Τα προγνωστικά για τον τελικό του GNTM 5 θέλουν νικήτρια την Αλεξία αλλά η Κότυ είπε την αλήθεια

Πατούλια Κατερίνα
Τα προγνωστικά για τον τελικό του GNTM 5 θέλουν νικήτρια την Αλεξία αλλά η Κότυ είπε την αλήθεια

«Χωρίς την Κότυ το GNTM δεν θα ήταν το ίδιο». Τάδε έφη η ίδια η Κότυ για τον εαυτό της, στις τελευταίες της δηλώσεις μέσα από το φορείο που τη μετέφερε στα επείγοντα σε έναν τελικό GNTM που άφησε το κοινό έξαλλο χωρίς το μεγάλο του φαβορί.

Το καλύτερο το φύλαγε για το τέλος, αυτή η… ξενέρωτη σεζόν του GNTM. To GNTM 5 ολοκληρώνεται την Παρασκευή με το κοινό να έχει χάσει τον μπούσουλα με τον προγραμματισμό, μιας και το επεισόδιο της Τετάρτης, παραλίγο να το χάσουν και οι πιστοί fans του ριάλιτι μοντέλων. Μέχρι να συντονιστεί το Twitter, η μεγάλη νικήτρια στην καρδιά των τουιτεράδων, η Κότυ είχε ήδη αποχωρήσει.

Γιατί αποχώρησε η Κότυ πραγματικά;

Koti_gntm.JPG

Τουίτ μετά από τουίτ, όλοι έψαχναν ξαφνικά να βρουν τον λόγο ή τον τρόπο που η μοναδική παίκτρια που ξεχώρισε φέτος, η Κότυ, βρέθηκε εκτός τελικού. Ε, τέτοιο είδωλο που υπήρξε η Κότυ στη φετινή σεζόν, μόνο με τρόπο αναπάντεχο θα αποχωρούσε. Τα κορίτσια στην πρώτη δοκιμασία κλήθηκαν να περπατήσουν στην πασαρέλα, φορώντας δημιουργίες υψηλής ραπτικής. Κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά και τα κορίτσια έκαναν πασαρέλα μπροστά στους κριτές του διαγωνισμού, ένα ατύχημαάφησε αναγκαστικά την Κότυ εκτός τριάδας.

Η παίκτρια παραπάτησε με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον αστράγαλό της και στη συνέχεια είχε έναν ακόμη πιο σοβαρό τραυματισμό, χτυπώντας και τον άλλο αστράγαλο με την ίδια να παραδέχεται πως δεν φεύγει με τακούνια ψηλά τονίζοντας όμως ακόμα και στο φορείο, ακόμα και ανάμεσα σε δάκρυα και αναφιλητά πως έκανε χάρη στις υπόλοιπες τρεις παίκτριες που αποχώρησε μιας και αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια.

Κι αν πρέπει να κρατήσουμε κάτι από την Κότυ, είναι οι ατάκες της μέσα στο φορείο που τη μετέφερε στα επείγοντα, σε ένα βίντεο που έπαιξε- επιμελώς- μόνο στο Twitter.

Αντίο τελικέ μου, είναι τυχερές που έφυγα, πήραν ένα δώρο, είμαι νικήτρια όμως, τα σπάω ότι και να κάνω, φεύγω όχι με ψηλά το κεφάλι αλλά με ψηλά τη μύτη.

«Τα πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς τα είχαμε σχεδιάσει, οπότε που καταλήγουμε. Είναι καλό να σχεδιάζουμε; Είναι καλό να κάνουμε όνειρα; Να βάζουμε στόχους; Φυσικά και είναι καλό. Είναι τέλειο να βάζουμε στόχους. Εμένα όμως μου έχει κολλήσει πως δεν έχει σημασία να είσαι πρώτη. Τι θα πει το νούμερο ένα; Ποιος αποφασίζει ότι είσαι το νούμερο ένα και τι διαφορά έχεις από το νούμερο δύο.

Δεν μου αρέσουν τα νούμερα και αυτό φάνηκε στην πράξη. Όχι τα νούμερα με την πασαρέλα που δεν ήμουν καλή και έπεσα αλλά κάπως στο μυαλό μου έπρεπε να συμβεί αυτό.

Θα με κάνει πιο δυνατή; Θα με κάνει. Τα παρατάω; Ούτε καν. Είμαι ειδωλάρα; Ναι, δεν τα παρατάω. Πέρασα πολύ ωραία και χωρίς την Κότυ το GNTM δεν θα ήταν το ίδιο», αυτό είπε με τον δικό της πάντα τρόπο η Κότυ.

Το Twitter πάντως, δεν χαρίστηκε στις υπόλοιπες τρεις παίκτριες, τις finalists του φετινού τελικού του GNTM που ας μην κρυφτούμε, τα ονόματά τους τα μάθαμε καλά μετά την αποχώρηση της Κότυ.

321296525_756404772759635_7929134101717863334_n.jpg

H ίδια η Κότυ, στον λογαριασμό της στο Instagram, έκανε το πρώτο story της όλο νόημα αφήνοντας την πόζα- φωτιά της και τονίζοντας πως τα υπόλοιπα θα τα πει από κοντά.

Την οργή του κοινού φαίνεται να δέχεται σθεναρά όπως και σε κάθε επεισόδιο η Μαρίτα, το Plus size μοντέλο που κατάφερε για πρώτη φορά να φτάσει σε τελικό GNTM.

Αλεξία for the win!

Σήμερα, Πέμπτη, το GNTM 5 παίρνει ρεπό αλλά οι γραμμές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Παρασκευή οπότε και θα ανακοινωθεί το όνομα της νικήτριας του φετινού GNTM.

Αλεξία, Βικτώρια και Μαρίτα, είναι οι τρεις υποψήφιες για τον τίτλο του GNTM ενώ μένει μόνο μια δοκιμασία πριν το Live και πριν το GNTM ρίξει οριστικά αυλαία στο STAR για να ξεκουραστεί το project για λίγο μιας και η φετινή σεζόν, ήταν από τις πιο χλιαρές του παιχνιδιού στην Ελλάδα ever.

https://www.instagram.com/p/CmcnTYvKnf8

Τι δείχνουν τα spoilers για τον τελικό

320571326_539165608257962_483698290128318708_n.jpg

Όπως όλα δείχνουν και εκτός απροόπτου, η Αλεξία Τράικο φαίνεται πως κάνει ήδη τη διαφορά και θα είναι η επόμενη νικήτρια του GNTM.

Το κορίτσι κατάγεται από την Αλβανία και συγκεκριμένα την Κορυτσά, αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.Η κοκκινομάλλα καλλονή ασχολείται με το μόντελινγκ και έχει στο βιογραφικό της επιτυχημένες συνεργασίες, ενώ την έχει κερδίσει και ο χορός. Άλλωστε είχε και το γονίδιο του χορού, αφού ο πατέρας της είναι επαγγελματίας χορευτής.

https://www.instagram.com/p/CbfzKsruL4K

GNTM: Η επιστροφή της Χατζηπαντελή, η αποχώρηση της Μάρας και η τελική τετράδα

Το κοινό πάντως στα social media και στο Twitter, στηρίζει Αλεξία δαγκωτό!