Η «εξομολόγηση» της supermom Χριστίνας Μπόμπα ήρθε μέσα από το γυμναστήριο

Η «εξομολόγηση» της supermom Χριστίνας Μπόμπα ήρθε μέσα από το γυμναστήριο

H 34χρονη influencer αποκάλυψε πώς διατηρεί τις αναλογίες της μετά την γέννηση των διδύμων.

Μια πολύ καλή περίοδο δείχνει να διανύει η Χριστίνα Μπόμπα. Η γνωστή influencer και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη απολαμβάνει την καθημερινότητα με τις κόρες της και παράλληλα προσπαθεί να βρίσκει χρόνο μόνο για εκείνη.

Η 34χρονη έχει ενεργή παρουσία στο Instagram και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από τις εξόδους που πραγματοποιεί με τις φίλες ή τον σύζυγό της. Αυτή τη φορά η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε ένα video μέσα από το γυμναστήριο, το οποίο έχει γίνει δεύτερο σπίτι της. Μετά την γέννηση των διδύμων η influencer έβαλε στη ζωή της την άσκηση για να διώξει τα κιλά της εγκυμοσύνης και να επανέλθει στην καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε στην Ελένη πώς πέτυχε το πρώτο ραντεβού με τον Σάκη Τανιμανίδη

Η νέα συνήθεια της Χριστίνας Μπόμπα

Πριν λίγες ώρες η γνωστή influencer μοιράστηκε ένα Instagram-story μέσα από το γυμναστήριο γράφοντας: «Μπορεί να είναι Σάββατο αλλά δεν χάνουμε προπόνηση!!». Η 34χρονη έχει θέσει νέους fitness στόχους και όλα δείχνουν πως είναι αποφασισμένη να τους κατακτήσει.

mpompa_gym.jpg

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει εμπιστευτεί το γυμναστήριο του Ηλία Γκότση για τις προπονήσεις της και η αλλαγή στη σιλουέτα της το τελευταίο διάστημα είναι ορατή. Η γλυκιά μαμά έχει απαλλαγεί από τα κιλά της εγκυμοσύνης και έχει κάνει γράμμωση στην κοιλιά, που της επιτρέπει να φορά με άνεση τα αγαπημένα της crop tops.

https://www.instagram.com/p/CkJAkgJK6so

Το πρώτο ραντεβού με τον Σάκη Τανιμανίδη

Για την γνωριμία της με τον παρουσιαστή και το πρωτότυπο πρώτο τους ραντεβού η Χριστίνα Μπόμπα δήλωσε πριν λίγες ημέρες στην Ελένη Μενεγάκη: «Δεν ξέρω τι έπαθα και απαντούσα στου γρίφους του Σάκη στο πρώτο ραντεβού. Αντί να του πω τι λες, επειδή όμως όλα αυτά με τα μαθηματικά και τους γρίφους μου αρέσουν πολύ, το είδα σαν παιχνίδι και τελικά περάσαμε το τεστ».

Και συνέχισε: «Δεν με τρόμαξε καθόλου και δεν με άφηνε και ο Σάκης να τρομάξω. Η σχέση μας ήταν από την αρχή ήρεμη και εύκολη. Μπορεί να είχαμε την απόσταση αλλά δεν χρειάστηκε ποτέ να προβληματιστώ για την προβολή του, ήταν πολύ προστατευτικός. Εγώ είχα την δική μου υπόσταση, οπότε ήξερα μέχρι πού πρέπει να είμαι, αλλά μετά έγινε και δικός μου τρόπος ζωής γιατί πλέον είμαι και εγώ στα media».

Σε ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη για το εάν την είχε δυσκολέψει η απότομη έκθεση στα media η 34χρονη τόνισε: «Πέρασα από όλα τα στάδια της ψυχολογία αυτής, το να σκέφτομαι τι θα πουν οι άλλοι, αλλά μετά από αρκετή ψυχανάλυση έχω καταλάβει ότι πρέπει να κάνω αυτό που θέλω. Ειδικά μετά τη γέννηση των παιδιών μου, δεν με ένοιαξε ποτέ ξανά τι θα πει ο κόσμος».

Η εγκυμοσύνη και οι δυσκολίες μετά τη γέννα των διδύμων

https://www.instagram.com/p/CklZPOwq2pj

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την εγκυμοσύνη της και αποκάλυψε: «Το ήθελα πολύ και το προσπάθησα, δεν ερχόταν εύκολα. Ήμουν έτοιμη. Η εγκυμοσύνη ήταν εύκολη. Αυτό που ήταν απαιτητικό ήταν οι πρώτοι δύο μήνες ζωής των κοριτσιών. Ενώ ζεις την απόλυτη ευτυχία, μέσα μου ήταν τόσο έντονη η ευθύνη του να τα καταφέρω με δύο μωρά που ήταν δύσκολο. Ευτυχώς είχα τη δυνατότητα να κάτσω στο σπίτι για έναν χρόνο και με τη βοήθεια του Σάκη, αφοσιώθηκα σε αυτό πλήρως».

Πηγή κεντρικής: chrismpo