Η νέα χρονιά φέρνει αλλαγές στον Σασμό και ήρθε η ώρα των αποκαλύψεων για τον Λευτέρη

Κατερίνα Μπούσιου
Η νέα χρονιά φέρνει αλλαγές στον Σασμό και ήρθε η ώρα των αποκαλύψεων για τον Λευτέρη

Δεν είναι μόνο ο κρυφός δεσμός του Αστέρη και της Αργυρώς που θα μας απασχολήσει στην αρχή του 2023. Με τα νέα επεισόδια στον Σασμό, θα έχουμε και νέες αλλαγές σε σχέσεις και πρόσωπα. 

Αυτή την εβδομάδα, ολοκληρώνονται τα επεισόδια για όλες τις σειρές μυθοπλασίας, μέχρι να έχουμε επιστροφή με νέες εξελίξεις στις αρχές του 2023. Με το ξεκίνημα του Survivor All Star αλλά και του MasterChef, φαίνεται ότι θα αλλάξουν και οι ισορροπίες στην prime time ζώνη, αλλά ο Σασμός δύσκολα θα έχει απώλειες. Γιατί ακριβώς στην αρχή της χρονιάς θα αρχίσει ο κύκλος των μεγάλων αποκαλύψεων και των αλλαγών.

Αλλαγές που ζητούν στο σενάριο και οι fans του Σασμού στο Twitter και μάλιστα επιτακτικά.

Οι ευχές του Βρουλάκη και η αποκάλυψη για τον χαμένο γιο του

Λίγο πριν μας αποχαιρετήσουν για τα Χριστούγεννα, οι ηθοποιοί του Σασμού, άρχισαν να μας δίνουν τις ευχές τους. Ο Στέλιος Μάινας που αγαπά την Κρήτη και όχι μόνο λόγω του ρόλου του ως Παύλος Βρουλάκης, επέλεξε μία μαντινάδα: «Από τον Παύλο τον Βρουλάκη που ήταν χαμένος εύχομαι ο νέος χρόνος να είναι ευτυχισμένος».

https://www.instagram.com/p/CmT10YCIe5r

Ο Στέλιος Μάινας, ευχήθηκε επίσης, αγάπη, ομόνοια και ευτυχία, αλλά αυτές οι 3 λέξεις θα είναι δύσκολο να συνυπάρξουν στον Σασμό, όπου θα έχουμε μεγάλες αλλαγές.

Καταρχάς η επανασύνδεση Αστέρη και Αργυρώς θα μείνει κρυφή για αρκετό καιρό, από τον φόβο των συνεπειών και στις δύο οικογένειες. Ο θείος Παύλος όμως τελικά θα το αντιληφθεί και η αντίδρασή του φυσικά και δεν θα είναι καλή. Παρόλο που όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο, του χρωστά τη ζωή του. Όλα τα ανέχτηκε, αλλά το να συγγενέψει και με τους Σταματάκηδες του είναι πολύ βαρύ. Δεν γνωρίζει ακόμη βέβαια πως το παιδί της ανιψιάς του είναι και γιος του Αστέρη. Τότε θα αλλάξουν όλα.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ερωτευμένος και αυτή είναι η πρώτη κοινή φωτό με την Άσπα

Η ζωή του Παύλου Βρουλάκη θα αλλάξει όμως ριζικά. Και δεν εννοούμε μόνο την δική του επανασύνδεση με τη πρώην σύζυγό του Αιμιλία. Γιατί θα μάθει κάτι άλλο που θα τον ταράξει. Πως ο γιος του ζει. Πως ο γιος του ο Γιάννης, είναι ο Λευτέρης.

https://www.instagram.com/p/Cl3Lh-_oMDR

Αυτή θα είναι μία μεγάλη αλλαγή. Θα αποκαλυφθεί πως ο παπα Μιχάλης, κατάφερε να σώσει τον μικρό γιο του φίλου του από την θάλασσα και θέλησε να τον προφυλάξει από την βεντέτα. Τον επιστεύτηκε στην αδελφή του και αυτή στην συνέχεια στην σημερινή μητέρα του Λευτέρη. Χωρίς όμως να του το πει.

Φαίνεται κάπως ακραία αυτή η προσέγγιση στο σενάριο, αλλά αυτή η υπόθεση θα μας απασχολήσει αρκετά. Τα του Μαθιού και την αποκάλυψη πως εκείνος δολοφόνησε τον Στεφανή, θα τα μάθουμε προς το τέλος της σεζόν, όταν (και αν) τελικά γίνει ο πολυπόθητος σασμός. Λέμε αν, γιατί η σειρά αν συνεχίσει για τρίτη σεζόν, δεν θα έχουμε ευτυχή κατάληξη.

Στα highlight της χρονιάς και η αντίδραση του Αστέρη μόλις μάθει για την ύπαρξη του γιου του. Εδώ θα έχουμε αλυσιδωτές αντιδράσεις και από τις δύο οικογένειες. Όλοι αναμένουμε την αντίδραση της Καλλιόπης γιατί από εκείνη θα κριθούν όλα.

Οι fans πάντως της σειράς ζητούν επιτακτικά πια στο Twitter, να έχουμε μεγαλύτερη δράση με τους κεντρικούς ήρωες και όχι παρενθετικές ιστορίες - βοηθητικές για να γεμίζουν τα επεισόδια. Σε μερικά σημεία δεν έχουν άδικο.