Όλοι μιλάνε για το look της Δανάης Λιβιεράτου στο MadWalk αλλά & για αυτά τα βίντεο

Όλοι μιλάνε για το look της Δανάης Λιβιεράτου στο MadWalk αλλά & για αυτά τα βίντεο

Tο look της ολοκλήρωσαν επιτυχώς τα ψηλοτάκουνα πέδιλα και τα κολιέ από κρύσταλλα που φορούσε στον λαιμό. Ποιος δεν έφυγε από το πλευρό της 20χρονης; 

Το MadWalk 2022 παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης (22/12) μέσα από τη συχνότητα του Mega. H Μαριέττα Χρουσαλά έκανε δυναμικό comeback στο τιμόνι της παρουσίασης και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια.

H εντυπωσιακή εμφάνιση της Δανάης Λιβιεράτου

Ανάμεσα στους celebrities που πραγματοποίησαν εντυπωσιακά acts επί σκηνής ήταν η Δανάη Λιβιεράτου η οποία τραγούδησε στο fashion show του 5226 by Celia Kritharioti. Η 20χρονη ερμήνευσε τα τραγούδια Made You Look / Crazy και καταχειροκροτήθηκε για την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία.

https://www.instagram.com/p/CmeF0-ZKS_R

Η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο stage με ένα super mini τζιν φόρεμα από την τελευταία συλλογή του 5226 by Celia Kritharioti, που αναδείκνυε πλήρως το καλλίγραμμο κορμί της. Tο look της ολοκλήρωσαν επιτυχώς τα ψηλοτάκουνα πέδιλα και τα κολιέ από κρύσταλλα που φορούσε στον λαιμό.

https://www.instagram.com/p/CmJZW-pIJ5o

Κατά τη διάρκεια του show, η μητέρα της Δανάης, Εύη Αδάμ δεν έλειπε στιγμή από το πλευρό της αφού ήθελε να την εμψυχώνει και να βεβαιωθεί πως όλα θα πάνε καλά.

Η ερωτική εξομολόγηση του Pablo Miller στη Δανάη Λιβιεράτου για τα γενέθλιά της

Στο video που ακολουθεί μπορείς να δεις την εντυπωσιακή εμφάνιση της Δανάης Λιβιεράτου στο MadWalk.

Όλες οι φορές που η Δανάη Λιβιεράτου «έριξε» το Ιnstagram με τις ερμηνείες της

Η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και δημοσιεύει συχνά videos από διάφορα covers γνωστών τραγουδιών.

https://www.instagram.com/p/Cj74R6PKJBN

Η Δανάη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μια ματιά στο Ιnstagram της αρκεί για να εντυπωσιαστείς από τις φωνητικές της ικανότητες.

https://www.instagram.com/p/CbVeRwmq0M_

Οι αναρτήσεις της 20χρονης γίνονται συχνά viral και προκαλούν τον ενθουσιασμό αρκετών γνωστών τραγουδιστών ανάμεσά τους ο Χρήστος Μάστορας.

https://www.instagram.com/p/CVdJQePKYR8

Η νεαρή ερμηνεύτρια αγαπά τόσο τα Ελληνικά αλλά και τα ξενόγλωσσα τραγούδια, με τα posts της να συγκεντρώνουν χιλιάδες προβολές και αμέτρητα κολακευτικά σχόλια.

https://www.instagram.com/p/CScFar3KMrZ

Το μόνο σίγουρο είναι πως η 22χρονη τραγουδίστρια θα μας απασχολήσει έντονα στο άμεσο μέλλον και θα διαγράψει λαμπρή πορεία στην εγχώρια μουσική βιομηχανία.

https://www.instagram.com/p/CLgxzZLh_qW

Πηγή κεντρικής: danaelivieratou