«Πλάκα μας κάνετε»; Η ένωση Αστέρη και Αργυρώς δεν θα έρθει το 2022 και το κοινό αντέδρασε

Κατερίνα Μπούσιου
«Πλάκα μας κάνετε»; Η ένωση Αστέρη και Αργυρώς δεν θα έρθει το 2022 και το κοινό αντέδρασε

Απογοήτευση για τους τηλεθεατές στο Twitter και στο Instagram, που περιμένουν εδώ και καιρό την επανασύνδεση Αστέρη και Αργυρώς, αλλά φαίνεται πως δεν θα τους κάνουν το χατήρι από τον Alpha. 

Η υπομονή του κοινού, παρόλο που η σειρά Σασμός είναι πρώτη μέχρι στιγμής στην τηλεθέαση, δοκιμάζεται ξανά. Οι αργοί ρυθμοί στην εξέλιξη των κεντρικών ηρώων και οι παρεμβάσεις με νέες ιστορίες, έχουν κουράσει το κοινό. Εδώ και 3 εβδομάδες όλοι περιμένουν να έχουμε την επανένωση Αστέρη και Αργυρώς, αλλά φαίνεται πως οι fans έχουν καταλάβει πως θα απογοητευτούν. Για αυτό και αντέδρασαν με τα σχόλιά τους.

Μέχρι ο Αστέρης να γίνει ξανά ο σύντροφος της Αργυρώς, κάποιοι ανακάλυψαν στα social media μία χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του Ορφέα Αυγουστίδη στην αγκαλιά της μαμάς του Μαρίας Τζομπανάκη, την οποία και βλέπουμε για πρώτη φορά.

https://www.instagram.com/p/CmCJeZNodXn

«Θα το πείτε επιτέλους»;

Έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται όσοι βλέπουν τον Σασμό. Σε αντίθεση με την περσινή χρονιά, αρκετοί διάλογοι είναι σα να επαναλαμβάνονται και έχουμε πολύ αργές εξελίξεις που αδικούν το καστ.

https://www.instagram.com/p/Cisjs-irMN6

Το μυστικό πως είναι ο κρυφός δότης ο Αστέρης, (Ορφέας Αυγουστίδης) όλοι θέλουν να το πουν στην Αργυρώ και όλο κάτι αλλάζει. Ας μην πούμε για το μυστικό πως είναι ο πατέρας του γιου της, γιατί θα μας πάρει μήνες αυτή η ιστορία. Οι πληροφορίες μας έλεγαν πως το φινάλε για το 2022 με το σημερινό επεισόδιο, θα είχε την αποκάλυψη της αλήθειας. Αλλά μάλλον δεν θα την έχουμε. Ίσως γίνει κατά το ήμισυ.

Και αυτό γιατί η γιαγιά Ειρήνη θέλει να φέρει κοντά τον Αστέρη με την Αργυρώ και τους καλεί στην εκκλησία.

Όχι πως δεν θα επιβεβαιωθεί το spoiler που θέλει την επανένωση της Αργυρώς με τον Αστέρη. Αυτό θα γίνει έτσι ακριβώς όπως σου το έχουμε αποκαλύψει. Το πότε είναι άγνωστο.

Η Βασιλική στον Σασμό αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό στην Αργυρώ αλλά ζει και τη δική της τραγωδία

Γιατί άλλαξαν και πάλι τα σχέδια της παραγωγής; Μάλλον γιατί δεν έχουν άλλο υλικό για να καλύψουν τα επεισόδια. Δεν εννοούμε πως δεν έχουν γυριστεί επεισόδια, το αντίθετο μάλλον. Αυτή την στιγμή στην σειρά υπάρχει έλλειψη ενός καλού δραματουργού στο σενάριο που να ξέρει να δημιουργήσει ωραίες ιστορίες με ωραίους διαλόγους. Είναι δυνατόν να έχει τόσο καλούς ηθοποιούς η σειρά και να καλούνται να υπηρετήσουν ένα τόσο ρηχό σενάριο;

Στο μόνο που τα έχουν καταφέρει είναι στα τραγούδια που γράφονται για να ντύσουν τις ιστορίες.

Πολλές παρενθετικές ανούσιες ιστορίες των δευτεραγωνιστών, (μακάρι να είχαν ένα ενδιαφέρον) δίχως να έχουμε μία ρεαλιστική εξέλιξη στους πρωταγωνιστές. Αυτά τα λάθη με τον ανταγωνισμό που θα υπάρξει στην prime time ζώνη από τον Ιανουάριο, με την πρεμιέρα του Survivor και του MasterChef, μπορεί να στοιχίσουν. Το κοινό προειδοποίησε χθες με τα σχόλιά του και έδειξε ξεκάθαρα την ενόχλησή του.

Ανάμεσα στον σχολιασμό, ανακάλυψαν και κάτι από το παρελθόν. Κάποια Χριστούγεννα τουλάχιστον 20 χρόνια πιο πριν, με τον Ορφέα Αυγουστίδη στην αγκαλιά της μητέρας του Μαρίας Τζομπανάκη. Και είναι γλυκύτατος.

orfeas.JPG