και έχει εύστοχο λόγο και σχόλιο. Η νεαρή δημοσιογράφος, την οποία βλέπουμε κάθε σαββατοκύριακο μέσα από τη συχνότητα του Alpha στο «Καλύτερα δε γίνεται», παραχώρησε μία μίνι αλλά περιεκτική συνέντευξη στο «Breakfast@star» και τη Μαίρη Αργυριάδου και μεταξύ άλλων, μίλησε για την πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης, τα πρόσωπα της επικαιρότητας όπως Ελένη Μενεγάκη, Δημήτρη Ουγγαρέζο, Γιώργο Λιάγκα.

https://www.instagram.com/p/ClBVYetoE0M

Γνωστή για την ειλικρίνεια και τις άφιλτρες δηλώσεις η γνωστή δημοσιογράφος είπε αναφορικά με το ξεκίνημά της στη μικρή οθόνη: «Δεν ονειρευόμουν την τηλεόραση, την ξεκίνησα κλαίγοντας. Την πρώτη εκπομπή τη θυμάμαι μόνο σαν δάκρυα, τίποτα άλλο. Δε θυμάμαι τι συνέβαινε, black out», είπε προσθέτοντας πως συνεργάζεται τέλεια με τη Ναταλία Γερμανού.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος μίλησε για την καθημερινή εκπομπή που ενδεχομένως θα ταίριαζε ενώ αποκάλυψε πως θα απέφευγε να συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα.

Χρηστίδου και Γερμανού είπαν το αυτονόητο για τον πάτερ Αντώνιο από την Κιβωτό του Κόσμου

«Ενδεχομένως θα ταίριαζα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Είναι ένα στυλ που μου ταιριάζει. Δε θα μπορούσα το πάρα πολύ έντονο lifestyle ή κουτσομπολιό ή να μπούμε όσο πιο βαθιά γίνεται σε όλα αυτά της ενημέρωσης. Θα δυσκολευόμουν ας πούμε δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα. Θα είχα συγκρούσεις σαν άτομο. Το περιεχόμενο, κάποιες απόψεις, κάποιες συνεντεύξεις που κάνει δεν είμαι σύμφωνη».

Γιατί θύμωσε η Ναταλία Γερμανού; Η απάντηση της σε όσους την κατηγορούν και τα προσωπικά λάθη

Αναφορικά με το θέμα Μενεγάκη- Ουγγαρέζος το οποίο και ήταν για μέρες στο επίκεντρο της συζήτησης στις lifestyle ενότητες αλλά και ως hashtag στο Twitter, η συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού, είπε:

«Ήταν άβολο. Με στεναχώρησε. Εμείς τα περιοδικά χτίζαμε το προφίλ κάποιων προσώπων. Η Ελένη Μενεγάκη ήταν εκείνη που για μένα έφερε το παπαράτσι στην Ελλάδα. Δε μπορώ να σου περιγράψω πόσα αποθεωτικά κείμενα έχω γράψει για εκείνην. Δεν περίμενα ότι θα εξέθετε έτσι έναν συνεργάτη της. Αν συνέβαινε σε μένα, δε θα μπορούσα να το διαχειριστώ».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

«Ραγίσαν τα πατώματα» - Το σχόλιο της Γερμανού στον Στάνκογλου και η νέα κόντρα με Μπισμπίκη

Γιατί κάποιοι δεν θέλουν να δώσουν συγχώρεση στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;