Διχάζει η διαθήκη του Bruce Willis! Γιατί αφήνει μόνο 1 εκατομμύριο στις κόρες του με την Demi Moore

Διχάζει η διαθήκη του Bruce Willis! Γιατί αφήνει μόνο 1 εκατομμύριο στις κόρες του με την Demi Moore
Copyright 2019 The Associated Press. All rights reserved

Ο 67χρονος ηθοποιός που ανακοίνωσε πρόσφατα ότι πάσχει από αφασία αποφάσισε να μοιράσει την περιουσία του.

O Bruce Willis φέρεται να ανανέωσε τη διαθήκη του, λίγο πριν διαγνωστεί με αφασία και αποσυρθεί από τον κινηματογράφο, όπως μεταφέρουν ξένα δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Σύμφωνα με το Radar Online, ο 67χρονος ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στα παιδιά που έχει αποκτήσει με την τωρινή σύζυγό του, Emma Heming.

Η κατανομή της περιουσίας του Bruce Willis διχάζει

Tα ξένα μέσα αναφέρουν πως από τα 250 εκατομμύρια δολάρια, όσο είναι και η καθαρή αξία της συνολικής του περιουσίας, ο Willis αφήνει μόνο από 1 εκατομμύριο στις κόρες που απέκτησε με την Demi Moore (την 32χρονη Rumer, την 27χρονη Tallulah και την 29χρονη Scout).

Οι ίδιες πληροφορίες επικαλούνται πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού ΚΑΙ υποστηρίζουν ότι η υπόλοιπη περιουσία του ηθοποιού θα διατεθεί στα μικρότερα παιδιά του, αλλά και στην Heming.

https://www.instagram.com/p/CfAVrWMpXkE

«Πιστεύει ότι οι Rumer, Scout και Tallulah έχουν πάρει ό,τι καλύτερο είχε να τους προσφέρει οικονομικά σε όλη τους τη ζωή» είπε άτομο που γνωρίζει καλά τον Γουίλις και πρόσθεσε: «Η διαθήκη του Μπρους στην πραγματικότητα ανανεώθηκε πριν από χρόνια, αφού παντρεύτηκε την Emma το 2009, τροποποιήθηκε μετά τη γέννηση των παιδιών τους και στη συνέχεια ανανεώθηκε πάλι, όταν ήταν πλέον ξεκάθαρο ότι η υγεία του Bruce είχε κλονιστεί», αναφέρει η πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού.

Η Rumer είναι μια ενεργή ηθοποιός στον κινηματογράφο, η Scout είναι μια τραγουδίστρια που πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο της άλμπουμ και η Τallulah έχει επίσης ακολουθεί τη δική της πορεία στον χώρο της μόδας.

«Ο Bruce πιστεύει επίσης ότι η Demi, της οποίας η περιουσία κοστολογείται περίπου στα 200 εκατομμύρια δολάρια, θα είναι πάντα εκεί για τις κόρες τους», ανέφερε άλλη πηγή.

Η ανακοίνωση της ασθένειάς του

Η οικογένεια του Bruce Willis ανακοίνωσε πριν από περίπου 9 μήνες, πως ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός βάζει τέλος στην καριέρα του για λόγους υγείας, κυρίως επειδή αντιμετωπίζει προβλήματα λόγου, λόγω της διάγνωσής του με αφασία. To τελευταίο διάστημα ο διάσημος ηθοποιός έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει μια ήρεμη ζωή με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

«Ο πολυαγαπημένος μας Bruce αντιμετώπιζε ορισμένα προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε ότι πάσχει από αφασία, γεγονός που επηρεάζει τις γνωστικές ικανότητές του. Κατά συνέπεια και κατόπιν ώριμης σκέψης, ο Bruce εγκαταλείπει την καριέρα που τόσο αγαπούσε», έγραφε στην ανακοίνωσή της η οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/Cl37Kb7JtKp

To love story της Demi Moore και του Bruce Willis

Η Demi Moore έβγαινε με τον Emilio Estevez το 1986 ωστόσο διέκοψαν τον αρραβώνα τους και χώρισαν. Λίγο αργότερα γνώρισε τον Bruce Willis με τον οποίο ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα παντρεύτηκε το 1987 στο Las Vegas. Η σχέση τους άρχισε να κλονίζεται αφού απέκτησαν το πρώτο τους παιδί και η Demi Moore αποφάσισε να επιστρέψει στην υποκριτική ενώ ο Βruce την ήθελε στο σπίτι μαζί με τα παιδιά τους. Στη συνέχεια, το τρίτο παιδί έκανε τη σχέση πιο δυνατή μέχρι που η Demi έμαθε ότι η μητέρα της πέθαινε. Το ζευγάρι πήρε τότε την απόφαση να τα παρατήσει και να δώσει τέλος στο γάμο του.

Bruce Willis: Η βόλτα στη φύση με τη σύζυγό του μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση για την αφασία

Μπορεί ο γάμος τους να τελείωσε επίσημα το 2000 και ο Willis να είναι πλέον παντρεμένος με την Emma Heming, ωστόσο εκείνος και η Demi Moore συχνά περνούν τις γιορτές και άλλες σημαντικές περιστάσεις μαζί.

Ο Bruce Willis έχει αποκτήσει με την τωρινή σύζυγό του την 6χρονη Mabel Ray και την 8χρονη Evelyn Penn, ενώ με την Demi Moore έχουν 3 κόρες την 32χρονη Rumer, την 27χρονη Tallulah και την 29χρονη Scout.

https://www.instagram.com/p/CbTtEmgs4uy

Πηγή κεντρικής: apimages.com