Η top σκηνή Αστέρη και Αργυρώς στον Σασμό μόλις αποκαλύφθηκε και οι ερωτευμένοι ενώθηκαν ξανά

Κατερίνα Μπούσιου
Η top σκηνή Αστέρη και Αργυρώς στον Σασμό μόλις αποκαλύφθηκε και οι ερωτευμένοι ενώθηκαν ξανά

Ο Alpha έδωσε το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων στους τηλεθεατές του και παρουσίασε μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου την επική σκηνή επανασύνδεσης που θα δούμε στον Σασμό στις 16 Ιανουαρίου.

Με μία κίνηση που κανείς από το κοινό που παρακολουθεί τον Σασμό δεν περίμενε, το κανάλι στο οποίο μεταδίδεται η σειρά, αποφάσισε να αποκαλύψει με τον πιο πρωτότυπο τρόπο, την πιο επική και πολυαναμενόμενη σκηνή. Το spoiler και τα πλάνα επανασύνδεσης Αστέρη και Αργυρώς έφεραν ενθουσιασμό στο Twitter.

Tι θα συμβεί όμως μετά από αυτή την εξέλιξη; Mήπως θα χωρίσουν ξανά;

Το κακό μοντάζ και η αποκάλυψη των σκηνών

Λίγο μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου του Σασμού, που ήταν και το τελευταίο της χρονιάς, έγινε η αποκάλυψη. Ενώ τα fan club της σειράς, είχαν ξεκινήσει να διαμαρτύρονται για το κακό μοντάζ στην τελευταία σκηνή (και είχαν απόλυτο δίκιο) και αφού έπεσαν οι τίτλοι τέλους, ήρθε η έκπληξη που τους έκανε να ενθουσιαστούν.

https://www.instagram.com/p/CmTkusUqhOo

Ο Alpha στο επίσημο προφίλ του στο Twitter, αλλά και στο Instagram, παρουσίασε ένα τρέιλερ, όλων των σειρών του από την μυθοπλασία με σκηνές από όσα θα δούμε μετά τις 16 Ιανουαρίου, στην επανεκκίνηση του προγράμματος.

Και εκεί είχαμε δύο ερωτικές σκηνές του Αστέρη και της Αργυρώς από την επανασύνδεσή τους. Στα fan club της σειράς στο Twitter, επικράτησε αναταραχή, γιατί οι σκηνές όπως θα δεις και στην photo gallery είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικές για το τι θα συμβεί μεταξύ τους.

Όπως ήδη σε έχουμε ενημερώσει, η Βασιλική είναι εκείνη που θα πει μερικά πράγματα στην Αργυρώ, θα την υποψιάσει και στην συνέχεια ο ίδιος ο Αστέρης, ο οποίος από ότι φάνηκε και χθες, θα της αποκαλύψει όλη την αλήθεια, πως είναι ο δότης νεφρού και πως της έχει σώσει τη ζωή.

Remote control στο 2022: Σειρές και εκπομπές με ρεκόρ και tv stars που αγαπήθηκαν από το κοινό

Η Αργυρώ θα τρέξει να τον βρει στην συνέχεια στο σπίτι στο βουνό και θα περάσουν μία νύχτα μαζί. Γίνονται ξανά ζευγάρι, αλλά δίχως να το γνωρίζει κανείς. Η σκηνή είναι πολύ ιδιαίτερη και όπως μαθαίνουμε είναι μία πολύ ωραία στιγμή υποκριτικά για τον Ορφέα Αυγουστίδη και την Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη. Ο πρώτος - δυστυχώς - που θα ανακαλύψει ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους, θα είναι ο Παύλος Βρουλάκης, ο αυστηρός θείος.

Αυτή η σχέση θα περάσει ξανά τα πάνδεινα. Και θα χωρίσουν ξανά. Το αν θα είναι τελικά μαζί ως ζευγάρι και ως οικογένεια με τον γιο τους, θα καθορίσει και το φινάλε της σειράς τον ερχόμενο Ιούνιο.