Ο Σάκης Τανιμανίδης πήγε για brunch με τις γυναίκες της ζωής του και έδωσε νόημα στο #familygoals

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Σάκης Τανιμανίδης πήγε για brunch με τις γυναίκες της ζωής του και έδωσε νόημα στο #familygoals

Ο παρουσιαστής του Survivor μας θύμισε πόσο σημαντικός είναι ο θεσμός της οικογένειας μέσα από μια φωτογραφία.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και μετά τον ερχομό των διδύμων άλλαξαν εντελώς την καθημερινότητά τους. Ο παρουσιαστής και η γνωστή influencer προσπαθούν να αφιερώνουν στις κόρες τους όλο τον ελεύθερό τους χρόνο και τις παίρνουν μαζί τους σχεδόν παντού.

Το brunch του παρουσιαστή με τις γυναίκες της ζωής του

Την Κυριακή 6/11 οι ευτυχισμένοι γονείς βρέθηκαν στα Βριλήσσια για brunch μαζί με τους καλούς τους φίλους, Ηλία Μπόγδανο και Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Τα δύο ζευγάρια κάνουν πολύ στενή παρέα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν πραγματοποιήσει κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Όταν τους το επιτρέπει το βαρύ πρόγραμμά τους, οι 4 φίλοι βγαίνουν για φαγητό/ποτό ή μαζεύονται σε σπίτια.

Η Χριστίνα Μπόμπα πόζαρε με τα Τανιμανιδάκια και το κοινό έχει απόψη για το πού μοιάζουν

Αυτή τη φορά η παρέα συμπληρώθηκε από μερικά ακόμη αγαπημένα πρόσωπα αφού τα Τανιμανιδάκια (Φιλίππα και Αριάνα) και η μαμά του παρουσιαστή έδωσαν το παρών. Η Σταματούλα Τανιμανίδη κατοικεί μόνιμα στην Θεσσαλονίκη ωστόσο φροντίζει να επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί τον γιο και τα εγγόνια της. Ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία από την βόλτα τους σε Instagram story και όπως θα δεις κι εσύ όλοι χαμογελούσαν και έδειχναν να απολαμβάνουν την έξοδό τους.

tanimanidis7.jpg

Η σχέση λατρείας με την μητέρα του

O γνωστός παρουσιαστής τρέφει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του και δεν διστάζει να το ομολογήσει. Η κυρία Σταματούλα είναι πάντα δίπλα στον γιο της και το καλοκαίρι είχε μετακομίσει στην Μύκονο για να προσέχει τις δίδυμες κόρες του ζευγαριού όσο εκείνοι προετοίμαζαν τη βάπτιση.

https://www.instagram.com/p/CWBakK1jdlU

Η ίδια έχει αποδείξει έμπρακτα πως αγαπά τα καθήκοντα της γιαγιάς και αποτελεί στήριγμα της Χριστίνας Μπόμπα.

https://www.instagram.com/p/COSgx6hFPOr

Σε παλαιότερη ανάρτησή της η μαμά του παρουσιαστή είχε γράψει: «Αγόρι μου, μου έχεις δώσει πολλούς λόγους να είμαι περήφανη για όλα όσα έχεις πετύχει και για το τι άνθρωπος έχεις γίνει!! Η μεγαλύτερη περηφάνια μου όμως είναι να λέω σε όλους ότι είσαι γιος μου!!!!».

Οι υπέροχες φωτογραφίες με τα Τανιμανιδάκια

Ο 41χρονος παρουσιαστής έχει καθημερινή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το feed του στο Instagram έχει γεμίσει από τρυφερές φωτογραφίες με τις κόρες του. Ο Σάκης Τανιμανίδης δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο την πατρότητα και τα post του είναι το ένα πιο γλυκό από το άλλο.

Πηγή κεντρικής: sakiswp