Η Βασιλική στον Σασμό αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό στην Αργυρώ αλλά ζει και τη δική της τραγωδία

Κατερίνα Μπούσιου
Η Βασιλική στον Σασμό αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό στην Αργυρώ αλλά ζει και τη δική της τραγωδία

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ως «Βασιλική» στον Σασμό, παίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις αλλά γίνεται και η ίδια θύμα των μεγάλων αποκαλύψεων. 

Μπερδέματα. Αυτή είναι η μόνη λέξη που μπορεί να περιγράψει τις εξελίξεις που έρχονται στον Σασμό. Και αν είσαι fan της σειράς που και φέτος τερματίζει πρώτη σε τηλεθέαση θα έχεις καταλάβει ότι τα μυστικά δύσκολα μπορούν να κρατηθούν μυστικά. Η Βασιλική γίνεται το πρόσωπο που θα καθορίσει τις σχέσεις, αλλά θα ζήσει και η ίδια ένα προσωπικό δράμα που δεν αφορά προς το παρόν τον Μαθιό της.

«Αργυρώ ο Αστέρης σου έσωσε τη ζωή»

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στον Σασμό έχει φέτος έναν πιο ουσιαστικό ρόλο. Πιο δυναμική και αποφασιστική και πιο ενεργή στις ζωές των υπολοίπων τηλεοπτικών ηρώων και όπως θα δούμε ενεργεί πάντα με γνώμονα το καλό τους. Έτσι θα κάνει και με την Αργυρώ.

https://www.instagram.com/p/Cl9HX7co7ql

Μόλις δει την ταλαιπωρία που θα τραβήξει η Αργυρώ με το Σταύρο να παίρνει το παιδί της και τον αγώνα της κοινής κηδεμονίας, τότε θα αποφασίσει να της πει το μεγάλο μυστικό. Πως ο Αστέρης, είναι ο δότης και ο σωτήρας της. Θέλει να τους ξαναδεί μαζί, πιστεύοντας ακόμη πως υπάρχει ελπίδα για σασμό, ανάμεσα στις οικογένειές τους.

Το καλό όμως που θα κάνει και θα φέρει την εμβρόντητη από τις αποκαλύψεις Αργυρώ στην αγκαλιά του Αστέρη, δεν της γυρίζει πίσω. Γιατί η ίδια θα βιώσει έναν πραγματικό εφιάλτη.

«Επιτέλους το είπε» Η Αργυρώ στον Σασμό ζήτησε διαζύγιο και οι fans πανηγύρισαν όπως της άξιζε

Η μικρή Νάντια που θεωρεί πως ο Μαθιός είναι ο πατέρας της θα κάνει μία παράτολμη κίνηση. Θα αποκαλύψει στον Ευθύμη (άσχετος με όλη την υπόθεση) πως ο Μαθιός είναι ο πατέρας της.

https://www.instagram.com/p/CmJO9wrIIEy

Θα δει όμως σε σύντομο χρονικό διάστημα και αφού μας ταλαιπωρήσουν λίγο με τις κοινές σκηνές τους, τον πραγματικό πατέρα της. Από κάποιες φωτογραφίες θα δει το πρόσωπο του Στεφανή και θα καταλάβει πως έκανε λάθος.

https://www.instagram.com/p/CmAMiUHL3CL

Εδώ θα έχουμε ένα μικρό τηλεοπτικό comeback για κάποια επεισόδια του Τάσου Νούσια, για να δούμε το επιπόλαιο ειδύλιο του με την μητέρα της.

https://www.instagram.com/p/Cf6JTYRrbKj

Η Βασιλική θα μάθει την αλήθεια όπως και ο Νικηφόρος που τρέφει αισθήματα για την Νάντια, μη γνωρίζοντας ότι είναι αδελφή του. Φυσικά και θα πέσει από τα σύννεφα με τις εξελίξεις. Όχι πως δεν γνώριζε πως ο Στεφανής την απατούσε συστηματικά, αλλά δεν περίμενε να έχει αποκτήσει και παιδί. Μπορεί βέβαια και να το αγνοούσε.

Όλα αυτά βέβαια γίνονται για να παρατείνουν οι σεναριογράφοι την αγωνία για τα δύο μείζονα ζητήματα του Σασμού. Το πότε επιτέλους θα αποκαλυφθεί πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του και αν θα δούμε ποτέ ευτυχισμένους με το παιδί τους την Αργυρώ και τον Αστέρη.