Η ερωτική εξομολόγηση του Pablo Miller στη Δανάη Λιβιεράτου για τα γενέθλιά της

Η ερωτική εξομολόγηση του Pablo Miller στη Δανάη Λιβιεράτου για τα γενέθλιά της

Η Δανάη Λιβιεράτου έγινε 20 ετών και ο σύντροφός της, Pablo Miller, της ευχήθηκε με τα πιο τρυφερά λόγια.

Η μικρή κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου ζει τον απόλυτο έρωτα εδώ και καιρό με τον σύντροφό της, Pablo Miller. Η Δανάη Λιβιεράτου δεν κρύβεται, είναι πολύ εκδηλωτική στα social media, όπως ακριβώς και το αγόρι της. Το ζουν και αυτό φάνηκε και από την ερωτική εξομολόγηση που έκανε εκείνος στην 20χρονη μέσω Instagram.

Η Δανάη, βλέπεις, είχε γενέθλια χθες (16/12) και ο Pablo Miller σε Insta Stories τής ευχήθηκε με τα πιο τρυφερά και συγκινητικά λόγια.

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι καλύτερη ως η νεράιδα Maleficent ακόμη και από την ίδια την Αngelina Jolie

Οι ευχές και η ερωτική εξομολόγηση του Pablo Miller στη Δανή Λιβιεράτου

Ο Pablo Miller είναι αρκετά ενεργός στα social media κι έτσι δεν δίστασε να εκφράσει την αγάπη και τον έρωτά του προς το κορίτσι του, τη Δανάη Λιβιεράτου, με αφορμή τα γενέθλιά της. Ο νεαρός έκανε 2 Insta Stories με την αγαπημένη του, που ήταν… μια ωδή στον έρωτα.

livieratou1.jpg

«Happy birthday φως μου», έγραψε στο πρώτο story ο Pablo Miller δείχνοντας το πρόσωπο της Δανάης Λιβιεράτου, ενώ σε επόμενο story ο σύντροφος της 20χρονης δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφίες από καλοκαιρινές διακοπές και έγραψε: «Σ’αγαπώ».

livieratou2.jpg

Για να γιορτάσει τη μέρα αυτή, το ζευγάρι βγήκε χθες για φαγητό σε εστιατόριο, δείχνοντας στο Instagram ένα από τα πιάτα που δοκίμασαν, ενώ η Δανάη Λιβιεράτου πόζαρε πίνοντας λευκό κρασί και έγραψε στη λεζάντα: «μοιάζω 20;».

Ο Pablo Miller είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Δανάης Λιβιεράτου

Ο Pablo Miller βρίσκεται στο πλευρό της Δανάης Λιβιεράτου πάντα. Έτσι συνέβη και στην εμφάνισή της στα MadWalk 2022 όπου η 20χρονη τραγούδησε στο show του Οίκου Celia Kritharioti. Το αγόρι της ήταν εκεί για να την καμαρώσει.

«Θα δείτε μία πάρα πολύ ωραία εμφάνιση που έχουμε ετοιμάσει με τη Σίλια Κριθαριώτη και το show της. Είναι η πρώτη φορά που με βλέπετε στη σκηνή με κοινό σε ένα τόσο μεγάλο event. Θα έρθουν οι φίλοι μου, η οικογένειά μου και το αγόρι μου για να με δουν. Ο στόχος μου είναι να αφήσω κάποια στιγμή την Ελλάδα και να πάω στο εξωτερικό», είχε πει η Δανάη πριν την εμφάνιση στο σόου της Celia Critharioti.

Ο Pablo, λοιπόν, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό και τη χαρά του και δήλωσε υπερήφανος ακολουθώντας τη Δανάη στα backstage και παρακολουθώντας τη με θαυμασμό επί σκηνής. Φυσικά, ούτε η Δανάη δεν έκρυψε τη χαρά της για την παρουσία του Pablo γράφοντας: «Αthens doesn't deserve you»!