Η Δανάη Λιβιεράτου μοιράστηκε τις πιο Je t'aime φωτογραφίες με τον Pablo Miller στο Παρίσι

Η Δανάη Λιβιεράτου μοιράστηκε τις πιο Je t'aime φωτογραφίες με τον Pablo Miller στο Παρίσι

Το ζευγάρι ζει τον έρωτά του στην Πόλη του Φωτός και δεν σταματά να δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες.

Η Δανάη Λιβιεράτου έχει βρει φέτος το άλλο της μισό στο πλευρό του νεαρού μουσικού, Pablo Miller. Το ζευγάρι είναι ένα από τα ωραιότερα στην εγχώρια showbiz, και μια ματιά στο Instagram feed τους αρκεί για να διαπιστώσεις πως χαίρονται τον έρωτά τους με κάθε ευκαιρία.

Το καλοκαίρι Λιβιεράτου και Miller έκαναν κοινές διακοπές στα Ελληνικά νησιά και λίγο αργότερα ταξίδεψαν στο Las Vegas. Το τελευταίο κοινό post του ζευγαριού έγινε στις 22 Αυγούστου και μέχρι σήμερα η νεαρή τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει ελάχιστες φωτογραφίες με τον σύντροφό της σε Ιnstagram-stories.

Η 20χρονη και ο μουσικός όχι μόνο δεν χώρισαν αλλά αποδεικνύουν πως είναι ένα από τα #couplegoals ζευγάρια που χαιρόμαστε να βλέπουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ταξίδι στο Παρίσι και οι νέες υπέροχες φωτογραφίες του ζευγαριού

Πριν λίγες ώρες η Δανάη Λιβιεράτου πόζαρε στον καθρέφτη με τον αγαπημένο της και δημοσίευσε τις λήψεις στο προφίλ της. Λιβιεριάτου και Miller βρίσκονται εδώ και λίγα 24ωρα στο Παρίσι όπου απολαμβάνουν τις βόλτες τους με φίλους και ζουν τον απόλυτο έρωτα στα στενά της Γαλλικής πρωτεύουσας.

Η 20χρονη υιοθέτησε το total black look φορώντας ένα μαύρο midi φόρεμα το οποίο την κολάκευε ιδιαίτερα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Δανάη δεν σταματά να χαμογελά στο πλευρό του συντρόφου της και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Πριν λίγες ώρες η νεαρή τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία του Pablo στην οποία τον βλέπουμε δίπλα σε ένα ηλεκτρικό πατίνι, μαζί με μια φίλη τους.

«BuddiesinParis», έγραψε στην ανάρτησή της η 20χρονη, δηλαδή «φίλοι στο Παρίσι».

Ακόμη στη Νότια Γαλλία η Δανάη Λιβιεράτου και ο Pablo Miller μετά τα γενέθλιά του

Τα γενέθλια του Pablo Miller και οι τρυφερές ευχές

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου, ο Pablo Miller είχε γενέθλια και η αγαπημένη του τού ευχήθηκε δημόσια. Με φόντο την Νότια Γαλλία, η Δανάη Λιβιεράτου βιντεοσκόπησε τον μουσικό την ώρα που άνοιγε ένα μπουκάλι κρασί. Πάνω στο βίντεο, έγραψε: «Happy birthday to this connard that I happen to love vv much».

Η λέξη «connard» είναι γαλλική και σημαίνει «βλάκας», κάτι που προφανώς χρησιμοποίησε χιουμοριστικά η Δανάη εννοώντας: «Χρόνια πολλά σε αυτόν τον βλάκα που τυχαίνει να αγαπώ πάρα πάρα πολύ».

eviadam.jpg

Η σχέση του ζευγαριού προχωράει με σταθερούς αλλά γρήγορους ρυθμούς και δεν είναι τυχαίο πως αδερφή της Δανάης, Νεφέλη, έχει πολύ καλή σχέση με τον Miller. Το ίδιο ισχύει και για την μαμά της, Εύη Αδάμ η οποία πριν λίγους μήνες μοιράστηκε μια οικογενειακή φωτογραφία τους στο Ιnstagram.

Πηγή κεντρικής: danaelivieratou